Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסאבים של infinity ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי אז שוב פעם - תגש תקשיב לסאב תראה עד כמה מדויק וכמה הוא טוב במידע וכבר מותקן המגבר אצלך כל בעל עסק יתן לך לשים את הסאב ולשמוע ובמידע תאהב אז תקח - לדעתי תקשיב לפחות בין 3 ל 5 סוגים או חברות בישביל שתבין מה זה סאב איכותי ומדויק ומה זה סאב שהוא פחות מדויק ואיכותי . לי עצמי יש HERTZ מאוד מרוצה מדוייק מאוד נקי ולי יש את הסדרה הבינונית של HERTZ. אז תקשיב תראה מה עוזנייך אוהבות ואז תקנה. אם אתה לא יכול להוציא יותר מ 1000 אל תקשיב לסאבים שבקטגוריה של 1K+ חבל ... תרצה אותם ולא תוכל להספק במה שיש אז תקשיב רק מה שבתווך מחיר שלך ... ככה זה אצלי בכל מקרה.

פורסם

לא הכול פשוט!סאב טוב יתן תמורה בצירוף מגבר ברמה ... או ברמה יותר גבוהה שישלוט על סאב כמו שצריך!

פורסם

בוא תספר לי קודם מי מוכר קאפה\פרפקט חדש :mm_wink:

בררתי עם סוכן של ניופאן (המשווק הרישמי) והוא אומר כבר תקופה שאין במלאי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זה לא השאלה...בעניין: איך הסאבים של infinity ?...יש לי PERFECT וניסיתי כמה מגברימ ... עד שקיבלתי ממנו משה מצפה-אבל מגבר זה מאוד אייכותי!

פורסם

לפותח הת'רד - אין ארוחות חינם וזול מתחיל ב"ז" ואי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אתה לא יכול לקנות סאב זול ולצפות שיהיה טוב.

הקאפא והקאפא פרפקט (שזה בתכלס אותו הסאב רק עם הבדלים בהספקים סה"כ - הפרפקט טיפה יותר פאנצ'י, טיפה יותר מדוייק בגלל שהוא מסוגל לספוג יותר עוצמה) הם אמנם סאבים שהם עדיין יחסית זולים - אבל יחסית זולים למה?

התשובה היא לסאבים הרבה יותר יקרים מהם. ואכן לחלקם הגדול הם יכולים לעשות פרופסורה.

אבל עדיין לא מדובר בסאבים זולים.

הרפרנס זול - ויש לזה סיבה מאוד מוצדקת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע לדבר הזה אין סוף!! תמיד אפשר להביא משהו טוב יותר ממה שיש ומה שיהיה.

מה זאת אומרת לא לצפות למשהו טוב וזול? אולי הוא יהיה טוב בשבילי? בגלל המחיר אתה פוסל סאב ?

אם אני קונה משהו שהוא יחסית זול אני לא מצפה למשהו ב מליון שקל.

בשבילך סאב טוב הוא סאב שמתחיל מ 2000 שקל או מה?

פורסם

אני התחלתי בדיוק כמוך והדבר שאני מתמחה בו בקטע של מערכות סטריאו הוא תמורה לכסף.

ברור שמשהו יכול להיות טוב בשבילך ולא בשבילי, אני דווקא חושב שהCVR הוא סאב מאוד חביב והוא שווה את הכסף שהוא נותן לך, למען האמת, בשביל 400 שקל אתה לא תקבל תמורה יותר גבוהה.

אני לא נכנס לך לכיס ולא רוצה להיות שם וגם שאתה לא תהיה בשלי.

אני אומר שהCVR לא מגיע ולא יוכל להגיע לרמה של הקאפא.

ונכון, סאב שתג המחיר שלו הוא 400 שקל לא יכול להתחרות בסאב שתג המחיר שלו הוא יותר מפי שלוש ממנו.

כמו במגברים - ברגע שאתה עובר דרגת מחיר מסויימת, הפערים מצטמצמים, אבל בין סאב של 400 שקל לסאב של אלף ומשהו אתה לא יכול לעשות השוואה הוגנת.

אם הCVR הוא טוב לך אז נהדר ושרק תהנה.

אבל אם שמעת את הקאפא פרפקט וזה מה שאתה רוצה, לקנות CVR זה לרמות את עצמך בכל מובן!

אני יכול לתת לך עוד המלצה וזה לחסוך בכוון ה1500 שקל (יכול להיות שישאר לך אפילו עודף) ולקנות סאב של חברה בשם AA מדגם אסאסין 12 אינטש בתיבה אטומה - אבל אתה תקבל סאב סופני למחיר שלו שאין לו שום פשרות, גם מדוייק, גם עוצמתי - מאוד! וגם בעל עומק חסר פשרות.

