Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקוח של YES האם כדאי לעבור לHOT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לקוחות של YES כבר 3 שנים בהם המחירים נעו למעלה ולמטה בהתאם "למבצעים" וספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי

(1.5), אני מחובר עם חבילת בסיס ועוד 4 חבילות (גברים,מדע וטבע,החיים הטובים ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע).

אנחנו משלמים 249 ש"ח לחודש (שלושה ממירים) ובנוסף התשלום הקבוע לבזק על האינטרנט סביבות 25 ש"ח +-.

מבחינת תוכן מדובר במשפחת קטנה ארבעה נפשות שהצעיר שבשבט הוא בן 25 ואנחנו צופים בעיקר בערוצי מדע וטבע ,סרטים,חדשות ומוזיקה(שבהם החליטו להוריד את MCM ולהחליף את MTV BASE משום מה).

לאחרונה אנחנו שוקלים לעבור לHOT בין היתר בגלל המחיר הזול יותר שקיבלנו על החבילה המשולשת (טלפון,אינטרנט וכבלים).

אין לי מושג לגבי התכנים שם האם יש מה לראות ב-HOT ? (אנחנו לא אוהבים טלנובלות גם לא אמא שלי).

האם המחירים שאני משלם על הTV ועל האנטרנט סבירים?

אשמח לקבל מעט הכוונה לפני שאני מתחייב לשנתיים מבלי לדעת למה אני נכנס.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנחנו לקוחות של YES כבר 3 שנים בהם המחירים נעו למעלה ולמטה בהתאם "למבצעים" וספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי

(1.5), אני מחובר עם חבילת בסיס ועוד 4 חבילות (גברים,מדע וטבע,החיים הטובים ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע).

אנחנו משלמים 249 ש"ח לחודש (שלושה ממירים) ובנוסף התשלום הקבוע לבזק על האינטרנט סביבות 25 ש"ח +-.

מבחינת תוכן מדובר במשפחת קטנה ארבעה נפשות שהצעיר שבשבט הוא בן 25 ואנחנו צופים בעיקר בערוצי מדע וטבע ,סרטים,חדשות ומוזיקה(שבהם החליטו להוריד את MCM ולהחליף את MTV BASE משום מה).

לאחרונה אנחנו שוקלים לעבור לHOT בין היתר בגלל המחיר הזול יותר שקיבלנו על החבילה המשולשת (טלפון,אינטרנט וכבלים).

אין לי מושג לגבי התכנים שם האם יש מה לראות ב-HOT ? (אנחנו לא אוהבים טלנובלות גם לא אמא שלי).

האם המחירים שאני משלם על הTV ועל האנטרנט סבירים?

אשמח לקבל מעט הכוונה לפני שאני מתחייב לשנתיים מבלי לדעת למה אני נכנס.

כלקוח הוט, אני מאוכזב מהתוכן.

ערוצי הסרטים ממש לא שווים, ערוץ 3 כבר לא מה שהיה פעם, ביפ משדרים סדרות משנת הטרפפו, אקסטרה הוט הוא הערוץ היחידי שעוד איכשהו שווה, אבל גם שם אין הרבה תוכניות שוות (אבודים, csi למיניהם, דיויד לטרמן).

את רוב התוכן החדש הם מעבירים ל-vod שהוא ממילא דפוק.

לא מזמן קבלנו הצעה מיס- 3 ממירים, 4 חבילות תוכן ויס מקס ב-225 ואפשרות להוסיף 25 לספק אינטרנט.

פורסם
האם הVOD בתוספת תשלום? כן, 17 ש"ח לחודש, לפני שמזמינים תכנים.

מה יש בערוץ 3? סדרות ישראליות בעיקר

האם יש MTV BASE? כן

האם ההצעה שלך כללה 1.5 או יותר (אינטרנט)?

.....

פורסם

אין MTV BASE, לא ביס ולא בהוט.

מניסיון עם הוט ויס (יש לי את שניהם עם כל הערוצים)

עדיף יס+יסמקס החדש.

עם אתה אוהב להזמין הרבה סרטים וסדרות (שיקפיצו לך את החשבון בעשרות עד מאות אחוזים)

אז לך על הוט.

