Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש] 106GTI/Rallye, 306GTI-6/S16 מקוריות, שנת 97, 98

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככתוב בכותרת, מחפש אחת מהארבע הבאות: פז'ו 306 GTI-6 או S16, פיג'ו 106 GTI או ראלי, רצוי משנתונים 97 או 98.

מעוניין ברכב מקורי. במלים אחרות, אם ברכב שלכם תקפה אחת הקומבינציות הבאות : שן מונמכת, קיט הנמכה, קפיצים של XYZ, הגה ספורט וכו', אני לא מעוניין.

אם תא הנוסעים אינו מקורי - רצפה מתכתית, מושבים לא מקוריים, שעונים לא מקוריים, ידית הילוכים\הגה לא מקוריים, כנ"ל.

אם ברכב שלכם תקפה אחת מהקומבינציות הבאות: בית פילטר אוויר לא מקורי, דוד אחורי לא מקורי וכו', ואין באמתחתכם את החלקים המקוריים, סביר להניח שאיני מעוניין, אך נסו את מזלכם.

אם הרכב עבר תאונה בעברו, כנ"ל.

סוגיית המחיר:

איני מעוניין לשלם כל תוספת על מערכת קול יקרה.

אני בן 36, ולא זקוק לסאב פ33ות כשאני מאזין לגבעטרון.

אתם מוזמנים לפרק את המערכת ולשקלל זאת לתוך המחיר.

על רכב במצב טוב אני מוכן לשלם מעל המחירון, בכפוף למצב הרכב, משטר התחזוקה שלו וכיוב'.

בכל מקרה מדובר בתוספת של אלפים בודדים. וודאי לא תוספת של חמש ספרות למחיר.

אם אתם מתייחסים לרכב שלכם כאל השקעה שאמורה להחזיר את עצמה בזמן המכירה, כנראה שנבזבז את הזמן זה לזה.

זהו ? הגעתם עד כאן ? פנו אלי בהודעה פרטית.

תודה.

• תוכן חדש...