Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל בפז'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל אתמול בלילה כשהרדיו בפז'ו 205 שלי הפסיק לעבוד, אח"כ נשמע זמזום חשמלי כשהפעלתי איתות, ואז כבו האורות בלוח המחוונים, והאיתותים, איתות אזהרה וגם הצופר הפסיקו לעבוד. בבוקר קמתי, נכנסתי לאוטו, וכשהנעתי היה קול של מצבר שעומד להיגמר, למרות שהמצבר שלי די חדש. בכל זאת האוטו הניע, ולהפתעתי, הכול עבד מעולה - האיתותים, הרדיו וכו'. נסעתי שמחה וטובת לב, אבל בהמשך שוב התחיל התהליך הזה, רק שהפעם גם נשרפה נורת ברקס אחת. כשבאתי להניע את האוטו לנסיעה פעם שנייה, המצבר לא נטען אלא בעזרת גברבר עם כבלים. מישהו יכול לתת כיוון מה הבעיה פה (ועד כמה חמור יהיה מצבי הכספי בעקבות התקלה הזאת)?

פורסם

ככל הניראה יש לך חוטים שמקצרים.

ממליץ לפנות לחשמלאי מקצועי.

מאיזה איזור אתה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ככל הניראה יש לך חוטים שמקצרים.

ממליץ לפנות לחשמלאי מקצועי.

מאיזה איזור את?

פתח תקווה. יש מישהו מומלץ?

פורסם

מומלץ מאוד והוא גם חבר פורום זה וגם "יצא צדיק" בתוכנית הטלביזיה של חיים הכט, "יצחק וייס שרותי רכב" שבמוסך זוהר, רח' בזל 13 קרית אריה פ"ת, טל' 03-9217528. לפי תאורך נראה שהאלטרנטור אינו תקין.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
פתח תקווה. יש מישהו מומלץ?

מומלץ מאוד והוא גם חבר פורום זה וגם "יצא צדיק" בתוכנית הטלביזיה של חיים הכט, "יצחק וייס שרותי רכב" שבמוסך זוהר, רח' בזל 13 קרית אריה פ"ת, טל' 03-9217528. לפי תאורך נראה שהאלטרנטור אינו תקין.

תודה:-)

זה סיפור יקר? יש לך הערכה באיזה סכומים מדובר?

פורסם

אין לי הערכת מחיר וזה כלל לא בטוח שצריך להחליף האלטרנטור כי אולי בכל זאת יש רק נתק של חוט.

צריך לגשת אליו עם המכונית לבדיקה ואבחון ואז הוא יוכל להגיד במדויק מה פגום, עלויות, זמנים וכו'.

הוא אמין והוגן, אל תדאגי מראש.

פורסם
אין לי הערכת מחיר וזה כלל לא בטוח שצריך להחליף האלטרנטור כי אולי בכל זאת יש רק נתק של חוט.

צריך לגשת אליו עם המכונית לבדיקה ואבחון ואז הוא יוכל להגיד במדויק מה פגום, עלויות, זמנים וכו'.

הוא אמין והוגן, אל תדאגי מראש.

תודה רפי!

• תוכן חדש...