Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הולך לבדוק מחר רנו קליאו 1600 סמ"ק חמש דלתות 2001 אוטומט, יד שניה 62000 ק"מ.

המוכר נשמע אמין ואומר שהאוטו במצב מצויין, אני אוודא את זה מחר בבדיקה.

הוא הוסיף שיש מכה קלה בשילדה מרכב שנכנס בו בחניה ב-5 קמ"ש.

איך אני יודע כמה להוריד את המחיר.

וחוץ מזה אשמח לחוות דעת כללית, לי זה נראה שאם לא יהיו בעיות מיוחדות בבדיקה אני אקנה את הרכב.

תודה,

אביטל.

פורסם
הוא הוסיף שיש מכה קלה בשילדה מרכב שנכנס בו בחניה ב-5 קמ"ש.

כדי לפגוע בשלדה, אם מה שנכנס בקליאו הזאת זה בולדוזר, הייתי יכול להאמין. דבר הזה צריך להדליק לך נורה צהובה.

יש לבדוק את הרכב בקפדנות יתרה, במיוחד השלדה.

בעיקרון, יותר הייתי ממליץ ללכת על סופר מיני יפנית עם אוטומט הוא חובה (שרייד למשל). אם לא, תוסיף לרשימה פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על העזרה,

אני רוצה לבדוק בקפידה, אבל אני לא מבין גדול במכונאות ובעיקר לא בשלדות (למרות שזה לא נראה לי משהו מסובך). מה אני צריך לשאול את הבוחן מחר בשביל להיות מסוגל להחליט על הקניה?

תודה

פורסם

תסתכל בדו"ח שלו על ליקויי שלדה במשמעות גבוהה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...