Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מדהים מהנה ביותר לנהיגה רעש מנוע ממכר! כל האוטו חדש המון חלקים מכניים חדשים. הרכב אצלי שנה וחצי רכב אמין מאוד טופל כל 5 אלף קילומטר בחלפים הכי טובים הרכב במצב מעולה לרצניים בלבד. רכב שמור מאוד! מתחייב לשלדה נקייה...!

הוחלפו הבולמים בכל האוטו+כריות בולמים+ברקסים חדשים לפני חודש! כל מערכת הקירור הוחלפה לחדשה כולל רדיאטור טרמוסטט וכל הצינורות כניסה יציאה ועודפים אפילו! כל רצועות המנוע הוחלפו לפני 10אלף.עשיתי ניקוי מצערת,שמתי מדחס חדש למזגן המזגן מקפיא באמת מזגן יוצא דופן תענוג! צמיגים חדשים! הכל באוטו עובד! יש סאן רוף עולה למעלה ונפתח אחורה! פילטר פתוח, הגה ספורט מהמם, אזעקת ביפר של רב בריח+קודן רק בריח+מנעול הילוכים רב בריח ועוד... גמיש במחיר.

הרכב ידני עבר 320 אלף קילומטר

{{ישנה אפשרות למערכת מלאה הכוללת רדיו דיסק פיוניר MP3 רמקולים פיוניר 460 וואט אחוריים 6X9 +קומפוננט קדימה פיוניר +סאב לאנזאר 1000וואט איכותי מאוד ומגבר 1600 וואט}}

ניתן לראות תמונות כאן ביד 2

http://www.yad2.co.il/Cars/CarGallery.php?AreaID=&ModelI D=16&SubModelID=144&FromYear=1992&UntilYear=1992 &Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubS ubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineV al=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=& Hand=&GalleryView=1

הנייד שלי הוא 050.8223422 נא לא להשאיר לי הודעות פרטיות כאן תודה מי שרוצה יכול לשלוח לי מייל דרך הקישור פה למודעה שלי ביד 2 תודה!

• תוכן חדש...