Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל שהמכון ישלם אתה תצורך להוכיח נזק בבית משפט ולטעון שהמכונית שנקנתה שווה פחות בגלל שהוחלף מנוע.

לצורך כך צריך לפנות לשמאי רכב...

אבי

פורסם

אני ליתר ביטחון הייתי מעביר את הרכב בדיקה שוב במכון אחר, אם המכון פיספס כזה דבר בסיסי, יש בהחלט חשש לטעויות בשאר סעיפי הבדיקה.

פורסם

הטעות היא גם של הקונה,פרט בסיסי בקניית רכב הוא להשוות את המספר מנוע לרישיון רכב.

גם אם יתהפך העולם היא לא תצליח להוכיח שזה המנוע שהיה גם שהיא בדקה את הרכב במכון בדיקה.

אין עילה לתביעה בקיצור,פספוס של המכון כן,אבל אין מה לעשות SHIT HAPPENS.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אנחנו ננסה ברוח טובה לשוחח עם בעל המכון , ולקבל לפחות את דמי הבדיקה , גם 400 ש"ח זה כסף לסטודנט ובעצם לכל אחד.

שנית כפי שכבר ציינתי יש לנו שטר מכר שהמ"ס בו תואם את מ"ס המנוע שברכב , והמנוע הותקן ברכב כחודש לפני הבדיקה

וכל זה ניתן לאימות מול המוסך שביצע העבודה ומול המוכר שלא מכחישים , רק המוכר מכחיש שלא אמר.....

מעבר לכך אני לא אמור לחפש מספרי שלדות ומנועים ברכב , בשביל זה שלמתי 400 ש"ח בין היתר

אולי גם השלדה תוקנה פה ושם ? זה גם בסדר ?

אעדכן אתכם בהמשך

תודה למגיבים.

• תוכן חדש...