Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הולך ככה, ב6\30 הייתי בחניית קניון הזהב, בעצירה מוחלטת, חיכיתי שמישהו יצא מחניה,

בינתיים מישהי שכבר יצאה מחנייה עברה מצידו השמאלי של הרכב (הצד של הנהג) היא התכוונה לעקוף אותי כי מישהו מאחורי כנראה חסם לה את המעבר, אז היא שברה את ההגה, מוקדם מדי, וחיככה את כל הצד השמאלי של הרכב שלה בחלק האחורי שמאלי של הרכב שלי, דבר שגרם לשריטות בטמבון, בפח ועיקם את הפח, הכנף השמאלית האחורית (הרכב שלי הוא הונדה סיוויק 04)

יש לציין שהייתי בעצירה מוחלטת, לא זזתי בכלל, הרכב שלי ממש זז מהחיכוך, היא שרטה כמעט את כל הרכב מתחילת הדלת שלה ועד לתחילת הטמבון הקדמי שלה.

יצאתי מהר מהרכב, והרגעתי אותה, לקחתי ממנה פרטים, סוכן הביטוח שלי ביקש ממני להחתים אותה שהיא מודה במכה אבל היא לא הייתה מוכנה לחתום, היא נהגת חדשה והייתה לחוצה מאוד, אפילו הצעתי לה לצלם את הנזק, אבל היא טענה שזה נשמע לה דבר טיפשי לעשות.

אמרתי לה ליידע את הביטוח שלה וככה היא עשתה, בינתיים הלכתי לקבל הצעת מחיר מ2 פחחים, מפחח אחד קיבלתי הצעה של 1600 שקל לתיקון, מפחח שני הצעה של 1650 ש"ח.

התקשרתי אליה ויידעתי אותה בדבר, למקרה שהיא לא מעוניינת לערב את הביטוח שלה, היא ביררה עם הביטוח והתברר לה שיש לה השתתפות עצמית והיא תצטרך להשתתף, בנוסף זה יעלה לה את הפרמייה.

היא שמעה ממני את המחיר והשתגעה לגמרי, היא אמרה לי שאנחנו אמורים להתחלק חצי-חצי בנזק, למרות שאני רק עמדתי וחיכיתי לחניה בלי לעשות כלום, אמא שלי שהיא חוקרת תנועה לשעבר ויודעת את החוק טוב מאוד, דיברה איתה והבהירה לה שהיא אשמה ב100%, הילדה טענה שהייתי צריך לקחת רוורס ואני אמרתי לה שאף אחד לא חייב אותה לסוע, היא לא צפצפה ולא כלום, והאמת שהיא פשוט עשתה טעות בנהיגה, ואין שום סיבה שאני יזוז בכלל, מאחר וסמי טריילר היה עובר שם!, היא פשוט מהרה מאוד ועשתה טעות.

שעה לאחר מכן אני מקבל שיחה מעורך דין שלה, שאומר שאבא של הילדה בחו"ל ושנדבר רק איתו, הוא קרוב משפחה, הוא ביקש שנקח את המכונית למוסך של קרוב משפחה שלה, דוד שלה, שיתקן את הנזק, ואני לא מוכן כי אני לא יודע מה טיב העבודה שתבוצע, הוא יכול לעשות עבודה טובה מאוד בלטייח את הנזק במינימום עלויות.

הצעתי שאני אלך והביא הצעת מחיר ממוסך הונדה מורשה - מרקדו, שם קיבלתי הצעת מחיר של 2000~ שקל כולל מע"מ, הנושא הלך סחור סחור, והנה אבא של הילדה חזר מחו"ל, אמא שלי דיברה איתו, והאבא פתאום שינה גירסא, הוא אומר שהוא לא מוכן לשלם ויותר מזה מתכוון לתבוע אותי על הנזק במכונית שלהם, כמה הזוי :|

בכל אופן, אמא שלי כרגע דיברה עם עורך הדין, הבהירה להם שאנחנו מצידנו הולכים לתקן את הנזק ואם הם לא יהיו מוכנים לשלם או לחייב את הביטוח, נגיש תלונה במשטרה, נכון שנקבל את הכסף רק בעוד 6-7 חודשים וזה רק אחרי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, אבל אין מה לעשות, חבל מאוד שהאנשים קשים עד כדי כך, בכל אופן הרכב שלי היה בעצירה מוחלטת, עמדתי בצד של הכביש מחכה לחנייה, וזה כביש דו סיטרי (החנייה של קניון הזהב מי שמכיר) ככה שהיא יכלה לעקוף אותה בקלות, כמו שמישהו עשה דקה לפניה, לא חסמתי אף אחד, והיא פשוט עשתה טעות, אני מדבר על הכביש בחניון שבו עומדות המכוניות ולא בכביש שמחבר בין כל החניוניום, אלא בכביש שעובר בין צד אחד של חניה והצד השני.

