Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש יעוץ בבחירת רכב להורי בני כ-75

כיום משתמשים בקיה פרייד 97 שעושה את הנדרש.

על הפרק -קליאו 3 2008 חדש 94000 ש"ח(מבצע של "חבר")

סוויפט 93000 ש"ח חדש

ניסן מיקרה 94000 ש"ח חדש (מבצע של "חבר")

שברולט אוואו 2008 יד שניה קילומטרז' נמוך 82000 ש"ח.

אודה על עזרה מנומקת בבחירה

פורסם

השברולט יורדת מהפרק מהסיבה הפשוטה - היא פשוט נחותה מכל השאר - היא לא בטיחותית (1.5 כוכבים בENCAP נשמע לא בטוח כל כך אה ?) היא חלשה, היא לא איכותית, היא בעלת אבזור בסיסי, היא לא נוחה ולא מרווחת.

לגבי רנו אני לא יודע על אמינות, חכה לתגובות של אחרים, ס"כ רכב טוב.

סוזוקי סוויפט רכב מעולה, אבל כבר מעט מתיישן, יש טובים ממנו.

הצעה שלי - שקודה פאביה - רכב מעולה, נוח, בטיחותי יחסית, איכותי מכולם, אמין ונוח מאוד, אם כי מנוע מעט מרעיש בנסיעה, לא משהו משגע.

כמו כן הוא גם מאובזר היטב ועיצוב נחמד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני חושב שהבחירה במיקרה שלך ומתוך הרשימה שנתת צריכה להיות בין סוזוקי לבין קליאו.

את אוואו הלא בטיחותית ואת ניסן מיקרה הפחות טובה הייתי מוריד מהרשימה.

למישהו צעיר לא הייתי מהסס ומציע את סוויפט.

אבל להורים שלך אולי יתאים יותר קליאו - יותר נוחה (המושבים בעיקר), סולידית ומפנקת.

השאלה החשובה גם מה הם מעדיפים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי מיתלבט בין הסוזוקי סוויפט ,סקודה פאביה והפיאט גרנדה פונטו שאותה הייתי בוחר ביגלל שהיום היא עולה פחות מי 100K בדגם הכי מאובזר.

:fadein:
פורסם

אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי והרכב עדיין לא נמכר, אבל נכון ללפני כשבועיים, היה לניו קופל סיריון 2008 חדש עם 0 קילומטרים ב85000 ש"ח (לפני מיקוח).

הקונה המאושר יהיה יד שנייה, כאשר היד הראשונה היא מהשכרה, אז יש כאן עניין של ירידת ערך מסחרית בזמן מכירת הרכב. חוץ מזה, נראה לי שמדובר בעיסקה מעולה במובן של תמורה לכסף.

הם מציעים למכוניות שלהם גם ביטוח חובה לשנה חינם ועוד GPS, חינם גם כן, למי שקונה בסניפים החדשים שלהם עד סוף יולי.

• תוכן חדש...