Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמרט?

yyyuval
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני לא שותף לדעת חכמים. לדעתי היא אחת המכוניות המדליקות ביותר שיוצרו לאחרונה. למרות מחירה השערוריתי הסמרט אינה מתחרה בספורטיביות או המשפחתיות היא עומדת בזכות עצמה-ובכלל אל תהיות גיבורים על קטנים.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לצערי אני לא שותף לדעת חכמים. לדעתי היא אחת המכוניות המדליקות ביותר שיוצרו לאחרונה. למרות מחירה השערוריתי הסמרט אינה מתחרה בספורטיביות או המשפחתיות היא עומדת בזכות עצמה-ובכלל אל תהיות גיבורים על קטנים.-רן

אף אחד פה לא קטל את הסמארט, כי אף אחד כאן לא נהג על כזו.

עיצובה הוא עניין של טעם וריח בלבד וכנראה שבאי הפורום לא

אוהבים אותה.

לדעתי, היא פתרון חכם מאוד לחיים בעיר גדולה (ע"ע ת"א) וזהו.

יפה? לא נראה לי שזו הייתה גם כוונתם של הוגיה... :roll:

יקרה? זולה? הסמארט היא יותר רכב lifestyle מאשר מכוניות בסיסיות

ומעליבות כמו יונדאי אטוס או דייהטסו סיריון ולכן השוואת מחירים אינה

רלוונטית, כי יש לה נישה ייחודית משלה.

MCS 2008

פורסם

כמו שדניאל אמר ואני מסכים איתו, הסמארט היא פתרון מצויין לחיים בעיר גדולה, בחול (כשהייתי בצרפת ובגרמניה) יש הרבה מאוד סמרטים אבל בישראל בקושי רואים אותן כי המחיר שלהן מאוד מאוד גבוה. הרעיון עצמו של הסמארט הוא רעיון מצויין אבל המחיר שלה :? בוא נגיד אם היו מוכרים אותן ב50K היה להן הרבה יותר ביקוש בישראל.

פורסם

אני אחד מאלה שבעדה ושחושבים שהיא מכונית גאונית.

אין לה כמעט חסרונות חוץ מ2 דברים:

1. הגיר שלה (אע"פ שיש כאלה שיוכלו לחיות עימו).

2. המחיר שלה בארץ (בחו"ל המחיר נח) שהוא לא זול.

בסה"כ זהו רכב מוצלח.

פורסם
בוא נגיד אם היו מוכרים אותן ב50K היה להן הרבה יותר ביקוש בישראל.

כל רכב חדש שימכר בארץ ב50K יזכה לביקוש גבוהה..

בכל מקרה.. במערב אירופה קונים סמארט ב5000 יורו..

שזה כ25 אלף שקל.. מכפילים ב2 בגלל המכס 50 אלף שקל..

אז גם 60 אלף סביר.. אבל 80-90 אלף שקל? זה מחיר מטורף ולא סביר..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...