Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שנודע לי שסבא טס לארה"ב החלטתי לשדרג את המעכרכת למרות שמה שהיה לי היה ציוד חדש ומעולה לטעמי אבל בכל זאת הזדמנות כזאת לא נופלת כל יום.

הדאגה הכי גדולה שלי הייתה מכס שבמידה ותופסים את סבא שלי הייתי משלם הרבה מאוד כסף אבל לקחת את זה בחשבון ולמזלי הכל עבר בשלום ועכשיו הציוד נמצא אצלי בבית בביטחה ההתקנה תעשה השבוע או שבוע הבא.

אז אחרי שמכרתי את הציוד שהיה לי והוספתי כמה אלפים טובים אני יכול להגיד שזה היה שווה רק מלראות את כל הציוד שוכב אצלי בבית על השולחן ואני מאמין שישמע לא פחות טוב ויש לי ציפיות גבוהות.

DSC01364.jpg

DSC01365.jpg

DSC01366.jpg

DSC01367.jpg

DSC01368.jpg

DSC01369.jpg

IBIZA 20vt

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה מצויין.

אפשר נתונים על הרכיבים?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לא סכנתי אותו חס וחלילה הוא היה מודה לזה שאם תופסים הוא משלם וגם אני הייתי מודה לכך והכנתי את עצמי כספית לכך, גם אם היו תופסים הייתי חוסך על הרכיבים מאשר שהייתי קונה אותם בארץ!

IBIZA 20vt

פורסם

באמא שלי אני לא מבין מה הולך כאן בפורום.

רק לפני שנה וחצי שנתיים מערכת היי-אנד הייתה מורכבת ממורל אילייט 3 חלקים ואלפיין 9855. היום זה מביא מקינטוש, ההוא הזמין אודיסון וזה מתקין את האבסולוט.

איוז קפיצה עשינו. כל הכבוד על הבחירה בציוד, תתחדש ותהנה ממנו!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אשמח לדעת איך בדיוק סבא שלך הכניס את זה לארץ?

בשביל כל הציוד הזה צריך מזוודה גדולה ריקה, אם לא קונטנר !

הוא פשוט עבר בטרמינל ואמר להם: "זה שלי, מהארץ!"

זה לא לפטופ ! :lol:

אני מזכיר לך (אם שכחת:-D) מדובר על: שלושה מגברים+שני מכשירים+HU+חיווט+שאר חמוצים להתקנה.

ואולי גם את הצמיג שמתחת לשולחן סבא שלך ייבא לארץ.. אבל לך תדע!

פורסם

כן בדיוק ככה הוא לקחת את המזוודות יצא איתם ומשם הדרך הביתה הייתה קצרה מאוד ואם כבר אמרת לפטופ אז גם זה הוא הביא ולא הייתה בעיה היה צריך רק לשמוע על משקל שלא יותר מ65 קילו זה הכל אבל אני בטוח שלא נתפלו עליו רק בגלל שהוא מבוגר או קשיש אם תרצה.

לדעתי הם לא נופלים מג'נסיס ככה שלא רצתי להשתגע בשביל להגיד שיש לי ג'נסיס!

היו 2 מזוודות הכל חולק בין המזוודות כמובן שהיו עוד דביםר ומתנות אבל הדברים שלי לקחו 80 אחוז מהמקום.

המשקל של הכל ביחד בסביבות ה40 קילו

IBIZA 20vt

פורסם

סבא שלי באמת עשה פה משהו מדהים לדעתי!

כרגע זה היי אנרגי אבל מסיבה אחת נגמרו המזומנים :| כפי שאתה יכול להעריך הושקע פה הרבה כסף אבל הדבר הבא יהיה לשדרג את הקרמקולים

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...