פורסם

אחרי כמה שנים טובות בYES עברתי לא מזמן לHOT והאמת היא שאני מאוכזב.

הבטיחו ששיפרו את זמן התגובה של הממיר ואת זמן המעבר בין ערוץ לערוץ - אז הבטיחו. בפועל צריך לחכות כמה שניות טובות במעבר בין ערוץ לערוץ וזה מעצבן.

בHOT יש הרבה יותר פיצ'רים מתקדמים, כמו הStartOver והVOD. באמת נפלא, רק שלפחות פעם בשבוע אני מוצא את עצמי מנתק את הממיר מהחשמל בגלל שאחד מהם נתקע לחלוטין.

מבחינת תוכן בערוצים - נראה כאילו HOT לאט לאט ובשקט מפמפמים את הVOD על חשבון הערוצים הרגילים.

אבל יאמר לזכותם של HOT שחבילת הטריפל שלהם בדרך כלל זולה משמעותית מההצעה המקבילה של בזק וYES.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במילה אחת - לא.

התכנים ביס מתקדמים בשנות אור בהשוואה להוט, החל מהסרטים ועד לסדרות (שזה בזמן האחרון הצד החזק של יס) והמוזיקה.

אני מניח שמיותר לספר לך כמה תוכניות "שוות צפייה" יש ביס stars, ביס ישראלי (5), בערוצי הריאליטי והמדע ובעוד המון ערוצים.

גם הסרטים שיש ביס, שרובם סרטים איכותיים ולא סרטים סוג ג' מבחינת עלילה ושחקנים כמו הסרטים שמשודרים בהוט.

למרות זאת, גם ההורים שלי רצו לעבור להוט לפני כמה זמן - עברנו לבית חדש והוט הציעו לנו חבילה שכוללת טלוויזיה-טלפון-אינטרנט בכמעט חצי מהמחיר ששילמנו ליס על טלוויזיה וספק האינטרנט + ממיר מג'יק לסלון, עוד 4 ממירים רגילים, כשכל ההתקנות בבית החדש בחינם.

נציג שלהם היה מתקשר באופן קבוע כל יום, אל ההורים שלי כדי לנסות לשכנע אותם לעבור, ואלי בנסיון לשכנע אותי שכדאי לנו (אחרי שאמא שלי הבהירה לו שאני קובע בבית על ה"שטויות" האלו, והטלוויזיה בשביל הילדים שלה - היא מצידה מסתפקת רק בערוץ 2 :lol:)

אחרי חפירה רצינית מצידי הם החליטו לוותר על המעבר, כשהצלחתי להסביר להם שעל חוסר האיכות בהוט הם מנסים לפצות בכמות (מחיר זול מאוד יחסית ליס,מקבלים את כל החבילות + טלפון ואינטרנט וכו').

בסה"כ עדיף לשלם עוד 100 ומשהו ש"ח בחודש כדי לקבל ערוצי טלוויזיה שבאמת תצפה בהם לעומת לשלם חצי מחיר אבל לקבל טלוויזיה שרק תזפזפ בה כל היום בחיפוש אחרי תוכנית או סרט מעניינים :wink:

תעשו כמונו אם אתם רוצים להוזיל במחיר - אמא שלי התקשרה ליס וביקשה להתנתק, בנימוס מוחלט (אחרי שאנחנו יותר מ 7 שנים עם יס אם אני זוכר נכון).

כששאלו אותה למה, היא אמרה שהוט הציעו לה הצעה הרבה יותר אטרקטיבית.

העבירו אותה למחלקת שימור לקוחות היא הוציאה מהם את כל החבילות לשנה שלמה בחינם (משלמים רק את הבסיס), הגדלת האינטרנט ל 2.5 מגה, ממיר יס מקס, עוד ארבעה ממירים לשאר הבית, התקנה בחינם כמובן - וכל זה במחיר שגבוה רק ב 50 שקלים מהמחיר שהוט הציעו לנו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תיתקשר ליס, תגיד שאתה רוצה ניתוק ואוטומטית יעבירו אותך לשימור- יתנו לך הצעות טובות לתוכניות וגם קצת צ'ופרים לכמה חודשים.

