Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:?:קודם כל עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בדיוק תשובה לשאלה הזאת:

אני עומד לקנות רכב משפחתי חדש (נניח מאזדה 3)אבל נוכח עליות הדלק חשבתי שאולי כדי להתאמץ ולקנות פריוס.

בהנחה שאני עושה מעט קילומטרז בשנה (בערך 13 אלף) רובו בנסיעות בתוך העיר ואני אחזיק את הרכב בסביבות 6 שנים לפחות

האם זה כדאי בכלל?

פורסם

כדאי זה לנסוע באוטובוס.

אף אחד לא יודע מה יהיה עם הנפט עוד 3 שנים, אולי פתאום ימצאו נפט ישראל ואז המחיר ירד ל5 שקל לליטר?

ניבוי עתידות יש רק בתנ"ך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רוצה כדאי ?

קנה רכב משומש עם מנוע קטן וגיר ידני, לאורך השנים אתה תחסוך המון כסף של דלק ולא פחות חשוב, המון כסף של ירידת ערך.

פורסם

פריוס היא בקבוצת מס 4, המאזדה 3 המאובזרת בקב' 3.

במקרה זה, אגרת הטסט תהיה יותר גבוהה, יש מצב שגם הביטוח על הפריוס יעלה יותר.

הייתי ממליץ לך להסתכל לכיוון הונדה סיויק, מנסיון שלי עם הרכבים הלו, היה ברשות המשפחה מודל 00(הצורה האמצעית עם המנוע 125 כ"ס), והנוכחית מודל 06 (עם המנוע 1.6 110 כ"ס), הסיויק יותר חסכונית בהשוואה למתחרים שלהם(לנטיס,פוקוס,מגאן).

אם יש לך כסף לרכב חדש בקב' 4, עדיף שתלך על הונדה סיויק חדשה 1.8, עדיין יותר חסכונית מהמתחרים שרשמתי לפני כן.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בוא ננסה לעשות חשיוב כדאיות קטן.

אתה נוסע בתוך העיר ונניח שהמאזדה 3 שתנה תעשה 8 ק"מ לליטר.

את תקנה פריוס היא תעשה 16 ק"מ לליטר בנסיעה באותם תנאים.

סה"כ במחירים של היום דלק ל-7 שנים יעלה כ-68000 ש"ח למאזדה 3 או 34000 ש"ח לפריוס.

34000 ש"חאתחוסך אם צריכת הדלק הוא ההבל היחיד בין שתי הכוניות.

אם הטויוטה יותר יקרה בסעיף תוריד את זה מסכום החישוב ומה שתקבל בסוף לדעתי, הוא הפרש לא משמעותי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עשיתי את החישוב הזה די מזמן.

בהנחה והפריוס תעלה לך כ-20000 שקלים יותר ובנוסף תפסיד עוד כמה אלפים בירידת ערך לעומת המאזדה, יוצא שרק אם אתה נוסע הרבה (כלומר- הרבה יותר מ-13000 בשנה) ישתלם לך לקנות את הפריוס. אבל כמו שכבר המליצו לך, אם אתה מחפש חסכון האופציה הטובה ביותר שלך היא מכונית קטנה משומשת (בת שנתיים) ועדיף עם גיר ידני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...