Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

בשנה האחרונה הלכו ברכב שלי שני אלטרנטורים

יכול להיות שהסיבה היא שיש לי מערכת חזקה (סאב מגבר)?

אם לא מה יכולה להיות הסיבה שהאלטרנטורים מתים כ"כ מהר?

הרכב הוא רובר 216 שנת 98

תודה לעוזרים!

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה חשמלית שחוזרת על עצמה וגורמת לשריפת האלטרנטור.

ממליץ לך ללכת לבדוק את הבעיה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ברוב המקרים משפצי האלטרנטורים, מתנעים (סטרטרים) ומפלגים (דסטריביוטורים) משתמשים בחלקי חילוף תחליפיים וזולים

בגלל התחרות בשוק ובגלל שהלקוח הממוצע מסתכל רק על מחיר ולכן יש אורך חיים קצר, יחסית למכללי החשמל המשופצים.

חלקים מקוריים או תחליפיים מאיכות טובה יקפיצו את מחיר המכלל המשופץ.

בכל זאת יש גם משפצי מכללים שעובדים עם חלקים איכותיים יותר וכמובן שגם מחיריהם גבוהים יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מעניין אם אותה היד הרכיבה את שני האלטרנטורים.

אולי מתחו את הרצועה יותר מידי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אהלן חברים

בשנה האחרונה הלכו ברכב שלי שני אלטרנטורים

יכול להיות שהסיבה היא שיש לי מערכת חזקה (סאב מגבר)?

אם לא מה יכולה להיות הסיבה שהאלטרנטורים מתים כ"כ מהר?

הרכב הוא רובר 216 שנת 98

תודה לעוזרים!

ראשית נא להקפיד לציין את דגם הרכב בכותרת.

שנית, מה זה בדיוק "הלכו" לאן?

אם הם "מתים" אז איך הם "הולכים"?

קצת כבוד למקצוענים בפורום שרוצים לעזור, תציין פרטים טכניים מדוייקים בלבד.

פורסם
ראשית נא להקפיד לציין את דגם הרכב בכותרת.

שנית, מה זה בדיוק "הלכו" לאן?

אם הם "מתים" אז איך הם "הולכים"?

קצת כבוד למקצוענים בפורום שרוצים לעזור, תציין פרטים טכניים מדוייקים בלבד.

האלטרנטור הראשון נשרף לגמרי ממש בער והייתי צריך לכבות אותו עם מים

השני ממש מרעיש (רעש של מין שריקה) כרגע והמכונאים שבדקו אמרו שהוא אוטוטו "הולך" (נהרס)

אגב 2 האלטרנטורים לא הוחלפו באותו המוסך

לדעתכם אין לזה קשר למערכת שיש לי ברכב?

תודה

פורסם

אם האלטרנטור בער כמו שאתה אומר אני כמעט בטוח שהמערכת (מגבר) ממש מכביד על האלטרנטור, מה שצריך לעשות זה להרכיב אלטרנטור מחוזק שמסוגל להפיק יותר זרם.

פורסם

שלום לך

לפי התיאור שלך לטעמי מערכת ההגברה "הגדולה" עושה לך את הבעיה.

כנראה שמי שהחליף לך את האלטרנטורים לא היה מודע לכמות צריכת החשמל ברכב שלך או שבחר להתעלם מכך

יש מצב שאכן החלקים שהוחלפו באלטרנטור היו זולים (כלומר במילים אחרות סינים) אבל לטעמי זו לא הבעיה.

ברגע שרכב צורך יותר חשמל מהסטדנרט יש אפשרות לבנות לו אלטרנטור מיוחד שמוציא יותר חשמל (בשפה הכי לא מקצועית שאפשר לתאר את מה שעושה אלטרנטור :) )

אני צריכה יותר פרטיים לגביי האוטו בשביל לדעת כמה אמפר הוא מוציא אבל אני יכולה להבטיח לך שזה אפשרי.

אני לא יודעת מה כללי הפורום בדיוק, אנחנו מתעסקים בדיוק בבעיות כאלה, אם מותר אני אתן לך את הפרטים שלנו

בכל מקרה בהצלחה

מורין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...