Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית טויוטה Runx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש Runx שנת 04- 05 ואני רוצה מידע עליה.

מה המחירון קודם כל, איפה היא מיוצרת ביפן או בטורקיה, כמה כ"ס, כמה הילוכים ואם אפשר חוות דעת כללית שלכם לגבי המכונית, אם היא אמינה ושווה את המחיר.

תודה מראש.

ליאור

פורסם

הrun x מיוצרת באנגליה 110 כ"ס גיר 4 הילוכים אוט. הרכב בסה"כ בהחלט טוב אבל עם בעיה מאד גדולה של תקלות במנועים סדרתית שגורמת להשבתה של מנועים גם אחרי K50 -60k צריך לשים לב אם הרכב אחרי החלפת מנוע או לא.המחירים די גבוהים לתמורה

פורסם
הrun x מיוצרת באנגליה 110 כ"ס גיר 4 הילוכים אוט. הרכב בסה"כ בהחלט טוב אבל עם בעיה מאד גדולה של תקלות במנועים סדרתית שגורמת להשבתה של מנועים גם אחרי K50 -60k צריך לשים לב אם הרכב אחרי החלפת מנוע או לא.המחירים די גבוהים לתמורה

אכן, ה- RUNX מורכבת באנגליה.

מומלץ מאד ללכת על 2005 ומעלה, לאחר מתיחת הפנים.

לגבי תקלות- סיפורים ואגדות, הרכב שלי 4 שנים על הכביש, וה"תקלות" היחידות הן טיפולים שוטפים לפי ספר הרכב.

שלא יטעו אותך, לקורולה 2003 היו מספר מחלות ילדות, בין השאר מספר מנועים שבקו חיים לאחר נסועה לא רבה. (אני אישית חושב שמדובר בהזנחה של חברות הליסינג ברב המקרים).

בסה"כ מדובר ברכב מצויין, שילוב מנוע- גיר מצויין צריכת דלק טובה ושוק מעולה.

אם תזכה למצא אחת שמורה- זכית, הרכב מאד מבוקש וקשה מאד למצוא אחת שמורה, שגם נמכרת בכמה אלפים מעל מחיר המחירון.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

הבעייה במנועי הקורולה נבעה מכשל תיכנוני, ללא קשר לשנת הייצור ולארץ המוצא.

ה RUNX סבלה מאותם מחלות ילדות של הקורולה הרגילה - חיישנים שכשלו, ממירים קטליטיים שנפחו נישמתם מוקדם, סעפות יניקה מרעישות, וגולת הכותרת כאמור מנועים ששבקו חיים מהר מאד.

אם אתה ממש "נעול" על יפנית, מאזדה 3 תיתן תמורה עדיפה, ולהבדיל מהקורולה היא מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מניסיון במשפחתי עם שני הרכבים, כאמור יש ברשותנו גם RUNX גם קורולה סדאן וגם נציגה של מלכת המכירות הלא היא מזדה 3, אני יכול לומר בבטחון מלא שהקורולה עדיפה על פני המזדה 3.

ראשית, אני אציין ואומר , שמבחינת אמינות- שלושתן מגלות עד עתה אמינות מצויינת, ונכנסות פעם בתקופה לטיפול תקופתי.

שנית, אני אפרט את היתרונות והחסרונות של המזדה מול הקורולה:

היתרון של המזדה הוא בהנאה מנהיגה, בו היא ללא ספק עדיפה על פני הקורולה, אך בו הסיפור נגמר.

הקורולה- חסכונית יותר.

הקורולה- מרגישה זריזה יותר.

הקורולה- מעודנת יותר בהעברת ההילוכים.

הקורולה- מרווחת יותר, בעיקר במושב האחורי.

הקורולה- בנויה טוב יותר מבחינת איכות החומרים וההרכבה!

הקורולה- זולה יותר לביטוח באופן משמעותי.

הקורולה- זולה במעט בהשוואה למזדה, בעלות הטיפולים השנתיים.

הקורולה= יותר אוטו, אני באופן אישי מעדיף את הנסיעה בקורולה. אם הנאה מנהיגה היא בראש סדר העדיפויות, יתכן והמזדה תיהיה עדיפה.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
הבעייה במנועי הקורולה נבעה מכשל תיכנוני, ללא קשר לשנת הייצור ולארץ המוצא.

ה RUNX סבלה מאותם מחלות ילדות של הקורולה הרגילה - חיישנים שכשלו, ממירים קטליטיים שנפחו נישמתם מוקדם, סעפות יניקה מרעישות, וגולת הכותרת כאמור מנועים ששבקו חיים מהר מאד.

אם אתה ממש "נעול" על יפנית, מאזדה 3 תיתן תמורה עדיפה, ולהבדיל מהקורולה היא מהנה לנהיגה.