העורך דין כששמע שמה שהאבא אמר היה נדהם, והוא אמר שיתקשר בהקדם ונראה איך הסיפור יסגר, אני פשוט חמור שניסיתי ללכת לקראתה, הייתי צריך לתקן את הנזק, לתת צ'ק דחוי ולתת להם לשבור את הראש, פשוט מאוד.

מה דעתכם?

פורסם

מדינת חלם מישהו אמר?

לך עם זה עד הסוף ואל תוותר! כזאת חוצפה עדיין לא ראיתי

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לך ראש בראש תוציא מהם עלויות עו"ד+עוגמת נפש+כסף על התיקון.

שיישלמו קצת על החוצפה שלהם,ואתה צודק אל סתמוך על אף אחד ואל תשחק אותה נחמד ישר צור קשר עם הביטוח שלך צלם את הנזק ושישאו בעלויות.

פורסם

תתבע אותם פשוט,בלי לחשוב פעמיים.

כמו שנאמת פה כבר,עלויות עו"ד+עוגמת נפש+כסף על התיקון.

תזכיר לעו"ד שלך שהם הציעו לך ללכת לפחח אחר וכו', שלא יתחילו לצעוק ש"שום דבר לא קרה".

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אתה משלם ביטוח מקיף ?

יופי - איך שהוא התחיל לקשקש על אני אתבע אותכם על הנזק בלה בלה בלה - היית צריך להגיד לו - אלו פרטי הסוכן שלי - צור איתו קשר תודה רבה , להתראות ולהתייעץ עם הסוכן שלך מה כדאי לעשות.

הוא שם בין השאר בשביל להתייעץ איתו בנושאים האלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אמיץ מיצדם לבקש ממך כסף על התיקון!

לא רק שהייתי דורש את הכסף לתיקון, הייתי דורש כסף על עוגמת נפש, הוצאות עו"ד, ויותר מזה! הייתי מצהיר שעוצמת המכה הייתה גבוהה כ"כ שקיבלתי מכה בצוואר ואני דורש כספי פיצויים!

חוצפה של ישראלים!

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

הקשר של להגיש תלונה הוא לתת דיווח על התאונה. הם לא חייבים לעשות עם זה כלום, העיקר שיהיה רישום של התאונה במקור מוסמך.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

נמאס לי כבר מהטרטורים שלו, יש לי ביטוח מקיף, הוא רוצה להפגש איתי היום, אני לא מוכן ללכת לתקן את זה במוסך שלו, זה קרוב משפחה שלו ואני לא מוכן שיעשו לי עבודה חאפרית.

אני אפגש איתו היום, אם הוא מעוניין לשלם בבקשה, אם לא אני הולך לתקן את הנזק מהכסף שלי ולתבוע בבית משפט.

פורסם

איזה חוצפה, הגעתי אליו היום הביתה (כמו אידיוט) והאמת שבמעמד הפגיעה לא נתתי לפוגעת את פרטי הביטוח שלי כי היא ממש מיהרה, היום כמו אידיוט נתתי לאבא שלה את הפרטים שלי, והוא טוען שאני לא הייתי בעצירה מוחלטת, ושבכלל השתפשפנו אחד בשני, אני פשוט לא מאמין, הוא יצא עם עוד מישהו והם טענו שלא הייתה לה שום סיבה לחתוך אותי, ואני אמרתי להם שכנראה היה רכב בהמשך הכביש שחסם אותה, ושהיא עשתה טעות, אבל זה לא משנה כי אני הייתי בעצירה מוחלטת, חברה שלי הייתה באוטו והיא עדה לכך, הבעיה שהיא לא נראה לי עד אמין במשפט, למרות שאין לי בעיה להבדק בפוליגרף, הרכב לא זז בכלל, חיכיתי שמישהו יצא מהחניה, וזה לא יכול להיות ששתינו נשתפשף אחד בשני,

