Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.הרבה זמן לא הייתי פה.

בכל אופן ,יש לי פונטו 90 ,מנוע 1600 שנת 95 ,שהמזגן בה פשוט לא מקרר.

האוויר יוצא בעוצמה ,אבל קירור אין בשיט.

בכל מקרה ,רכשתי את הרכב בספטמבר 2007 ,כשהבעלים הקודם טען שהוא מילא גז ,המזגן קירר לחודש ,ואז חדל לקרר.

המצב עומד ככה עד עכשיו.מדי פעם אני מפעיל אותו לכמה דקות.

אני זקוק להמלצה למומחה במערכות מיזוג ברכב הספציפי הזה על מנת לגלות בדיוק את הבעיה.

אני מבת-ים.

תודה מראש, שבת שלום.

פורסם

לי היתה בעיה זהה, פונטו 90 שנת 95 והמעבה של המזגן ברכב לא מתאים למערכת (התקנה מקומית).

"אשר מזגנים" מבני ברק החליף לי את המעבה של המזגן ואקום מילוי גז סידר חיווט בעייתי, והמזגן נהיה כמו חדש.

גם אם זה לא הבעיה ממליץ לשאול איתו עם המעבה שלך הוא הבעיתי או לא כי יש הבדל כמו שמים וארץ בין שני הסוגים.

(*ועוד המלצה שלי קטנה ספיציפת לדגם זה להתקין וונטה ספאל דקה נוספת מהצד הפנימי של הרדיאטור (בתוך תא מנוע)

ולהעיף את הוונטה שיושבת על המעבה. עושה פלאים גם ליכולת קירור של המזגן וגם עושה את קירור המנוע להרבה יותר יעיל אבל. זה רק אם יש לך זמן וקצת חוש טכני כי זה די הרבה פירוקים כולל צורך בפירוק הרדיאטור מהמקום.)

המזגניסטים שהייתי אצלם (והיתי אצל רבים) אף אחד לא חשב בכיוון אבל כל אחד החליף חלק ודרש מחיר תמורת עבודה שלא פתרה את הבעיה.

הבחור עבד בהתקנות של מערכות המיזוג האלו אצל היבואן בארץ לכן מכיר את כל המערכת טוב מאוד, ואת הבעיות שיש.

העבודה מאוד איכותית ונקיה, הבן אדם הגון, והמחירים מאוד סבירים.

עם הרכב הספיציפי ממליץ לך בחום לנסוע אליו לפחות לקבל חוות דעת והצעת מחיר.

אני נסעתי עד אליו מירושלים.

פורסם

אני הלכתי בהמלצת הפורום ליצחק וויס בקריית אריה בזל 13. ממש מקצועי, תענוג עלה מהר על הבעיה הציע לי כמה אלטרנטיבות ובסוף עשה עבודה רצינית ולא יקר בכלל . נראה בחור אמין. מומלץ מאוד.

תריץ חיפוש בדפי זהב יש את הטלפון שלו אם יש לך בעיה להגיע.

• תוכן חדש...