Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון כשאני נוסע נפלט חום רב מתחת לגלגל ההגה.

אני נוהג על פיזו קבריולט 306 1.8 ידנית

והחום שנפלט משם לא היה בעבר ולא נראה לי בסדר ( כל הזמן אוויר זורם על הברכיים שלי

ראוי לצייין שלפני שבוע היתה לי בעייה של התחממות מי נוזלים ( בלוח שעונים, זה אמור להיות באמצע על 90 , וזה עלה לקו אחד מעל -100)

המוסכניק פתח את אחד הצינורות מהרדיאטור ניסר שם את הוסת בטענה שעכשיו האוויר הקר יזרום בחופשיות יותר בסירקולצייה

ובאמת בשעון האוטו לא עלה מעל 90

אבל חום רב יוצא לי מתחת להגה

תודה לעוזרים

פורסם

ההתחממות נובעת ממעבר מיים מהמנוע לרידאטור חימום , תבדוק אם המזגן שלך באוטו מכוון לחימום אם כן אז תכוון אותו לקרור וגם תכוון שהאוויר יצא מהפתחים הרגילים של המזגן כי יש אפשרות של חימום רגיל ומפשיר אדים .

פורסם

לאהפעלתי את המזגן שזה קרה , וזה לא מפתח של אוורור , האויר החם שיוצא

יש כמו ריבוע פתוח מתחת להגה

רביעו של 5 על 10 ס"מ משהו כזה.

אתה אומר שהצינור שבו המוסכניק נסר לי את הוסת או תרמוסטט ( שכחתי מה הוא ניס)

זה צינור שהאוויר זורם מהמנוע לרדיאטור , ולא הפוך??

הפתרון שהוא מצא זה משהו זמני , או משהו מוכר וידוע ?

בכל מקרה שאני מפעיל את המזגן על חום אור הוא עובד בלי קשר לחום שנפלט מתחת לגה

למישהו קרה משהו דומה?

פורסם

לפי מה שאני מבין הוא ניסר לך את הטרמוסטט.

במצב כזה המנוע לא יגיע לטמפ' עבודה ויגרם לו בלאי וצריכת דלק גבוהה.

הרכב טרמוסטט בעלות עשרות שקלים בודדים.

• תוכן חדש...