Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז כה אני מתבלבל עם הכבישים של החד והדו וכל זה..

שאני בחד סיטרי ולדו סיטרי וכל זה מי יכול לרשום לי רשימה כזאת של כל זה..ושיש 2 כבישים של חד ואני עובר לדו או משהו..

נישמע קצת הזוי אבל תודה רבה

פורסם

תקשיב גם לי הייתה את אותה הבעיה כמו שלך, שהתבלבלתי בגלל כל הכיוונים האלה.

וגם מסתבר שיש אנשים דפוקים בכביש שכנראה גם שחכו את הדברים האלה כמו שקרה לי שעשיתי פנייה שמאלה לכביש דו סיטרי ומישהו נסע בנתיב שלי כי הוא חשב שזה חד.

אז ככה בוא אני אסביר לך. אתה צריך גם להשתמש בדמיון שלך.

מחד סיטרי לחד סיטרי- תמיד משמאל לשמאל.

מחד לדו - משמאל לימין ( למה לימין? זה הגיון , כי אם תכנס לשמאל זה התנועה הנגדית , תדמיין לך בראש )

מדו לדו - ממרכז הכביש ( זאת אומרת מהנתיב שאתה נוסע בו פשוט טיפה יותר שמאלה בנתיב , לנתיב הימני )

מדו לחד- מהנתיב שלך - הימני - לשמאל . ( אל תשכח חד סיטרי אתה תמיד נכנס צמוד לשמאל, אלא אם כן יש לך מכוניות שמפריעות שחונות בצד השמאלי תכנס כבר לאמצע )

מדו לחד - ממרכז הכביש לשמאל.

אתה תראה שבשיעורי נהיגה זה יילך לך יותר קל ( או שכבר סיימת ואתה לא ממש זוכר איך לפנות, אבל אני לא מאמין )

ובמציאות זה יותר קל ממה שזה נשמע לך בתאוריה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מדו לדו מה הכוונה ממרכז הכביש?זה לא מימין לימין?

ועוד שאלה שיש לי 2 חד סיטרי ואני עובר לחד סיטרי או לדו איך אני עושה את זה?שיש לי כאילו 2 נתיבים של חד..מאיפה אני לוקח וההפך מהימני..

תודה רבה אחי (:

פורסם

תשמע שתי נתיבים של חד סיטרי יש לך בכבישים מהירים.

אל תתבלבל!! 2 מסלולים שיש להם שטח הפרדה , נקראים כביש חד סטרי.

זאת אומרת 2 כבישים לכל כיוון או כביש אחד לכל כיוון.

וזה לא בעיה מאיפה אתה לוקח, תשתמש במה שרשמתי לך.

בכביש מהיר אין לך בעיה בכלל , יש לך סימונים על הכביש , אתה רוצה ימינה תגיע למסלול הכי ימני.

אם אתה רוצה לדוגמא לעבור לכיוון התנועה הנגדי , פשוט תגיע לנתיב הכי שמאלי שלך, ואם יש לך אפשרות לפניה אז תפנה.

כדי שיהיה לך יותר קל פשוט תחשוב על כבישים שאתה מכיר , ותחשוב איך אתה פונה מהם ולאן אתה רוצה לפנות. וכמובן ההגיון, שלא תיכנס לתנועה הנגדית :lol:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בחיי שניסיתי לקרוא בכובד ראש את השאלה שלך. חוסר הפיסוק שהופגן פה הוא פשוט ברמה מזעזעת, ואי אפשר להבין מה אתה רוצה מהחיים שלנו.

אם אתה עדיין לא שולט ברזי ההתמצאות בכביש, או שתפתח כל ספר תיאוריה, או שפשוט תבקש ממורה הנהיגה שלך לתרגל את הנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...