מעניין שבאנגליה, ארץ יצור הקורולה RUNX, לא שמעו כמעט על בעיות אלו.

הקורולה נבחרה כאחת האמינות ביותר

http://www.whatcar.com/news-special-report.aspx?NA=232612&EL=3243777

במקום אחר אכן מוזכר צריכת שמן מוגברת, וזהו:

http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/index.htm?md=527&

פורסם

אני מניח שטויוטה והיבואן בארץ החליטו להיות נחמדים סתם כך ולהחילף מנועים לכול דורש.

אה , וגם מחשבי מנוע, וממירים קטליטים , וסעפות פליטה , הכול כיוון שהם נחמדים.

ואת המנועים והחלקים האחרים אשר הוחלפו , הם רק מנקים ושלוחים אותם חזרה למוסכים, הם תקינים, סתם החליפו אותם לקצות את הלקוחות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני מניח שטויוטה והיבואן בארץ החליטו להיות נחמדים סתם כך ולהחילף מנועים לכול דורש.

ואת המנועים והחלקים האחרים אשר הוחלפו , הם רק מנקים ושלוחים אותם חזרה למוסכים, הם תקינים, סתם החליפו אותם לקצות את הלקוחות..

באנגליה, בה נמכרו הרבה יותר RUNX מבארץ, סטטיסטית, אין בעיה. לעומת זאת המקורות שלך, בעלי ידע ויכולת לבצע סקר של עשרות אלפי מכוניות, כנראה יש מידע אחר. יתכן שהיבואן בארץ השתמש בשמן לא תקין, ולכן נדרש להחלפת מנועים.

פורסם
באנגליה, בה נמכרו הרבה יותר RUNX מבארץ, סטטיסטית, אין בעיה. לעומת זאת המקורות שלך, בעלי ידע ויכולת לבצע סקר של עשרות אלפי מכוניות, כנראה יש מידע אחר. יתכן שהיבואן בארץ השתמש בשמן לא תקין, ולכן נדרש להחלפת מנועים.

המקורות שלי הם מתלוננים רבים בארץ ובחו"ל.

בחו"ל פורסם ריקול רשמי של היצרן המכיר את הבעיה.

אני מבין שקשה לך להאמין, אבל גם יפניות מתקלקלות..

פורסם

אמרתי לך לקנות טויוטה, לובינסקי הנב**** לא מוכנים אפילו לשטוף את הרכב מבחוץ

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מחזק את כל דבריו של עידן, מכונית מומלצת מאוד.

CX25GTI תתפלא אבל גם צרפתיות מתקלקלות.

לא טענתי מעולם אחרת, כתבתי גם יפניות , כמו צרפתיות , איטלקיות , קוראניות ועוד..

סתם על מנת להבהיר..

פורסם
המקורות שלי הם מתלוננים רבים בארץ ובחו"ל.

בחו"ל פורסם ריקול רשמי של היצרן המכיר את הבעיה.

אני מבין שקשה לך להאמין, אבל גם יפניות מתקלקלות..

נראה לי שאתה מתקשה בסטטיסטיקה.

יפניות מתקלקלות, אבל סטסטיסטית, פחות מצרפתיות, לפחות לפי סקרי אמינות בחו"ל.

פורסם
נראה לי שאתה מתקשה בסטטיסטיקה.

יפניות מתקלקלות, אבל סטסטיסטית, פחות מצרפתיות, לפחות לפי סקרי אמינות בחו"ל.

מציע לך לקרוא היטב את הפתיח לכל הקרים הללו אשר מצהירים שכ 25% מהציון אשר ניתן לרכב הם התיחסות סוביקטיבית של בעל הרכב לדילר המקומי , ועלות הטיפולים.

מה בין זה לבין האמינות המוחלטת של הרכב, כנראה לך הפיתרונים..

פורסם

אנחנו בפעם המי יודע כמה, מגיעים לאותו ויכוח עם אותם אנשים.

אם נבצע חיפוש בהודעותיו של CX25GTI, לא יהיה קשה להבחין שמרבית הודעותיו מכוונות בדבר גנותה של הקורולה כאשר המילים המככבות הם: "ממירים, מנועים, סעפות" ושאר ירקות. עדיין לא הצלחתי להבין מהיכן האנטגוניזם למותג?! אולי בכדי להצדיק את העובדה שבחניה חונות שתי צרפתיות- אולי?!

אני, במקום להכפיש בכל הזדמנות- מעדיף להמליץ מתוך ניסיוני האישי וניסיון הסובבים אותי, ולקבל המלצות מתוך ניסיונם האישי של כותבים אחרים.

לפיכך, אני חוזר וממליץ לפותח השרשור- חפש RUNX שמורה, וודא היסטורית טיפולים ותהנה מתמורה מצויינת.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...