Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שמדובר במודל 1995 חשוב שיהיה מקצועי לפיאסטה , כבר שמעתי בפורום על אחד עם פיגו 206 שהלך לחפרים ואחר כך זה עלה לו ב 6000 שקל על שריפת מחשב וכול ..., לטיפול 10000 לפיאסטה יוט 1995 , חשוב לי נורא שיהיה מומחה לפיאסטה , ואיזה שמן הכי מומלץ לשים ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ועוד שאלה כרגע יש במכונית מים רגילים , האם כדי להחליף למים ירוקים ואם כן אז איזה הכי מומלצים לפיאסטה ?

פורסם

לא צריך להיות מומחה לכלום בשביל לעשות טיפול 10000 לפיאסטה. זה אחד הרכבים הכי בסיסיים וקלים לאחזקה.

אייל

פורסם

אתה צודק אבל פעם הייתה לי אוטוביאנקי Y10 שזה גם אוטו פשוט, לא מילאו לי מספיק שמן בגיר ואחר כך היה בעייה עם ההילוך הראשון

פורסם

תחליף לנוזל קירור מתאים, אל תתפשר

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה , ומה יותר טוב 10W40 של דלקול או 15W40 של פז , הבנתי שה 15/40 יותר איכותי אבל יותר מידי סמיך , ואיזה נוזל קירור מומלץ לשים , אם אפשר בדחיפות כי מחר אני רוצה לעשות את הטיפול

פורסם

שמן חצי סנטטי 10W40 של אחת החברות כמו LIQUI -MOLY, MOBIL, ESSO וכו..

תודה ,באמת עוד אנשים שיש להם פיאסטות אמרו לי שגם הם שמים 10/40 .

פורסם

אם אין לך בעיה של מונע אוכל שמן, כדאי שתבדוק קודם איזה שמן יש כרגע במנוע. לעיתים מעבר בין שמן סינטטי לשמן מינרלי או להפך גורם לתקלות...

פורסם

זה לא יאומן ,באתי היום להכניס את המכונית לטיפול המוסכניק אומר שמומלץ למכונית הזאת 20/50 , במוסך אחר אומרים שהוראות יצרן צריך 15/40 .

זאת כולה פיאסטה ...אבל מה בכל זאת הכי טוב ?

ומה צריך סינטטי או חצי סינטטי ?

ועוד שאלה האם חייב שהפילטרים והפלאגים יהיו מקוריים או לא חייב ?

פורסם

במנוע שחוק שמים לעיתים שמן סמיך יותר (20/50) שהוא מינרלי מלא. פלגים ופילטרים לא חייבים להיות מקוריים אך צריכים להיות של ייצרן אמין. הפורום מלא בתשובות לשאלות דומות, עשה חיפוש.

פורסם
אם אין לך בעיה של מונע אוכל שמן, כדאי שתבדוק קודם איזה שמן יש כרגע במנוע. לעיתים מעבר בין שמן סינטטי לשמן מינרלי או להפך גורם לתקלות...

כרגע יש 20/50

תגידו מה הכי מומלץ כי המוסכנקים כל אחד אומר משהו אחר

פורסם
כרגע יש 20/50

תגידו מה הכי מומלץ כי המוסכנקים כל אחד אומר משהו אחר

ספר רכב יש לך ? אם כן מה שכתוב בספר

אם אין , המתן ליום ראשון , צור קשר עם "דלק מוטורס" יבואני פורד ומאזדה

דבר עם המחלקה הטכנית , ובקש דף מפרטים לטיפולים ברכב טל' 08-9139988

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...