Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] ברמקולים ברכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי לא מזמן רמקולים של חברת EXPLOSION עלו לי 115 ש"ח וההספק שלהם 400 וואט.

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=132588

חיברתי אותם מאחורה ושומעים בהם ממש חלש ולא ברור וכנגד זה ברמקולים הקדמיים שומעים דווקע חזק כנראה ההספק שלהם נמוך.

יש לי סוזוקי ליאנה שנת 2005 עם מערכת מובנית, ואני חושב שהמערכת לא מספקת את ההספק הרצוי לרמקולים האחוריים.

אם מישהו מבין בזה שיעזור לי ויגיד לי למה שומעים בהם חלש...:-( ותתנו לי המלצות מה אפשר לעשות כדי לשפר את איכות השמיעה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צהריים טבוים

תסלח לי חבר,אבל קנית רמקולים אחוריים במחיר שהוא כזה זול , אז למה בדיוק ציפית???

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-Speakers&DB25444=130120&DB58522=130112&DB25692=58879

בלינק שצירפתי אתה יכול לראות מה יכלת לקנות אם היית מוסיף עוד 100 שקל במקום לקנות, ויסלחו לי כולם, את הזבל הזה.

לא היה עדיף להוסיף 100 שקל ולקנות משהו של חברה הרבה הרבה הרבה... יותר מוכרת וכמובן בביטחון של מיליון אחוז לקבל דבר הרבה הרבה הרבה...יותר איכותי הן מבחינת הסאונד והן מבחינת העוצמה?

תסלח לי ובלי להעליב ומבלי חס וחלילה להשתחצן, אבל אפילו הרמקולים הקדמיים אצלי (הכי טובים של קנווד לגודל הזה-רגילים ולא קומפוננט) עלו יותר והם בטוח נותנים יותר איכות סאונד ועוצמה ממה שקנית.

עצה שלי, אם יש לך אפשרות להחזיר אז תחזיר (לא מאמין שיכול) ובכל מקרה לקנות משהו אחר אם אתה באמת רוצה להנות מאיכות של סאונד ועוצמה, בסיסית אמנם, אבל הרבה... יותר טובה ממה שיש לך כעת.

דרך אגב, מניח שהרמקולים מקדימה אצלך , מכיוון שמדובר במערכת מובנית , הם יותר איכותיים.לא פעם מדובר ברמקולים של פיוניר...

אין מצב שמה שקנית זה 400W - אם זה היה 400 באמת , אין מצב שתשמע מקדימה יותר חזק מאשר אחורה.

תבין, מבחינת רמקולים שהם לא 6X9 והולכים בדר"כ קדימה, מבחינת עוצמה בWATT אין כמעט דגמים של החברות המוכרות שעוברים את ה180 , יש מס' דגמים שכן אבל גם אז זה לא יותר מ-300 והמחיר גם בהתאם, כך שמבחינה הגיונית וכמובן מתמטית זה לא יכול להיות...

מקווה שלא ביאסתי אותך...

בהצלחה

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צהריים טבוים

תסלח לי חבר,אבל קנית רמקולים אחוריים במחיר שהוא כזה זול , אז למה בדיוק ציפית???

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-Speakers&DB25444=130120&DB58522=130112&DB25692=58879

בלינק שצירפתי אתה יכול לראות מה יכלת לקנות אם היית מוסיף עוד 100 שקל במקום לקנות, ויסלחו לי כולם, את הזבל הזה.

לא היה עדיף להוסיף 100 שקל ולקנות משהו של חברה הרבה הרבה הרבה... יותר מוכרת וכמובן בביטחון של מיליון אחוז לקבל דבר הרבה הרבה הרבה...יותר איכותי הן מבחינת הסאונד והן מבחינת העוצמה?

תסלח לי ובלי להעליב ומבלי חס וחלילה להשתחצן, אבל אפילו הרמקולים הקדמיים אצלי (הכי טובים של קנווד לגודל הזה-רגילים ולא קומפוננט) עלו יותר והם בטוח נותנים יותר איכות סאונד ועוצמה ממה שקנית.

עצה שלי, אם יש לך אפשרות להחזיר אז תחזיר (לא מאמין שיכול) ובכל מקרה לקנות משהו אחר אם אתה באמת רוצה להנות מאיכות של סאונד ועוצמה, בסיסית אמנם, אבל הרבה... יותר טובה ממה שיש לך כעת.

דרך אגב, מניח שהרמקולים מקדימה אצלך , מכיוון שמדובר במערכת מובנית , הם יותר איכותיים.לא פעם מדובר ברמקולים של פיוניר...

אין מצב שמה שקנית זה 400W - אם זה היה 400 באמת , אין מצב שתשמע מקדימה יותר חזק מאשר אחורה.

תבין, מבחינת רמקולים שהם לא 6X9 והולכים בדר"כ קדימה, מבחינת עוצמה בWATT אין כמעט דגמים של החברות המוכרות שעוברים את ה180 , יש מס' דגמים שכן אבל גם אז זה לא יותר מ-300 והמחיר גם בהתאם, כך שמבחינה הגיונית וכמובן מתמטית זה לא יכול להיות...

מקווה שלא ביאסתי אותך...

בהצלחה

אחי אתה צודק קניתי אותם לפני שנה שלא היה לי תקציב למשהו טוב אבל עכשיו אני מבין את המצב ונראה מה ייצא לי עם כל מה שאמרתם פה.

תודה על העזרה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תמיד אומר עדיף חברה טובה יד2 מאשר חברה מעפנה אבל חדש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...