Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ציוד חלומי. להשקיע 3000$ במערכת זה לא זול, מקווה שתהנה כגודל ההשקעה!

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
d301+h701

היה סיכון של קנס ולשלם מכס אבל הרבה מאוד כסף חוץ מזה הכל אחלה.

לקחתי סיכון והצלחתי זה לא עומר שפעם הבאה אני יצליח אבל הסתמחתי על זה שלא יטרידו בנאדם מבוגר.

סך הכל עלה בסביבות ה3 אלף$ מכרתי חלק מהרכיבים שלי ועוד היה לי קצת חסכונות וגם אבא תותח שעזר לי קצת כספית ואם כל ההזמונות שהגיעו אליו הביתה ומשם יצאו לדרך לישראל

אני יחבר הכל אם יהיה בעיה של חשמל נצתרך לטפל בא אם לא מה טוב.

כרגע אני יחבר את ההי אנרגי לA3 ואת הA6 לסאב הA2 בנתיים ינוח לו עד שאני יתארגן אם הכסף ואז נחבר את הסט הבא שלי בבי אמפ. אני לא חושב שכדי לי לחבר עכשיו בבי אמפ כי ההי אנרגי סט סביר ויעשה את העבודה גם אם הקרוס המקורי.

אלה הרמקולים

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
תתחדש, ציוד מעולה.

ישראל, לא מדוייק, אפשר לעבוד על המכשיר ללא צורך בריליי.

איציק אם תוכל להסביר לי איך לעשות את זה אני יודה לך אני מדבר על הדגם האמריקאי לא אירופאי שמחברים את החוט שאמור להיתחבר לבלם יד למינוס קבוע ואז פתרת את הבעייה הדגם האמריקאי יותר מסובך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
איציק אם תוכל להסביר לי איך לעשות את זה אני יודה לך אני מדבר על הדגם האמריקאי לא אירופאי שמחברים את החוט שאמור להיתחבר לבלם יד למינוס קבוע ואז פתרת את הבעייה הדגם האמריקאי יותר מסובך

הוא יותר מסובך בכך שהוא דורש גם חיבור לדוושת הברקס ואז צריך לעשות איזשהו סדר פעולות, אם אני לא טועה, זה צריך להיות בסגנון של לחיצה על הברקס, הרמת והורדת בלם היד פעמיים, במקום חיבור לבלם יד מרכיבים מפסק ON-OFF פשוט והבעיה נפתרה.

פורסם

והמפסק ON-OFF לאן הוא מיתחבר והאם יהיה צורך באיזה סדר פעולה אחרי הדלקה של המכשיר או שזה יעבוד ישר

עריכה; לא שמתי לב לבלם יד ומה לגבי השאלה השנייה

פורסם
איכזבת אותי עם הרמקולים ,ולהבא שמע בקול אדי ...... זה יותר רווחי :)

תקנה איזה סט 3 חלקים בבקשה :)

ציינתי שנגמר התקציב וברגע שאני יתארגן קצת הדבר הראשון שאני יעשהה זה להחליף את הרמקולים איך אומרים פרה פרה אם היה לי הייתי קונה בארה"ב אבל בתור אחד שעדין עושה בגרויות בתיכון אין לי אפשרות להוציא סכומים גדולים מדי

IBIZA 20vt

פורסם
והמפסק ON-OFF לאן הוא מיתחבר והאם יהיה צורך באיזה סדר פעולה אחרי הדלקה של המכשיר או שזה יעבוד ישר

עריכה; לא שמתי לב לבלם יד ומה לגבי השאלה השנייה

זה צריך להיות בסגנון של לחיצה על הברקס, הרמת והורדת בלם היד פעמיים.

כמו שכתבתי.

פורסם

מה שאני עשיתי זה חיברתי מפסק קטן למינוס הקבוע כל פעם שרציתי לראות לסרט או משהו כזה הייתי לוחץ OFF וישר לאחר מכן ON מאותו רגע כל עוד אתה לא מכבה את האוטו אתה יכול לראות סרטים אם כבת את האוטו אתה חוזר על זה וזהו ממש פשוט ויעיל

IBIZA 20vt

פורסם

צחי אז את החוט השחור צהוב חיברת לברקס ואת הצהוב כחול חיברת דרך מפסק למינוס קבוע אני צודק או שתתקן אותי איך חיברת איזה חוטים ולאן

תודה

פורסם

לא צריך לחבר לברקס רק מפסק קטן למינוס זה עובד בקלריון אם זה יעבוד באלפיין אני לא יודע בקרוב נבדוק

IBIZA 20vt

פורסם

זה לא יעבוד בדגם האמריקאי, תקרא מה שכתבתי למעלה ובמקביל תפתח את חוברת ההדרכה שקיבלת עם המכשיר ותקרא שם על העניין.

פורסם

בשביל שהמסך יעבוד בדגם האמריקאי צריך לעשות את הנ"ל.

אחרי שחיברת את החוטים הנכונים לבלם יד, ולברקס.

אתה מרים בלם יד, לוחץ על הברקס, משחרר ברקס, לוחץ על הברקס, משחרר בלם יד , מרים בלם יד, משחרר ברקס.

רק אז.. תוכל לראות סרט.

שים לב שהפעולה האחרונה היא כשהבלם יד מורם.

קצת קשה לסוע ככה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...