Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מילאנו מיכל דלק מלא ליונדאי H1 שנת 2005. כמובן מדובר במנוע דיזל, עלה 460 ש"ח!! כמעט 10 ש"ח לליטר סולר!

מזל שמדובר ברכב חברה (ליסינג) אז יש פזומט...

עם הפיאט זה עובר 220 ש"ח למיכל מלא- פשוט שחיטה לאור היום. חייבים לעצור את זה, אני כבר התחלתי לצמצם נסיעות עם הרכב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מחירי הדלק לא עלו בגלל עלייה עולמית במחיר הדלק ולכן לא ברור מהו הגורם לעלייה דווקא כעת .

כאשר מחירי הדלק בעולם היו בשיא שילמנו פחות . איך זה הגיוני?

הגיע הזמן לצאת לרחוב ... סתם גונבים אותנו עם מחירי הדלק האלה.

פורסם

אני מפנה נתיב לנהגי המשאיות ומארגני ההפגנה !

עוד הפגנה ועוד הפגנה - יש כן סיכוי לשנות החלטה של העלאת מחירי הדלק.

אל תשחבו שכל נהג משאית או רכב ]רטי, אפילו שהוא עצמאי, יוצא נשכר מרישום הוצאות וקיזוז מע"מ. יש הרבה כאלו שרכשו רכב כבד במאמץ והלוואות, לא כולם בעלי חברה של עשרות כלי רכב אלא אנשים שזו פרנסתם והם לא עשירים גדולים.

בסוף יתנו לנו להרגיש טוב ויורידו כמה אגורות. חלילה לנו שהממשלה תפתח שיטה של העלאה גדולה, וממילא המיסים על הדלק הם יותר ממחצית מחירן - כדי שאחר כך יהיו "טובים" ויורידו משהו.

מי בא לראות את הסרט "שיירה" ? תמיד כייף לצפות בו עוד פעם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חיבים גם לעשות משהו בדרום דחוף!!!!!

אם מישהו רוצה להרגן משהו בב"ש אני רק בעד ואני יבוא!!!!!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...