Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא נגרר לגרירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין, שזה אמור להיות די דומה ליבוא רכב "רגיל"... השאלה- למה לך- אין כאלה בארץ? -אני מאמין, שכל יצרן הנגררים (ויש כמה בארץ) יוכל לייצר לך משהו דומה, ובמחיר דומה! אז למה להתעסק בכל הסיפורים של היבוא?:roll: ובכל מיקרה- חייבים רכב מספיק גדול בשביל לגרור את זה, אבל את זה אתה בטח יודע. לי יש וואנדורה- אבל אני צריך להחליף לה וו ל"אוניוורסאלי"- נכון לעכשיו, יש לה "אונקל", או איך שזה ניקרא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני מאמין, שזה אמור להיות די דומה ליבוא רכב "רגיל"... השאלה- למה לך- אין כאלה בארץ? -אני מאמין, שכל יצרן הנגררים (ויש כמה בארץ) יוכל לייצר לך משהו דומה, ובמחיר דומה! אז למה להתעסק בכל הסיפורים של היבוא?:roll: ובכל מיקרה- חייבים רכב מספיק גדול בשביל לגרור את זה, אבל את זה אתה בטח יודע. לי יש וואנדורה- אבל אני צריך להחליף לה וו ל"אוניוורסאלי"- נכון לעכשיו, יש לה "אונקל", או איך שזה ניקרא...

לאחר ברור שעשיתי בארץ, המחירים לתוצרת כחול לבן מתחיל ב 15,000 ש"ח ותוצרת חוץ מתחיל ב 28,000 ש"ח.

שכירות בארץ 250 ש"ח ליום, 2,000 ש"ח לחודש,החברה נמצאת באזור המרכז ואני גר בצפון כך שזה לא כלכלי בשבילי.

נגרר לסוסים (יבוא מאנגליה) שקניתי לפני שנתיים לא חוייב במכס. כך שבמידה ואין מכס המחיר יכל להיות אטרקטיבי.

יש לי רכב מספיק גדול - 4,5 טון. ניתן לגרור גרור במשקל שאינו עולה על משקלו הכולל של הגורר. נגרר לרכב משקלו הכולל 2.0טון עד 2.5 טון.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אה, אם ככה- זה משנה את העניין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היה ביד 2 נגרר לרכבים.

בניה ממפעל בהזמנה מיוחדת .(כלשון המוכר).

הוא דרש על העגלה 7000 ש"ח.

חיפשתי את העגלה שוב אך כנראה שהיא נמכרה כבר.

ירון מאיר

פורסם
הבנתי שזה לא חוקי יותר ורק למי שיש כבר עגלה כזאת יוכול לגרור איתה. חדש אין אפשרות . תקנו אותי אם אני טועה

תיקנתי אותך....

חג שמח

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
הבנתי שזה לא חוקי יותר ורק לי שיש כבר עגלה כזאת יוכול לגרור איתה. חדש אין אפשרות . תקנו אותי אם אני טועה

כשקראתי את מה שכתבת היו לי רגשות מעורבים של עצב מהול בשמחה, דבר ראשון עצוב לקרא שזה לא חוקי יותר ואז שמחתי לקרוא שיש לך כבר עגלה כזו.

ואז שכשראיתי את התיקון של עדי הבנתי. :lol:

עד כמה שאני יודע (ומקווה) אין חוק חדש, בשבוע האחרון יצא לי לדבר עם לא מעט אנשים העוסקים בנושא.

להפך, דברנו על החוקיות ועל האפשרויות לגרירה על פי החוק.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...