אם היא הייתה זזה ואני גם אליה במקביל הייתי אמור להכנס בה, ואם שתינו היינו משתפשפים אחד בשני השפשוף היה אמור להיות אצלי לאורך המכונית ולא בקצה השמאלי האחורי, ורואים שהשפשוף ממשיך עוד קצת לחלק האחורי של הטמבון, ואילו אצלה השריטה היא לאורך כל המכונית (ואני אידיוט שלא צילמתי את הנזק שלה!) ככה שאין מצב בכלל שאני זזתי לכיוון שלה, במצב כזה או שהייתי נכנס בה, או שהייתי משפשף את הצד שלי והיא את הצד שלה במקביל אלי, זה פשוט לא הגיוני ששתינו ניהיה בתזוזה והמכה שלי תיהיה רק בצד האחורי בפינה, ואילו המכה שלה היא לאורך כל הרכב, מאחר והיא פשוט חתכה אותי ושרטה את הרכב שלה לכל האורך, בעוד שאצלי המכה היא מכה בידיוק בפינה של הרכב, והיא ממשיכה עוד קצת לחלק האחורי שלו.

עכשיו צריך ללכת לשבור את הראש בבית משפט, הוא בטח גם ירצה לתבוע אותי תביעה נגדית, או לתבוע את הביטוח, חוצפן, אמא שלי אמרה לי שעשיתי טעות כשנתתי לו את פרטי הביטוח שלי, אני כבר לא יודע מה לחשוב הם פשוט רמאים.

פורסם
מה הקשר ?

במדינה אחרת דברים כאלה לא קורים ?

במדינה אחרת קורים גם קורים דברים כאלה.אבלללל!! כל ההתנהלות מול אנשים היא ברובה הוגנת ואנשים לא מתחמנים על כל שטות.אני חייתי בלא מעט מקומות באירופה ואוסטרליה וההתנהלות של האנשים שם היא ממש לא כזאת מגעילה.

פורסם

אל תדאג אם היית עבריין שמכניס לפוסטמה סטירה על מה שהיא עשתה באותו הרגע הם היו משלמים כמו טאטאל'ה ולא עושים פוזות.

הם קלטו שאתה טוב איתם/פראייר ומשחקים בך...

תתקן את הרכב במוסך מרכזי-תפעיל את המקיף שלך עם ההשתתפות עצמית ותתבע אותו בבית משפט על הסכום+עליית הפרמייה של הביטוח אם תהיה כזו.

דבר עם סוכן הביטוח שלך שלא יאשרו להם כלום ושאתה לא מודה והסבר לו שהיא נכנסה בך.

יכולת לסבך אותה כהוגן אם היית הולך למיון ומצהיר על התאונה הזו שם בתואנה שנפגעת איכשהוא.

אז זה היה מסווג שתאונה עם נפגעים והיו שוללים לה את הרישיון-אני מעריך שהיא נהגת חדשה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אל תדאג אם היית עבריין שמכניס לפוסטמה סטירה על מה שהיא עשתה באותו הרגע הם היו משלמים כמו טאטאל'ה ולא עושים פוזות.

הם קלטו שאתה טוב איתם/פראייר ומשחקים בך...

תתקן את הרכב במוסך מרכזי-תפעיל את המקיף שלך עם ההשתתפות עצמית ותתבע אותו בבית משפט על הסכום+עליית הפרמייה של הביטוח אם תהיה כזו.

דבר עם סוכן הביטוח שלך שלא יאשרו להם כלום ושאתה לא מודה והסבר לו שהיא נכנסה בך.

יכולת לסבך אותה כהוגן אם היית הולך למיון ומצהיר על התאונה הזו שם בתואנה שנפגעת איכשהוא.

אז זה היה מסווג שתאונה עם נפגעים והיו שוללים לה את הרישיון-אני מעריך שהיא נהגת חדשה.

גם אם בעל ההונדה צודק ויתקן במוסך מורשה , אל תשכח שאבא שלה עורך דין ובבית משפט אי אפשר לדעת מה יהיה ...

בסוף הוא גם יחויב בהוצאות משפט של 300 שקל לפחות

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אבא שלה לא עורך דין.

תתקן את הנזק, תיקח את עדות החברה שלך+חתימה שלה (כמובן), דבר עם סוכן הביטוח כמו שהציעו לפניי וגש לבית משפט. תגיד להם לפני זה שאתה הולך לבית משפט ושיעשו מה שהם רוצים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...