Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משנה איך, נשפך לי מרק הבורשט הידוע לשימצה על הריפוד. האוטו, בלשון המעטה, מסריח. איפה אני יכול להיפטר מהבעיה הזו? ניסיתי לנקות עם איזה נוזל ניקוי רב שימושי ללא הועיל. אם יש תכשיר שיעבוד אני בעד.

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

MOSHO למיטב זכרוני אתה מאזור ראשל"צ. נסה לקפוץ לטורבו-קלין בסמוך לקניוכל (כניסה מצד בית גירון).

אצלי הם עשו עבודה נפלאה על שמן בישול (חצי בקבוק) שנשפך במושב האחורי, לא נותר לזה זכר.

המחיר, לא זול, אבל לי יצא 350 ש"ח כולל כל הכיסאות, ריפודי דלתות, ריפוד תקרה (לא נתתי להם לעשות אך היה כלול) וניקוי של שטיח הרכב.

המחירים בטח השתנו אך המקום והמכשור נשאר זהה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

כמו שכבר הצעתי בעבר,נסה לפרק את הריפודים המקוריים של הרכב ואז לכבס אותם.

לאחר שרכשתי את הרכב של אשתי (פולו)גיליתי כי הבעלים הקודמים שפך כנראה שוקולד על המושב האחורי ולא הצליח לנקות את העסק.

פירקתי את הכיסוי המקורי(דורש לא מעט עבודה אך משתלם)וכיבסתי אותו (טמפ' נמוכה)

יצא נהדר.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...