Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נזכרתי במגברצ'יק הישן שלי של סוני שמעלה אבק בארון.

ןחשבתי למה שאני לא יחבר אליו את הטוויטרים?

למיטב זכרוני הוא כ 60 וואט ו 35 וואט RMS לשני ערוצים (דגם XM-3020S)

צריך להיות אחלה לטוויטרים. זה התמונה שלו:

1400_1.JPG

את הוופרים אני ישאיר מוגברים על ידי הקאדנס Q2000 שהוא כ 80 וואט RMS, גם יותר ממספיק לוופרים של 50 וואט.

הרמקולים הם TS-C1353 של פיונייר:

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Speakers/A-Series/TS-C1353?tab=A

ותמונה של המגבר פתוח:

dsc00282au6.jpg

מה דעתכם? השאלה האם האיכות של המגבר תשפיע מאוד על הצליל?

האם הוא איכותי מספיק? (לא שהמוויטרים שאלה איכותיים משהו אבל בכל זאת)

:cry: !!SOLD!!

פורסם

סדרת המגברים XM של סוני היא סדרה מאוד איכותית.

מדובר במגבר קטן ומעולה - תשים לב טוב טוב לחתימה שלי, המגבר הזה מרים לי את הטוויטרים וכרגע הוא מרים לי את המידים של האילייט והוא עושה את זה בכבוד רב, צליל נפלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שבגלל החתימה שלך חשבתי על זה :lol:

טוב אני כנראה באמת ינסה את זה, פשוט אין לי ממש מידע על המגבר הזה.

הוא עלה לי בזמנו כ 100 שקל + 40 שקל תיקון (רכיב הדלקה היה שרוף)

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אם הכוח של המגבר הזה עדיין במותניים שלו - אתה אמור למצוא את עצמך עם חיוך מוזר ומטופש על הפרצוף כבר על המינימום שלו, ואיזה סאונד רך ונעים הוא מוציא... 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בי-אמפ הוא צעד מבורך בכל מערכת, במיוחד כאשר מדובר בסטי קומפוננט עם קרוס פשוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת כבר פעם שנייה (לפחות) שאתה שואל את השאלה הכי נדושה בפורום.

ב FAQ יש מאמר וחומר בנושא. קשה לי להאמין שלא תבין מה זה אחרי שתנבור שם קצת. בכלל יש שם דברים מעניינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאלה איך אתה הולך לתחום את המיד מלמעלה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה צריך לתת למיד תחום HPF כדי שלא ינגן באסים.

אבל אתה צריך גם לתת לו תחום "LPF עליון" שלא ינגן צלילים גבוהים של טויטר.

בדרך כלל כשיש את זה במגברים זה ניקרא BAND-PASS או שיש לך אפשרות כזו במערכת עצמה או אם את המשתמש בקרוס אקטיבי.

בעיקרון יש לך "LPF עליון" בקרוס המקורי ותוכל לשלב איתו את ה HPF שיש במגבר, אבל חלק מהרעיון של ביאמפ הוא לא רק הגברה נפרדת לכל אלמנט אלא כיוונים נפרדים ואולי גם חיתוך איכותי יותר מהקרוס הפאסיבי המקורי

פורסם

אני לא מכיר את הפונקציונליות שלו, אבל בכל אופן אם יש לו שם בנד-פאס אז לפחות רשמתי לך למעלה שתדע מה לעשות

• תוכן חדש...