Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו החדשה- RECALL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הזמנתי את הפורד מונדאו לפני כ-3 חודשים בגרסת טרנד x.

אני אמור לקבל את הרכב בשבועות הקרובים.

נתקלתי בשרשור באתר בחו"ל (פורום ספציפי של פורד מונדאו מכל השנתונים) שפתח אותו בחור המתגורר בישראל שטוען כי קיבל מכתב ממשרד התחבורה המודיע על החזרה של פורד מונדאו החדשה לתיקון מספר ליקויים בabs ושאר שונות. כמו כן ישנם הרבה דיווחים על תקלות כאלו ואחרות ברכב.

בארץ אני לא מצליח למצא שום חומר בנושא (אולי כי אין מספיק רכבים על הכביש?)

במקביל באתר יד 2 מפורסמות כ8-9 מונדאו חדשות (2008) למכירה.

מה קורה פה? האם ניתן להסיק מכך על איכות, אמינות הרכב וסחירותו בהמשך (אני לקוח פרטי וזה חשוב לי)?

סה"כ עד כה כל הביקורות מהללות את הרכב כמו גם המלצות חיוביות מאד מחברי הפורום.

האם יש בעלי מונדאו בפורום שיכולים לשפוך אור על הנושא?

אשמח לשמוע הערות/הארות כי למען האמת זו פעם ראשונה שאני רוכש רכב חדש ולא הייתי רוצה להינזק בגלל חוסר נסיון או ידע.

המון תודה (:

פורסם

להורים של חבר יש מונדאו דגם טיטניום 3 חודשים,הם יותר מי מרוצים מהרכב ולא קיבלו כלום מימשרד התחבורה,לגבי יד שנייה אז תיסתכל בשאר יצרני המכוניות ותיראה עשרות מכוניות 2008 יד -1 למכירה.

פורסם

אין ספק שהמונדיאו רכב מצויין אבל העבר מלמד שזה רכב לא סחיר ושמירת הערך שלו לא משהו.

אבל לגבי הדגם הנוכחי קשה לדעת כי אולי השוק הישראלי התבגר.

פורסם
השוק הישראלי זה לא השוק בחו"ל ואין להסיק מזה שום דבר.

מה זה קשור? הרי יש זמני המתנה מטורפים לרכב ביגלל שהיבואן לא מקבל כמות מספקת,אם היתה כמות מספקת אז היינו רואים המון מונדאו ולגבי השוק הישראלי ,כל מיבחן שנעשה לרכב בארץ הרכב קיבל רק תישבוחות ולקח בהפרש גדול את שאר המיתחרות וגם את אלו שעולים הרבה יותר(פאסאט למשל).

:fadein:
פורסם

רכב שנימכר במיספרים גדולים זה אומר שהרכב מוצלח ויש ביקוש,שוב! אם היתה את האופציה להזמין ולקבל מונדאו במיידי אז גם היינו רואים המון רכבים כאלו וזה אומר גם לגבי הסחירות ביד השנייה.

:fadein:
פורסם

לא בהכרח אומר שיהיה לו שוק ביד שניה.

יש הרבה דוגמאות מהעבר של רכבים שנחטפו כחדשות ולא היה להם שוק כיד שניה.

שוב אין לדעת

פורסם

הבעייה היחידה עליה מתלוננים בעלי המונדאו החדשה היא יכולת או אי היכולת של המזגן לקרר בצורה יעילה את הרכב.

עניין זה נמצא בטיפול מול היצרן ויצרן המזגנים עצמו.

פורסם
הבעייה היחידה עליה מתלוננים בעלי המונדאו החדשה היא יכולת או אי היכולת של המזגן לקרר בצורה יעילה את הרכב.

עניין זה נמצא בטיפול מול היצרן ויצרן המזגנים עצמו.

קודם כל תודה על התגובות.

דניס:

יכול להיות שמה שאתה אומר נכון לארץ אבל בחו"ל זה בהחלט לא כך:

http://www.fordmondeo.org/forum/showforum.php?fid/183/

תודה,

שי

• תוכן חדש...