Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך קצת הסבר על מידות צמיגים וגאנטים.

אם היום מותקן לי ברכב צמיג 155/80/R13

האם אני יכול להתקין לדוגמא צמיג בעל חתך נמוך?

אם כן מה המידה שניתן להתקין ואם כן אז כמובן שיש צורך בגאנט אחר גדול יותר, איך אני יודע מה צריך?

עוד שאלה, האם המרחק בין ברגי הגאנט הוא הפקטור החשוב בעניין לצורך התאמת גאנטים אחרים?

להבהרה: אם יש לי גלגל שלם שבו המידה של הברגים מתאימה אבל המידה שלו היא לדוגמא: 160/80/R13 האם זה מתאים?

אם כן האם יש צורך בשינוי ברישיון הרכב?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

על כל שינוי במידת הצמיגים חייבים לקבל ע"כ אישור.

לא רק מרווח הברגים קובע את מידת תאימות החישוק לרכב, יש להתחשב גם במידת האופסט שלו.

אינך יכול סתם לבחור מידת צמיג ולהרכיבו(גם לא ב"מחיר" ירידה בחתך), לכל רכב ישנם מידות המתאימות לו אשר נקבעו ע"י יצרנו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
על כל שינוי במידת הצמיגים חייבים לקבל ע"כ אישור.

לא רק מרווח הברגים קובע את מידת תאימות החישוק לרכב, יש להתחשב גם במידת האופסט שלו.

אינך יכול סתם לבחור מידת צמיג ולהרכיבו(גם לא ב"מחיר" ירידה בחתך), לכל רכב ישנם מידות המתאימות לו אשר נקבעו ע"י יצרנו.

תודה.

האם אופסט הכוונה למרחק בין שפת הצמיג למשטח עליו יושבים הברגים?

חבר מועדון 13925

פורסם

לחבר שלי יש סוסיתא טנדר שהוא מחזיר לכביש . מידת הצמיגים הרשומה לו ברשיון היא 540\13 מה המידה המקבילה היום?

מישהוא יודע מה המספר טלפון של מועדון בסוסיתות?

פורסם
התמונה הזו מסבירה די טוב מה זה אופסט.

על פי ההגדרות בסכימה, ל-"טריומף 1300 " יש גלגלים עם אופסט חיובי מאד, הרבה מעבר למקובל (ה"נבה" בולטת החוצה). קשה לי להאמין שתמצא גלגלים אחרים שיתאימו. לגלגלים יש "אף" אופייני ודי יחודי.

גלגלים לא מקוריים יגרמו לכך שהצמיגים יבלטו החוצה, מעבר לקו ה"כנפיים".

זה כנראה לא חוקי, ולא נראה לי שזה ה- Look שאתה מעוניין לתת למכונית שלך...

אגב, במקור המכונית באה עם צמיגים דיאגונליים (לא רדיאליים) במידה 5.60-13 , שהם קצת יותר גבוהים וקצת יותר "רזים" מאלה המורכבים היום.

אז כבר יש לך "קצת" חתך נמוך....

עודד

פורסם
לחבר שלי יש סוסיתא טנדר שהוא מחזיר לכביש . מידת הצמיגים הרשומה לו ברשיון היא 540\13 מה המידה המקבילה היום?

מישהוא יודע מה המספר טלפון של מועדון בסוסיתות?

המידה המקורית היא 5.4 אינץ' רוחב וקוטר 13 אינץ'

במ"מ הרוחב הוא 137 מ"מ, כנראה "שיתפשרו" על רוחב 145 מ"מ.....

פורסם

בזמנו היו שתי מידות בסביבת ה-540/13,(שהיתה מידה של הסוסיתא בלבד),520/13 ו-550/13,ונראה לי שמה שבאמת מתאים זה 155/13,אבל בכל מקרה נראה לי שהסוסיתא שלך תשייט,אבל אין לך הרבה ברירות.

פורסם
על פי ההגדרות בסכימה, ל-"טריומף 1300 " יש גלגלים עם אופסט חיובי מאד, הרבה מעבר למקובל (ה"נבה" בולטת החוצה). קשה לי להאמין שתמצא גלגלים אחרים שיתאימו. לגלגלים יש "אף" אופייני ודי יחודי.

גלגלים לא מקוריים יגרמו לכך שהצמיגים יבלטו החוצה, מעבר לקו ה"כנפיים".

זה כנראה לא חוקי, ולא נראה לי שזה ה- Look שאתה מעוניין לתת למכונית שלך...

אגב, במקור המכונית באה עם צמיגים דיאגונליים (לא רדיאליים) במידה 5.60-13 , שהם קצת יותר גבוהים וקצת יותר "רזים" מאלה המורכבים היום.

אז כבר יש לך "קצת" חתך נמוך....

היי עודד.

הצמיגים המורכבים היום הם 155/13 בטריומף.

אין לי בעיה איתם פשוט הגאנטים במצב זוועתי וחשבתי להחליף גאנטים לחדשים, מסתבר שלטריומף יש אופסט שלא מתאים לאף גאנט אחר שקיים היום.

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...