Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחי ואני רוצים לקנות מערכת לרכב שלנו, Z4

רוצים כמה שיותר איכות,וכמה שיותר עוצמה,

איזה רכיבים אתם ממליצים?(קומפוננט,סאב,מונו,ומגבר)

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

תפרט מה חשבת? שלושה חלקים? שניים? פאסיבי? אקטיבי? רק הרדיו ומגברים יכולים להגיע ל20.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איכות? Z4?

קצת פספסתם כאן בקטע הזה, רכב ספורטיבי עם מנוע חזק.

אבל אם כבר אז במקרה כזה אני יודע שמדובר ברכב קטן יחסית ופתוח, רוב הבעיה כאן היא עם הסאב וופר.

אני הייתי מציע לכם ללכת על מערכת שלושה חלקים מקדימה כאשר המידבאסים הם 7 אינטש לפחות (בידוד אקוסטי מטורף בדלתות) מידים בקיק פאנל אבל טוויטרים למעלה בגובה הדש בעיקר בשביל לפצות על הזמן בו הגג פתוח - עד כמה שניתן.

סאב וופר - תלוי בגודל תא המטען, הייתי רוצה לאמר לכם משהו כמו IDMAX חמש עשרה אינטש או פי Q 15 אינטש - גם בשביל לפצות על גג פתוח, אבל אני בספק אם תצליחו לדחוס ברכב כזה 10 אינטש כמו שצריך.

או HU טוב שיודע לשלוט על מערכת 3WAY מלאה (בעצם 4 WAY היה הכי טוב) או לקנות מעבד צליל\קרוס אובר טוב.

על איזה רכיבים להמליץ לכם?

קודם כל שתדעו איזה צליל אתם אוהבים - חבל להתאמץ ולזרוק סתם המלצות באוויר.

תגיעו למפגש הקרוב, תתרשמו ממערכות ותרשמו לעצמכם את הרכיבים שאהבתם הכי הרבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפילו שזה רכב ספורט עם מנוע מרעיש, עדיין לא יפריע אקוסטית בסלון הרכב במימדים שאתם חושבים.וה- Z4 רכב עם קיר איש מכובד (אטום- משני צדדים).

אתמול נהגתי ב- במוו 2007 330i ועם שני מגדישי טורבו, מה שהדהים אותי זה השקט שנמצא בסלון הרכב.

במידה ויש רעש ואני טועה, תכין את עצמך לבידוד בסכום של 3000 שקל חומרים.

פורסם

בידוד וכ' אני יעשה בזמן הקרוב מאוד, הסכום הוא רק על אלמנטים,רדיו דיסק יש של אלפיין דגם CDA9887 שנילקח מהרכב הישן של אחי הגדול ,הוא שולט על שלוש חלקים?

אנחנו אוהבים טויטר מלטף,לא שצורם באוזן וצועק,משי

ובקשר לגג הניפתח,יש אפשרות לנתק את הסאב ולהוציא אותו ?

כי אנחנו לא נוסעים אם גג פתוח הרבה בכלל,חם מאוד רוח חמה,עדיף סגור ומזגן ולא לעשות פוזה על אנשים

בעיקרון נוכל לישרוד ללא פתיחת הגג,אם נירצה אז נוציא את הסאב

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

לא איכותית מספיק כדי להשוות אותה למערכת בנפרד בשובי 20K .

הרכיבים בבניית מערכת בנפרד הם ברמה הרבה יותר גבוהה ואיכותית יחסית לכל רכב אשר מגיע עם מערכת מובנית .

גם מהמערכת המובנית של אודי (מהסידרה הגבוהה)

לא נתקלתי במערכת שמע מקוריות ברמה גבוה, רק להפך לצערי וגם על של אודי יש ביקורות רעות.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אפילו אם תקנה את אוטו ברמת אבזור הכי גבוהה עם מערכת שמע יחסית טובה לרמת האבזור , היא לא תגיע לרמה של מערכת אפילו ב 5000 שקל ובטוח שלא ב 20 אלף.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני באופן אישי

אם היה לי תקציב כזה למערכת

HERTZ MILLE 3WAY

כמובן כולל בניות ואיטומים

מדהים זאת לא מילה...

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בוא נתחיל עם זה ש20K זה תקציב נחמד מאד (להתחיל:wink:).

רכיבים כמו מגברים קל יותר לקבל או לתת המלצות, אבל רמקולים - קומפ' וסאב - זה יותר טעם אישי. שמעתי תגובות מאד קיצוניות - מאנשים שמבינים - ששמעו ביחד את אותו הרמקול. אחד אמר מדהים והשני חרא. נו, מה? אתה חייב לשמוע בעצמך וכך להחליט.

אגב, 20K כולל התקנה? כי קח בחשבון התקנה ברמה גבוהה כולל חווט ברמה גבוהה [שלא נדבר על איטום] זה גם חבילה..

אתה לא ממש חושב שתקח אלמנטים בעשרים אלף שקל על פק%^&* Z4 ותתן לאיזה ילד לזרוק לך אותם שם. נכון?

תכל'ס, קפוץ למפגש, תתרשם ותרביץ קניה..

בהצלחה!

פורסם

זה רק אלמנטים,בלי איטום חוטים התקנה וכ', זה לא ניכנס לתקציב

וקצת קשה לי להגיע למפגשים אנחנו מבאר שבע

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

עם רכב של 0 ל100 ב 5 שניות וקשה להגיע מב"ש ?

קח יוזמה ותזיז ת'***:wink: זה רק לטובתך.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יש אנשים נוסעים בארה"ב כל יום 200 ק"מ לעבודה..:lol:

כמה זמן מבאר שבע לתל אביב ועוד בZ4? עשרים אלף ש"ח רק לרכיבים שווה את ההשקעה.. לא תצטער.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...