Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחשמלאים שביניכם...

אני בונה מכשיר שטיפה לחלקים .

רכשתי משאבת דלק של סובארו (אמרו לי שזאת משאבה אמינה)

בדקתי זרם בשנאי 12 וואלט ומכשיר האבו הראה 16 וואלט

חיברתי +,- ל3 שניות ו...נשרפה המשאבה הלכו 200 שח

קניתי עוד אחת (170שח) אבל לפני שזאת תשרף רציתי לשאול מה אני עושה לא נכון?

יובל המתבלבל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

שנאי רשת סטנדרטי לא מיוצב המתח במוצא שלו ללא עומס הינו בסביבות 17-18 וולט !! זהירות.

בדרך כלל מתח המוצא של שנאים לא מיוצבים הינו מכפלה של המתח הנומינלי 12 וולט כפול 1.4 לכול סוגי השנאים.

במקרים כאלה עדיף לחבר למצבר של 12 וולט או שנאי מיוצב בכדי לא לקחת סיכונים.

כמה אמפר מסוגל לספק השנאי ? ומהי צריכת הזרם של המשאבה ?

בדרך כלל צריכת הזרם של משאבת דלק הינו בסביבות 5 אמםר.

איזה כייף לי :)

פורסם

כשאתה אומר שנאי לא אמרת כלום. רשום כל מה שרשום עליו.

משאבת דלק נועדה להיות טבולה או לכל הפחות מקוררת ע"י הדלק שעובר בה. בשימוש שאתה מייעד לה יש לוודא שזה מתקיים, וגם בשביל הבדיקה.

בנוסף יש לדעת את נתוני צריכת הזרם של המשאבה.

פורסם

יש לי משאבה של סובארו DL ואני פעם בדקתי אותה עם ספק כוח של מחשב והיא עבדה מצויין.

שאבתי איתה סולר מבקבוק לבקבוק כדי לבצע לה שטיפה פנימית והיא עבדה מצויין.

תצטרך ספק של מחשב, רצוי של מחשב ישן כדי שיהיה לך מפסק מוכן בספק, או אם יש לך ספק חדש יחסית אז אתה צריך לקצר בשקע הגדול (שצריך להתחבר ללוח אם) את החוט הירוק עם אחד השחורים וכך הספר יפעל.

תחבר את המשאבה לחוטים שחור וצהוב.

• תוכן חדש...