הוא יהיה יותר זול מהקאפא לפי מה שהבנתי המחיר שלו עלה ל1800 שקל? (את שלי קניתי עם תיבה ב1350) והוא יתן לו פייט רציני ביותר. הוא נותן לדעתי פייט רציני גם למוצרי ID.

אני ממליץ על הסאב כרגע כי רכשתי אחד כזה לאחרונה בשביל האיש הגדול (אבא) ועד עכשיו אני לא יכול להפסיק להתלהב מזה שסופסוף מצאתי משהו שיכול להוות תחליף לקאפא בטווח מחיר סביר בהחלט.

דבר עם רוני אם אתה שוקל את ההמלצה שלי (יגאל-בנץ)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע במיוחד שהקטע פה הוא הכסף, נראה לי שעדיף לקנות משהו ממוצע ואז אולי בעתיד אם כבר לשדרג למשהו רציני יותר.

במיוחד שלא שמעתי הרבה מערכות וכנראה כל מה שאני אשמע ישמע לי טוב.

ברור שאם הייתי רגיל לשמוע מערכות יקרות במשך הרבה זמן כל דבר טיפה פחות טוב היה נשמע לי פחות טוב מן הסתם.

להרבה אנשים פה יש רכיבים ברמה גבוהה , וכששואלים אותם על רכיבים טיפה פחות טובים אז הם עונים בשלילה.

צריך לקחת הכל בפרופורציות.

פורסם

אני ממש לא עונה בשלילה.

אני התחלתי במערכת של מגבר פרוסאונד, רמקולים קואקסיאליים של סוני וסאבוופר יענו מורל 15 אינטש עם פורט מנופח מעבר לכל פרופורציה - אז? גם אז היה לי אודיו טוב ברכב.

אני לא רוצה שאתה תלך לקנות CVR כשמה שאתה רוצה זה קאפא.

אם זה המצב - תתאפק ותסדר בלי סאב, עדיף שתחסוך כסף מאשר תקנה CVR + קאפא, כבר עדיף לקנות קאפא וזהו.

אלא אם כן היכולת הכלכלית שלך בהמתנה לקאפא תשאיר אותך למשך זמן ארוך מידי נטול סאב וזה בלתי נתפס בעיניך - פשרה מובנת בהחלט.

לא הגעתי למערכת שיש לי היום במכה אתה יודע, זה לקח שנים וחלק מהרכיבים נפלו לידי בלי שאני ממש אצטרך לשלם עליהם ועל חלק מהאחרים השקעתי ממיטב כספי ואכן, התרגשתי כשרכשתי אותם.

מערכת היי-אנד? אולי ה4XS והרמקולים הקדמיים - ועדיין, לא ממש. אבל מערכת משובחת בעלת תוצאות תחרותיות בהחלט שלקח לי לטפח 7 שנים מחיי - יש כאן אנשים שמגיעים לזה בפחות מיומיים ויש כאלה שמבחינה של שווי כלכלי עברו אותי בשנות אור, אז? אם רובם אני עדיין מתחרה בלי הרבה בעיות.

אל תשכח גם שהתקנות ובניות פיבר - אני עושה הכל לעצמי, הלוואי והייתי יכול להרשות לעצמי עבודות של מקצוענים בתחום. גם בגלל שזאת תהיה עבודה הרבה יותר טובה ממה שאני מסוגל לעשות וגם בגלל שאני אעזור למישהו להתפרנס.

Pioneer TS-X150

פורסם

תשמע , אצלי זה לא ממש נתפס שעל רכיב אני אצרך להשקיע כל כך הרבה כסף. מבין.

למשל סאב 2000 שקל (שאין ספק שהוא יהיה מעולה , והוא יהיה מעל ומעבר) אבל מבחינתי זה נשמע קצת הרבה.

יש אנשים שאם היה להם כסף זמין , ישר היו הולכים להחליף לרכיב שהם רוצים ולא כל כך ישנה להם הכסף.

כמו שאני אגיד לך לדוגמא : תקנה עכשיו מחשב ב - 15000 ישמע לך קצת מופרח \ לא הגיוני נכון?

ככה זה גם בשבילי.

כי בכסף המצטבר זה יוצא הרבה כסף... פה 2000 , שם 2000, ועוד איזה 1500 ועוד כמה מאות ,סה"כ בסוף שאומרים "הסכום בסה"כ הוא 7000 שקל!! זה נשמע הרבה.

אז כמו שאומרים: "על איכות צריך לשלם" , אבל לפעמים אפשר למצוא גם משהו שאוהבים וגם מספק במחיר מספק ולא מוגזם (:

• תוכן חדש...