Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה חשקה נפשי בשדרוג קל למערכת שלי, כרגע חשבתי על החלפת הHU, כאשר התחלתי לפשפש, עלה במוחי הרעיון של לחבר כונן HD נייד למערכת בעלת יציאת USB של CLARION או ALPINE.

לאחר אי אילו חיפושים בנבכי הפורום העלתי שאכן ניתן לחבר HD נייד למערכת עם USB, אך ישנה בעיית עם צריכצ החשמל של כוננים שכאלו וזמני התגובה שלהם עם מערכות רכב. האם למישהו הייתה התנסות ישירה עם המקרה? בין אם היה זה כונן 1.8" או 2.5" או אפילו SSD?

יתרה מזאת, שאלה קצת מוזרה. אני אומנם חובב מוסיקה, אך אין ברשותי הון בלתי מוגבל למערכות. יש בידי סכום של עד 2000 ש"ח ונתקלתי בשתי אופציות מעניינות (אני חושב ^^)

האחת

CLARION DXZ576USB חדש מאחת מהחנויות המוכרות והמומלצות לטובה בכ2000 ש"ח

השנייה

ALPINE IDAX001 יד שנייה גם הוא בכ2000 ש"ח, שניהם קביליים בעיניי.

השאלה היא, האם עדיף ללכת על הCLARION החדש, למרות שברמת העקרון הוא נחות ביכולותיו מהALPINE, או על ALPINR שהוא יד 2...

למשיבים תודה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הבעיה היא לא בצריכת חשמל.

הבעיה היא ,

א. ייקח לרדיו שניייים להסתנכרן מול כונן שגדול מ 4 ג'יגה [וזה יקרה בכל פעם שתדליק \ תחבר אותו]

ב. קח את הקלאריון, הם כבר הגיעו לחלל!!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אכן אלי, צודק לגמרי בענין זמן הסנכרון.

כרגע יש לי ברכב JVC DVD בלי מסך אלא אך לשם העמסת כמות של MP3 על DVD אחד. כן, זה הרבה..

אממה? אתה קם בבוקר, מדליק את המכשיר, דופק מקלחת, שותה קפה, חוזר לישון קצת, הולך לעבודה, חוזר...

הנה! סונכרן. טוב, לא עד כדי כך אבל הההמון זמן.

לשמחתי הרבה רכשתי אתמול 9887R, ואני הולך להתקינו בקרוב. אחפש לי איזה IPOD, מתאם, והמהירות שראיתי (עדיין לא אצלי) שזה מסתכרן זה מדהים.

פורסם

אוקי, האם למשיהו הייתה התנסות עם כונני SOLID STATE? האם מדובר על מהירות הסל"ד של הHD? או נטו על כמות המידע המדוברת?

Stay tuned

פורסם

יש לך מושג כמה זמן יקח לך לחפש שיר בתוך הכונן?

אני עם נגן MP4 והקלריון שבחתימה לפעמים מסתבך בלמצוא שירים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

א. ייקח לרדיו שניייים להסתנכרן מול כונן שגדול מ 4 ג'יגה [וזה יקרה בכל פעם שתדליק \ תחבר אותו]

אני משתמש בדיסק און קי בנפח של 8 ג'יגה ואין לרדיו שום בעיות ועיכוב בקריאת הקבצים. המתנה של 2 שניות וכל השירים מולך.

*ולגבי הבעיה של מציאת השירים - ארגון בתיקיות מסודרות לפי אמנים וסדר הABC פותר את הבעיה הזאת בקלות.

פורסם

אי אפשר להשוות הארדיסק נייד לDOK.

הארדיסק הוא פי כמה וכמה בנפח שלו לעומת DOK ,וגם הרבה יותר איטי.

אולי עם 8 ג'יגה אתה מסתדר,אני עם 16 ותקיות מסודרת לפי אמנים ,מסתבך,ולחבר הארדיסק לHU זה לא פרקטי בכלל.

אלה אם הוא HU DVD עם מסך נגיעה או משהו בסגנון שאפשר לדפדף מהר בתוך הכונן.

וזה ממש לא נכון לגבי הסנכרון של הHU עם כוננים בנפח שהוא מעל 4 ג'יגה ,איך שאני מחבר את הMP4 שלי לHU דרך USB מיד עולות כל התיקיות,ואני מזכיר שיש לי 16 ג'יגה.

עוד דבר שהארדיסק הוא דבר עדין ורגיש לטילטולים,ברכב הוא לא ישרוד הרבה זמן,גם בגלל החום,וגם בגלל הטילטולים,אפילו להארדיסק של נייד יהיו חיים קשים ברכב.

אני מציע לך לקנות כבר DOK \ MP3 \ MP4 שהוא מבוסס כונן פלאש בלבד, בנפח הכי גדול שתוכל למצוא בתקציב שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

SSD אאל"ט הוא זכרון פלאש , הבעיה איתו שהוא יקר בטירוף יחסית לכרטיסי זכרון . אבל אם אתה רוצה דווקה SSD אז קח אותו . למרות שהיום יש נגנים עם 16 ועם 32GB

בברכה יהודה

פורסם

הבעיה היא אחרת לחלוטין,חשבתי על סנכרון של זכרון (ע"ע זכרון פלאש או הארדדיסק) מכיוון שעם נגן (נגיד קרייאטיב) אני אצטרך להתעסק עם נגן, שלרוב הכתב בו קטן, והשליטה לא תמיד אינטואיטיבית, תוך כדי נהיגה אני לא מוכן להסתכן באיבוד ריכוז. כאשר בר"ד, השליטה היא מאוד אינט', לרוב אני אפילו לא מסתכל, אלא יודע בערך איפה אני נמצא. לכן חשבתי לסנכרן זכרון או הארדדיסק ולשלוט מהר"ד.

בקשר לSSD, די התבדתי לאחר שהבנתי שצריך מינ' 600$ בארה"ב בשביל 64 GB.

Stay tuned

פורסם

לי יש HD 60GB מחובר ל JVC AVX800, לוקח לו בדיוק 14 שניות לסנכרן כל פעם שאני מדליק את המכשיר.

Buick RF Lesabre 3.8 95

VW Golf VR6 2.8 96

פורסם
זה לא יוצר אותה בעיה כמו כונן נייד? גם נגנים דוגמת אייפוד הם מבוססי דיסק קשיח מגנטי רגיל

בגלל זה אמרתי :

אני מציע לך לקנות כבר DOK \ MP3 \ MP4 שהוא מבוסס כונן פלאש בלבד, בנפח הכי גדול שתוכל למצוא בתקציב שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...