Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקוח של YES האם כדאי לעבור לHOT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מסתבר שמבחינת תכנים (ושרות לקוחות) חד משמעית YES :shock:

מה לגבי מחירים? הייתי שמח לשמוע עוד מלקוחות של YES על הדילים השונים שלהם כולל אינטרנט(אפשר גם בה.פ :roll:).

תודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל YES יהיו קצת יותר יקרים.

לי למשל יוצא 219 שקל בחודש כולל 5 או 6 חבילות שמכסות לי למעשה את כל הערוצים בסופו של דבר.(+3 ממירים)

על האינטרנט YES נותנים חצי שנה בחינם וחצי שנה ב60 ש"ח ככה שיוצא בממוצע 30 ש"ח לחודש

על קו הבזק דמי אחזקה 25 ש"ח

ספק האינטרנט הוא 012 ב39 שקל לחודש שנותן לי גם את ערוצי ספורט 1+2 ו1.5 מגה מהירות.

אז אבסולוטית יוצא יותר יקר.

בתכלס - גם אם היה עולה פי 2 , לא הייתי חוזר להוט.

טכנית אני עדיין מנוי של הוט אבל לא מצליח לבטל.(עדיין ממשיך לשלם , לקראת תביעה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תשאר ביס גם אם יתנו לי חינתם את הוט אני לא יעבור. רק קח איתך את היס מקס. זה משנה לחלוטין את ההרגלים. אני כמעט ולא רואה שידורים בזמן. חצי מהתוכניות שמעניינות מוקלטות.

פורסם

אני לא מאמין שאני כותב את זה -

אל תתחבר להוט.

מזה זמן לא נתקלתי בשירות כל כך קלוקל, גרוע, חלמאי, עלוב, מבזה כמו שאי מקבל מהוט בשבועיים האחרונים.

התחברתי לפני שבועיים - מאז לא היה יום בו הכל עבד כמו שצריך.

אני מחכה כבר כמה ימים לטלפון של מחלקת הניתוקים שלהם.

בינתיים יוק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

על קו הבזק דמי אחזקה 25 ש"ח

איך דמי אחזקת קו 25 ש"ח כשכולם משלמים 80?

אומנם 80 לחודשיים, אבל בכל זאת לחודש יוצא 40 ולא 25

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יס יס ויס.

משום מה הם לא ממש חכמים, לא שאני מתלונן כן.

כל כמה חודשים אנחנו מתקשרים ומודיעים שאנחנו מעוניינים להתנתק.

לאחר מספר ימים מתקשר נציג ונותן לנו מליון ואחת הטבות.

יש לי את כל הערוצים ואיזה 50 סרטים חינם בשנה, כבר קרוב ל 3 שנים.

וחוץ מזה יש סדרות מעולות ואיכותיות, כל כמה זמן הם מוסיפים עוד סדרה.

תמיד מתחדשים בעניין ערוצים חדשים וכו'.

פורסם

לא קראתי את כל מה ששאר החברה כתבו פה, אבל אני יכתוב תמקרה שלי:

היינו לקוחות של מהשנה הראשונה שהחברה החלה את שירותיה בארץ -כן כמה שנים טובות- אך מה לעשות והגיע הזמן לשפץ תבית,

בלי לשים לזה כל כך הרבה צומת לב השקעים של יס הורדו, הודענו להם על השיפוץ (חודשיים ללא תשלום) והמשכנו הלאה, לאחר כמה חודשים טובים שנכנסנו הביתה -

מה? אין טלויזיה עוד?!?- הגיע הזמן להתקשר ליס, מדברים מדברים, ואז זה נחת, התקנה של 4 ממירים, לא פחות מ1560 ש"ח -עד היום אני זוכר תסכום שדרשו-

כמה צחקתי איי אפשר להסביר, כמובן שהדברים היתגלגלו והיתגלגלו, לאחר שבוע בלי טלויזיה הורדתי אותם ל800 ש"ח על התקנה, אבל עדיין לא נראה לי הגיוני,

טלפון פשוט להוט, ו מה?! התקנה בחינם? 3 חודשים מתנה? - תעשו חשבון לבד, הוט מציעים לך מתנות, יס רוצים 800 ש"ח -

כמובן שנסגר העיניין ויום אחד אחרי סגירת העיסקה, יש טלויזיה, כמובן כולם מאושרים ושמחים. ואני יגיד לך, מהמקרה הזה עד ליפני חודשים היה לנו הוט במשך שנה, בחיים שלי לא סבלתי ככה, אין מה לראות, עד שיש מה לראות יש איזה בעיה, הממירים דפוקים, השלטים דפוקים -באמת שלא רוצה לדבר על הVOD- והשירות? בוא נגיד שבחיים לא הרגשתי מרומה מחברת טלויזיה, להביא טכנאי (או אולי בגלל שרצינו שיבוא כמה פעמים כי אף פעם התקלה לא סודרה) היה בלתי אפשרי