קח בחשבון שבדר"כ יס יהיו יותר יקרים מהוט בכמה שקלים.

פורסם
אחרי כמה שנים טובות בYES עברתי לא מזמן לHOT והאמת היא שאני מאוכזב.

הבטיחו ששיפרו את זמן התגובה של הממיר ואת זמן המעבר בין ערוץ לערוץ - אז הבטיחו. בפועל צריך לחכות כמה שניות טובות במעבר בין ערוץ לערוץ וזה מעצבן.

בHOT יש הרבה יותר פיצ'רים מתקדמים, כמו הStartOver והVOD. באמת נפלא, רק שלפחות פעם בשבוע אני מוצא את עצמי מנתק את הממיר מהחשמל בגלל שאחד מהם נתקע לחלוטין.

מבחינת תוכן בערוצים - נראה כאילו HOT לאט לאט ובשקט מפמפמים את הVOD על חשבון הערוצים הרגילים.

אבל יאמר לזכותם של HOT שחבילת הטריפל שלהם בדרך כלל זולה משמעותית מההצעה המקבילה של בזק וYES.

מאז שהחליפו למערכת החדשה הממירים עובדים יותר לאט, ולא לשכוח שכל כמה ימים נגמר המידע בלוח שידורים אז צריך לנתק מהחשמל.

פורסם

יש לי חבילה זהה לשלך, (עם שני ממירים) ואני משלם הרבה פחות. איך? צריך לעבור את ה-700 שיחות טלפון עד ל"שימור

לקוחות", מתוך כוונה להתנתק. ואז, בתחנה האחרונה לניתוק, תקבל (אולי) תנאים טובים יותר.

:turn-l:
פורסם

לפותח השרשור - ברמת העקרון לא משנה לקוח של מי אתה , להוט לא כדאי לעבור ולא משנה מה הם מציעים לך.

בדרך כלל הבעיות מתחילות לאחר חתימת החוזה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אין סיכוי שאתה תשלם פחות כולל אינטרנט

היום מה שקורה זה שיס ובזק בנלאומי כבר לא עובדים יחד. היום אתה רוכש חבילת צפיה אצל יס ואת האינטרנט עושה בנפרד אצל הספק שאתה בוחר. אפשר לעשות דרך יס מנוי גם אצל בזק בנלאומי אבל ללא הנחות, הם פשוט עושים עבורך את המנוי במקום שאתה תעשה,זה הכל.

אני ביס עם זוג ממירים, 4 חבילות סרטים פלוס כל הערוצים המקומיים, יוצא נדמה לי 210 ש"ח לחודש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המחיר יהיה זהה אני חושב, אולי כמה שקלים +\-.

בהוט תקבל:

ממיר תקול + שלט שבקושי עובד

מערכת הערוצים נתקעת כאילו יש לך וירוס במחשב.

איכות סרטים פחותה מיס.

זה מה שקיבלתי כשעברתי אליהם,לא ממזמן חזרתי ל"יס" ואני מרוצה.

אם בכל זאת תרצה לעבור,יש לך אפשרות להתקין ממיר לניסיון כפי שאני יודע, למשך שבועיים וכו'.

אגב,איך יכול להיות התחייבות לשנתיים אם הורידו לשנה וחצי? או שזה רק ברשתות הסלולארים?

בהצלחה

פורסם
לפותח השרשור - ברמת העקרון לא משנה לקוח של מי אתה , להוט לא כדאי לעבור ולא משנה מה הם מציעים לך.

בדרך כלל הבעיות מתחילות לאחר חתימת החוזה.

מסכים.

הוט חברה גרועה בכל מה שקשור לשירות לקוחות.

אני בכלל לא מתייחס לתכנים כי זה לא רלוונטי כשאתה חי מתקלה לתקלה.

כולל תקלות חיוב (פתאום מחייבים אותך 800 שקל בחודש בלי הסבר).

אז כן ,זה יצא בסוף יותר זול כי אם אתה משקלל הכל, בYES צריך לשלם דמי אחזקה על הקו טלפון .

אבל זה שווה כל שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...