Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת עדים לתאונה שעבר מכר ב-19.10.2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפרסמת לכם כאן את המסמך שכתב הבחור, אם מישהו יודע על עדים או שהיה עד בעצמו לתאונה, אנא צרו קשר עם הבחור (פרטיו רשומים בסוף מכתבו)

שלום,

שמי נתיב רוטברט. אני סטודנט לביולוגיה באוניברסיטת תל-אביב.

ביום שישי ה- 19.10.07, מעט לאחר השעה 07:00 נסעתי ממקום עבודתי הביתה. רכוב על קטנוע קימקו כחול, הגעתי לצומת גלילות ממזרח ועמדתי בנתיב הפונה שמאלה (דרומה). בהגיעי לצומת היה הרמזור אדום. אחרי שהאור התחלף לירוק, ולאחר שהרכב שלפניי החל לנסוע, התחלתי בנסיעה גם אני. לקראת סוף הפנייה שמעתי צפירות וחריקת בלמים של מכוניות שנעצרו מאחוריי, ולפתע ראיתי מכונית מסוג מזדה 3 בצבע לבן אשר המשיכה בנסיעה מצפון לכיוון ת"א, תוך שהיא נכנסת לצומת באור אדום מלא. המכונית פגעה בצד האחורי- ימני של קטנועי והפילה אותי ממנו. התגלגלתי על הרצפה והקטנוע מתגלגל אחריי.

בשניות שלאחר התאונה הייתי המום. פעלתי מבלי לחשוב. אנשים טובים שהיו במקום סייעו לי לקום ולפנות את הקטנוע מהצומת, כמו כן אילצו אותי לנוח ולהמתין לקבלת טיפול רפואי.

הנהגת, אישה מבוגרת, יצאה מרכבה, תוך שנראתה מבולבלת, ושאלה אותי אם היא זאת שעברה באדום. האנשים מסביב צעקו עליה שכן (? ) ושבו לטפל בי. תוך זמן קצר הגיעו למקום ניידת משטרה ואמבולנס, שפינה אותי לבית-החולים. לצערי בשל הנסיבות לא הספקתי ולא הייתי במצב שאפשר לי להחליף פרטים או לבקש את שמות האנשים שהיו עדים לתאונה.

הואיל וחברות הביטוח מעורבות בפרשה, והואיל ונגרם נזק כלכלי, הוגשה תביעת ביטוח. לדאבוני משטרת-ישראל לא ביצעה עבודתה כראוי ולא גבתה עדויות, וכתוצאה מכך נסגר התיק המשטרתי. בכך הפך העניין לקרב גרסאות של מילה כנגד מילה. במהלך המשפט טענה נהגת הרכב שאני הוא זה שנכנס לצומת באור אדום, ובהיעדר הוכחות לכאן או לכאן, פסק השופט לטובתה. עכשיו אני נדרש לשלם הון תועפות לאותה אישה שנכנסה לצומת באור אדום ופגעה בי, רוכב הקטנוע, תוך שכמעט הביאה למותי.

על מנת לשכנע את השופט שאני, אופנוען צעיר שעובד למחייתו (רחמנא ליצלן) גם במשמרות לילה, נכנסתי לצומת באופן חוקי, ואילו נהגת הרכב היא שנכנסה לצומת באור אדום, עליי לאתר עדים לתאונה. אני יודע שהיו במקום אנשים טובים שראו את התאונה, שכן הם עזרו לי לקום ודאגו לשלומי.

לכן אני פונה אליכם - במידה והייתם עדים לתאונה אודה לכם מקרב לב אם תוכלו ליצור עמי קשר. עדותכם יכולה להיות ההבדל בין הוצאת הצדק לאור ובין גזל של אדם תמים. בלעדיכם מדובר במילה שלי נגד המילה שלה, וכך הצדק לא יוכל לצאת לאור.

במידה ולא הייתם עדים לתאונה, אבקש את עזרתכם בהפצת מכתב זה לכמה שיותר אנשים. מישהו היה שם, ואם רק נגיע אליו, נצליח למנוע עיוות דין, ונוכל להטיל את האשמה על מי שאשמה באמת. אני מקווה שכך ייעשה משפט צדק.

תודה רבה,

נתיב רוטברט 050-7906624 [email protected]

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

איך יכול להיות שהמשטרה סגרה את התיק סתם ככה?

תאונה עם נפגע גוף. המשטרה מגיעה למקום, חוקרת את התאונה (או לפחות אמורה) - ואין לה מסקנות בתיק?!

פשוט ביזיון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני אפרסם את זה במקומות שאוכל.

רק תמיהה קטנה, בהעדר עדים ומילה נגד מילה

איך השופט קבע לטובת הנהגת?!

ואי אפשר לתבוע את המשטרה על כך שלא לקחה עדויות?

Toyota Yaris TS

פורסם

פשוט משטרה של אפסים שלא סיימו 4 שנות לימוד!!!

פשוט מקומם לשמוע על הדברים האלה ושהצדק בכלל לא יודע לאור , מה שבית המשפט נועד לעשות.

למשל אצלנו בעפולה השוטרים בכלל לא עושים שום דבר. משחקים רמי בשוק הישן . זאת משטרה? והעיקר שתופסים מישהו שעשה עבירה והיה מעורב בקטטה, פריצה וכו' מהללים את שמו של השוטר ומפרסמים את שמו ואת תמונתו בכל העיתונים!

אבל כשמדובר על תלונה או כל דבר אחר של אנשים , זה פשוט גורם לייאוש . פשוט לא עושים עם זה שום דבר , ולא לוקחים ברצינות את הדברים. " התיק נסגר"! לכו הביתה גם כן , תלמדו איזה מקצוע , ממילא אתם לא עושים שום דבר!!

כל טמבל , וסליחה על . הביטוי , מתקבל למשטרה בלי שעשה בכלל שום דבר.

ואל תגידו שאני מכליל או משהו כי ככה נראה המצב של המשטרה בכל הארץ.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

נשמע לי מופרך לחלוטין ששופט עם טיפה שכל בקודקודו ישפוט לטובתה בהעדר ראיות. במיוחד כשלא מדובר במכונית מול מכונית אלא במכונית מול קטנוע. במקרים כאלו כמעט תמיד הפסיקה היא הפוכה. בכל מקרה, עצוב שכל אותם אנשים שעזרו לבחור לא חשבו לרגע לרשום פרטים (שלהם ושל האשה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי הבנתי, לא הייתה תביעה נגדית שבגינה השופט פסק לטובת האישה.

הוא פסק לטובת האישה כיוון שהבחור לא הצליח להוכיח את הטענות שהעלה בכתב התביעה.

במקרה שכזה, מוטל על התובע לשלם לנתבע "שכר טרחת עו"ד".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...