Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות-HERTZ SPACE (מישהו מגיע למיפגש עם הסט?)

Eddy
שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי מחשבות רבות הגעתי למסקנה שאני רוצה להישתדרג מ MT-22 למשהו יותר מעניין בעל אופי סאונד "טיפה" שונה.

שמעתי את הטוויטרי הזטק של אמיר(MR.SUB) ומאוד אהבתי את הסאונד ה"קריספי שלהם" ישר חשבתי על ההרץ ספייס כאופציה מעניינת מאוד שעשויה להתאים לי בול.

אמיר אמר לי שהספייס נישמעו טיפה טוב יותר מהזטק וכיוון שאיי אפשר למצוא טוויטרים כאלה יותר אז האופציה הנגישה יותר היא SPACE

אנשים איך לדעתכם נישמע השידוג של MT-22 לHERTZ SPACE ?

מישהו מגיע למיפגש איתם? למישהו יש כאן בפורום SPACE ?

** אני רוצה לציין שלא שמעתי בעמיקות את הSPACE אבל ממה שזכור לי הוא נישמע ממש מעולה ואם הוא דיי דומה לבאופיו לזטק אז אני מאוד מאוד יאהב אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, לי יש את הסט, מוגבר אקטיבית על ST60. והסט הקודם שלי היה הייבריד אוביישן - איזה צירוף מקרים!:shock:

הספייס מפורט בדיוק כמו הMT22, אבל בגבוהים הוא הרבה יותר צלול ולא נמרח כמו הMT22, החדות שלו באה לידי ביטוי אך ורק כאשר "צריכים" אותה (עדיין זה משי).

צר לי לאכזב אותך אבל במפגש מרכז הקרוב אני לא אהיה (הגנ"ש).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר עוד למצוא את הXETEC :)

190-210EURO והם שלך.

אני בעד הSPACE אמרתי לך את זה כבר, טוויטר שלפי דעתי כן יותר מפורט מהMT-22 וכמו שכבר אמרו, הוא "צלול" יותר יש לו גם צליל הרבה יותר "פתוח" ונגיד, אורירי מהMT-22.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר עוד למצוא את הXETEC :)

190-210EURO והם שלך.

אני בעד הSPACE אמרתי לך את זה כבר, טוויטר שלפי דעתי כן יותר מפורט מהMT-22 או נגיד את זה ככה, מדגיש יותר את הפירוט שלו וכמו שכבר אמרו, הוא "צלול" יותר יש לו גם צליל הרבה יותר "פתוח" ונגיד, אורירי מהMT-22.

אופס? רציתי רק לערוך את ההודעה. MISKUZY.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...