Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אני מפספס כאן - ₪ 19,800?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם אני בא לפגישה עם קרוקס, שעון BASIO משוק הכרמל וסוני אריקסון K610I שראה ימים טובים יותר,

אין הרבה סיכויים שפגישה זו תראה פירותיה?

----

פורסם

כפי שיש שעון יוקרתי יש גם סלולרי יוקרתי; חברים, המנגנון של שעוני קרטייה לא שונה מהמנגנון של שעוני סווטש שלא שונה מהמנגנון של IWC. (ונכון אני יודע שב- IWC מדובר על עבודת יד אבל הסיסטמה דומה). הנה ויקי http://en.wikipedia.org/wiki/Vertu

פורסם
אז אם אני בא לפגישה עם קרוקס, שעון BASIO משוק הכרמל וסוני אריקסון K610I שראה ימים טובים יותר,

אין הרבה סיכויים שפגישה זו תראה פירותיה?

אם הפגישה בענין לופט גשעפט אז דווקא כן

אירית

פורסם
כפי שיש שעון יוקרתי יש גם סלולרי יוקרתי; חברים, המנגנון של שעוני קרטייה לא שונה מהמנגנון של שעוני סווטש שלא שונה מהמנגנון של IWC. (ונכון אני יודע שב- IWC מדובר על עבודת יד אבל הסיסטמה דומה). הנה ויקי http://en.wikipedia.org/wiki/Vertu

לא יודע ספציפית לגבי סווטש מול קרטייה, אבל המנגנונים של פאטק, וושרון ושאר שעוני העל שונים בוודאות משאר השעונים בליגה הבינונית. החל מדיוק המנגנון, סוג החלקים, עלותם וכלה בייצור המנגנון עצמו. הסיסטמה דומה? זה כמו להגיד שבמוו דומה ללאדה, כי לשניהם יש מנוע 4 טורי...

ROOONEEYY

פורסם

בכוונה לא נכנסתי לפרטים מכיוון שאני לא מבין גדול של שעונים כפי שאני לא מבין גדול של סלולרים. ונכון, הסיסטמה היא אותה סיסטמה בדיוק כמו לאדה וב.מ.וו.

פורסם

עם כל הכבוד לקארטייה,זה לא שעון על, זה פשוט שעון יקר בגלל המיתוג שלו,לא בגלל האיכות שלו.

החברות הרציניות יותר כמו IWC (שפרהאוזן), ברייטלינג, שופרד ועוד, אכן עושות שעונים בעבודת יד, והמנגנון שלהם אמנם בכללי זהה, אבל התקנים שבהם החברות הנ"ל עומדות מחמירים הרבה יותר, ומכן שרמת המנגנונים שלהם הרבה יותר גבוהה, ולכן גם נחשבים למדוייקים יותר.

אבל להגיד שהמנגנון שלהן זהה למנגנון של סווטש זה יותר כמו להגיד שלאדה סמארה ומשאית פול טריילר זה אותו דבר כי יש להן גלגלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זול פלאים ובניו .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עזהו , זה אפילו לא דור 3

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
VERTU עושים פיתוחים משותפים שקשורים לתחום המוטורי, ככה למשל יש להם סידרה משותפת עם פרארי, שבנוסף לצלצולים הרגילים יש צלצולים שהם בעצם צלילי המנוע של כל מיני דגמי פרארי,והמכשיר עצמו מעוצב ברוח המותג.

vertu_ferrari_ascent.jpg

לגבי מה ש-NITCH כתב, המכשירים שראיתי בשווי של כמה מאות אלפים אכן משובצים יהלומים, אבל אני יכול להבטיח לך שכמות ואיכות היהלומים שם לא עולה על שווי של 2000$ למכשיר, כך שבכל מקרה המחיר חסר פרופורציות בטירוף.

Vertu%20diamond%20-%20small.jpg

ולמי ששאל ממתי מכשיר סלולר הוא סמל סטטוס, אז לפי סקרים, 3 סמלי הסטטוס העיקריים כיום בעולם העסקים הם (ע"פ סקרים שעשו במגזר הזה):

1.נעליים.

2.שעון.

3.מכשיר סלולר.

אלה הדברים שעליהן העיניים נמשכות בפגישה עסקית, דברים כמו סוג רכב וכדומה כמובן שהם סמלי סטטוס, אבל לרוב אתה לא לוקח איתך את הרכב ונכנס איתו לפגישה.

:wink:

הבעיה היא אחת, שאף אחד לא יגיד ואוו על מכשיר שכזה מה שאומר שאת האפקט אתה לא תקבל וסתם זרקת כסף על מכונית אקזוטית שאף אחד לא יסתכל עליה.

בקיצור, עדיף במחיר הזה איזו מכונית אמיתית שבאמת תשאיר רושם (על בחורות בשביל יאשה ואז הוא יקבל כל בוקר שוקו עם מציצה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
VERTU עושים פיתוחים משותפים שקשורים לתחום המוטורי, ככה למשל יש להם סידרה משותפת עם פרארי, שבנוסף לצלצולים הרגילים יש צלצולים שהם בעצם צלילי המנוע של כל מיני דגמי פרארי,והמכשיר עצמו מעוצב ברוח המותג.

זה בערך כמו להגיד שמפעלו של צ'ונג לי ממחוז סצ'ואן עושה פיתוחים משותפים עם BMW בתחום המוטורי כי הוא מייצר חולצות עם סמל של BMW...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...