Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוליש לפנסים לרכב

idan25
שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא יוסי אולי לא שמת לב אבל ציינתי "פוליש" והכוונה שלי לקבל המלצה על חומר מספיק טוב בשביל לנקות ולהבריק ובקיצור לחדש את פניי הפנס.

אני מודה לך על כוונתך לספק לי תשובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפוליש לא תמיד מוריד את השכבה שנפגעה...

לכן מומלץ לשפשף עם נייר שיוף ורק לאחר שירדה השכבה מומלץ לעשות פוליש גס.

אמליץ לך לפנות למוסך אלפא פחחות וצבע שנמצאים ברחוב יוחנן הסנדלר בכפר סבא צמוד ל א.ג נגררים

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ממליץ לך לעשות עם נייר זכוכית ! הוא רק יגרום לשריטות ,יש פוליש מיוחד ועדין לפנסים,200שקל ויש לך פנס חדש.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ממליץ לך לעשות עם נייר זכוכית ! הוא רק יגרום לשריטות ,יש פוליש מיוחד ועדין לפנסים,200שקל ויש לך פנס חדש.

ואיזו הוא החומר עליו אתה מדבר אדוני. מה שמו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לשפשף עם נייר שיוף - זה ישרוט את כל הפנס ותיאלץ לקנות חדש !

כל פוליש עדין יעשה את העבודה, בהנחה שמצב הפנסים עדיין "הפיך".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לגשת לבעל מקצוע שיעשה זאת.

רפי לין תכף ימליץ לך על מישהו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עשיתי פוליש לפנסים(מפלסטיק) עם חומר שבעיקרון מיועד לפוליש של צבע של רכב אך התוצעה היתה מדהימה, הפנסים שוב כחדשים. החומר הוא של חברת GS27.

המחיר הוא כ-100 שקלים+5 דקות עבודה.

DSC00081.JPG

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...