Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי אולי במקום לקנות פאנל חדש , שגם ככה לא קיים אחד שתומך ב FULL 3 WAY CROSS שמאפשר לי לעשות BI AMP פחות מ 200 דולר , אז אולי קיים קרוס חיצוני נפרד שמאפשר לי , לחתוך LOWPASS ו HIGHPASS את המידבאסים ו HIGHPASS את הטוויטרים ?

מה אני צריך לחפש בדיוק ? מישהו יודע על קרוס איכותי כזה שמאפשר לי לעשות זאת ולשלוט עליו ? ז"א בניגוד לקרוסים פאסיביים של מורל שמאפשרים חיבור BI WIRE ו BI AMP אבל ללא שום שליטה עליהם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אמיל, הוא שאל על קרוס, ולא על מגבר.

דיפורס, ממליץ לך על הקרוס של אודיוקונטרול, ה 4XS

תריץ עליו חיפוש בפורום, אדי lanosforce משתמש בו, ומאוהב בו :)

תריץ חיפוש, הוא ממש טוב ומעולה בשבילך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אודיו קונטרול 2XS בשביל בי אמפינג לסט שני חלקים.

אודיו קונטרול 4XS בשביל טרי-אמפינג מלא לסט שלושה חלקים + אפשרות גם לפצל לסאב

אודיו קונטרול 6XS בשביל כל מה שרק עולה על הדמיון שלך.

את ה6XS אתה יכול להשיג היום חדש דנדש ב200 דולר או ממש טיפה יותר.

אפשר למצוא גם עוד קרוסאוברים של חברות אחרות כמובן.

רוקפורד 3sixty.2

טי-פישלר מכר פה פעם קרוס 3WAY של TRU נדמה לי.

אפשר גם למצוא קרוסים פשוטים יותר של חברות כמו סאונדסטרים, קיקר, מא-אודיו, אודיובאהן, לאנזר

תנסה את מזלך בhttp://www.woofersetc.com

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זהו שאני לא מבין איך לדוגמא 6XS עושה זאת , יש לו רק 4 בוררים כאלה לכיוון , ללא שום מספרים , ז"א 4 בוררים של כיוון עיוור .

איך עם זה אפשר לכוון משהו אני לא מבין ? והאם זה עובד ביחד עם הקרוסים של המגבר ? לדוגמא אם אני מכוון מגבר של טוויטרים רק HIGHPASS אז כל מה שאני צריך זה לחתוך את המידבאסים מלמעלה ולמטה ?

ואיך אני מחבר אותו ? RCA יוצא מהפאנל אל הקרוס הנ"ל ואז מהקרוס הנ"ל למגבר ?

קצת מסובך כל הקטע הזה , ואין הרבה מידע שעוזר לי .. איפשהוא .

איך אני יודע על איזה נקודה אני חותך משהו אם אין שום מקרא מספרי מעל הבוררים ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

:lol:

זה מה ששיגע אותי בקרוס הזה כשניסיתי להבין איך קרוס אקטיבי יכול לעבוד בלי מספרים בכלל.

לא, זה לא הסיפור.

זה קרוס פסיבי שלכל ערוץ שלו יש קדם מגבר, זה כמו לכוון גיין רק שתדר החיתוך הוא פסיבי - אבל אתה יכול לשנות אותו ע"י החלפת רכיבים (גשרי נגדים).

תריץ חיפוש על הודעות שלי כאן בפורום לגבי הנושא - רשמתי כאן כמה הודעות שיחסכו לך עם הקרוס הזה מאות שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכיוון עצמו נעשה עם מודולים [שבבים] והוא מדוייק להפליא!

הבעיה היחידה היא שהמודולים קבועים.

בשביל לשנות תדרי חיתוך תיאלץ לקנות מודולים בערכים שונים.

אבל האיכות של הקרוס הזה היא אנלוגית, ומתעלה בהרבה על כל קרוס דיגיטלי שתביא.

הבוררים של הכיוון, הם ל GAIN.

אתה מביא RCA שעובר דרכו סיגנל FULL RANGE , ישר לקרוס, ומהקרוס אתה מוציא RCA למגברים.

לא מסובך, אתה עושה את זה מסובך:)

הגיון פשוט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ז"א שאני מעביר RCA לקרוס מהפאנל , ומהקרוס אני מעביר RCA למגבר 4 ערוצים שיגביר אקטיבית מידים וטוויטרים , ו RCA שני למונובלוק שיגביר סאב ?

איפה אני קונה את המודלים האלה שחותכים ? הם כמו כרטיסים במגברים ישנים ?

מה שאני שואל זה אם 6XS יאפשר לי להגביר אקטיבית סט 2 WAY וסאב עם שני מגברים :) ולאפשר לי לקבוע נקודת חיתוך ? זה כל מה שאני צריך .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ממש לא

תריץ חיפוש מתקדם על הודעות עם שם המשתמש שלי lanosforce

לפי 4XS או כל דבר אחר שיכול להיות קשור כמו

גשר נגדים

או נגדים

או קרוס

ואתה תמצא שם הסבר מפורט שלי כולל תמונות בחלק מהת'רדים לגבי הנושא הזה.

תחשוב שמג'וק שמכיל בתוכו 7 נגדים שעולה פחות משני שקל, אתה תשלם ליבואן בין 90 ל 120 שקלים.

רשמתי שם בדיוק איך לאפיין ולקטלג את ה"חלפים" האלה.

מה שלא הוספתי שם זה שגו'ק שיש לו 14 רגליים חותך ב18 דיבי (דרגה שלישית) וג'וק שיש לו 16 רגליים חותך ב24 דיבי (דרגה רביעית) - אבל ברוב ה4XSים הגו'קים הם של 14 רגליים ולכן גם יותר קשה למצוא אותם ורשמתי איפה לקנות ואיך לקנות.

ב6XS כבר כל הנגדים הם 16 רגליים ואותם הרבה יותר קל להשיג.

בכל מקרה יש גם נגד אחד ב4XS שהוא 24 דיבי ונדמה לי שזה הנגד של הPFM

HPF מבחינתך לוופרים... עזוב, לא ניכנס לזה יותר מידי כרגע.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב , בקיצור אני אקנה אחד כזה .

אתעסק עם זה כשהוא יגיע , או יותר נכון כשאמא שלי תחזור .

ואשאר עם ה panasonic 5401 שלי :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דבר איתי בה"פ אם תצטרך עזרה לגבי החלפת המודולים - זה יחסוך לך הרבה כסף.

Pioneer TS-X150

פורסם

עוד קרוס מצויין הוא ה F.A.C.T של זטק. יש כמה כאלה בארץ ואין צורך במודולים מיוחדים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן!

שכחתי על זה לגמרי

בעקרון, אפשר להכנס לאתר www.wooferetc.com ולחפש לפי processors - יש שם רשימה ארוכה מאוד.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...