(שלא תטעה, בכיף הם ישלחו לך טכנאי, הבעיה שתמיד קורה משהו והוא לא מגיע) בחוזה היתחיבנו להוט ל3 שנים, לא הייתה נקודת יציאה. עד שלקחתי יוזמה

והתקשרתי ליס, אוף, איזה כיף זה - אומרים לך שעה שמתקשרים אלייך - ובאמת מתקשרים - מבטיחים לך - מקיימים, יס הבטיחו לשלם את הכנס של

היציאה מהחוזה עם הוט, לא לקחת שקל על התקנה של 4 ממירים , (וקיבלנו יס מקס מתנה), סוף סוף רואים באיכות נורמילית,

סוף סוף יש טלויזיה בבית, השירות תענוג, ממליץ לך על היס מקס פשוט ענק, לך על יס, או שבא לך לקחת הרבה הרבה אקמול...

פורסם

אנחנו לקוחות של הוט בבית עוד מתקופת "ערוצי זהב"

לא יודע על מה כולם מתולננים על הבעיות עם השלטים, העברת ערוצים ותקיעות בטלויזיה זה פשוט לא קיים אצלנו, כל מי שיש לו יס אומר את זה

יכול להיות זה משהו שיס מאכילים בו את הלקוחות שלהם?

יש להוט 2 בעיות: הראשונה היא התכנים, הסרטים בהוט פשוט על הפנים- עכשיו יש המצאה חדשה "הוט גולד" ופה ושם יש סרטים נורמלים אבל זה עדיין לא מכפר על זה לגמרי.

הבעיה השניה היא כמו שאמרו פה היא עידכון לוח השידורים, וממש לא צריך לנתק את הממיר מהחשמל

יש שיטה ממש פשוטה וטובה כאשר הלוח שידורים אינו מעודכן- כבו את הטלויזיה והממיר (שיהיה על מצב שעון) חכו כחצי דקה, הממיר יעשה לעצמו מן ריסט כזה (יכבה וידלק אחרי 2 שניות) ובכך הוא מעדכן את עצמו. הדליקו את הטלויזיה וצפיה נעימה.

לכן, אם חשובים לך התכנים תשאר ביס, אם המחיר יותר חשוב תעבור להוט.

Toyota Yaris TS

פורסם

כולם צודקים בדבר אחד שהתכנים בהוט לא כמו ביס, אבל לפחות יש את הערוץ אקסטרא הוט שהוא ערוץ תותח.

יש גם את הסטרט אובר שבחיים לא היה לייס ,אני כל הזמן משתמש בו והדבר הכי חושב והיתרון הגדול של הוט זה ה VOD שאני לא מפסיק להשתמש בו. מה גם יש מלא תכנים שם בחינם יש את פרקי טופ גיר בחינם ומלא תכנים אחרים.

ורק שתדעו אם הזמן הטכנולוגיה של הוט רק תתקדם של יס תשאר מאחורה אני מבטיח לכם.

בנוגע לכל אלה שאמור שנתקע להם הערוצים יש בעיות ב VOD זה הכלל בגלל הממיר שלכם תקשרו ותבקשו שיחליפו לכם לממיר חדש מהנילון בלבד אחרת אתם מתנתקים תאמינו לי שאחרי שיחליפו לכם את הממיר אתם תהיו מרוצים.

פורסם

קצת לאזן את התגובות: הייתי לקוח של הוט,עברתי ליס לשנה ולאחר מכן חזרתי שוב פעם להוט,הפעם בגלל הטלפון והאינטרנט,בקיצור אני לקוח של 3 המוצרים שלהם כבר תקופה די ארוכה. לגבי תוכן הטלויזיה: גרוע בשני החברות עם הברקות לכאן ולכאן,הטלפון זול משמעותית מהבזק,כנ"ל גם האינטרנט בסיכום. לגבי שירות ותקלות וכו": שמעתי מאנשים על שירות גרוע,אני לא ניתקלתי בשירות גרוע,תמיד טיפלו בבעיות(כשצצו) בפתיחות,זמן המתנה לאחרונה גם הוא ישתפר עכשיו כבר לא מחכים בטלפון שעות למענה. לגבי תקלות כאלה ואחרות,כמעט ולא קיים אולי פעם בשנה מגיעה טכנאי. לסיכום אני לא חושב שיש הבדל גדול בין החברות,אני בסוף הלכתי על הזול ביותר בשביל הצרכים שלי.

• תוכן חדש...