Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים! עצות משפטיות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע וחצי איזה כלבתא צעירה החליטה לעבור בבת אחת מהנתיב הכי שמאלי , אל הנתיב הכי ימיני.

כמובן שעבדכם הנאמן היה במקרה באותו רגע בנתיב זה אבל זה לא ממש הפריע לה...

הנזק: מכות פח בשתי דלתות במכוניתה של אימי + נזק למגנון חלונות החשמל.

הנזק לכלבה: מכה בכנף.

לקחתי פרטים שלה ושל הביטוח שלה + פרטים של חייל טרמפיסט שנהג איתה באותו.

הרכב תוקן במוסך הסדר של הביטוח שלי. הנזק: 4600 ש"ח.

קיבלתי עכשיו טלפון מסוכן הביטוח שלי שאומר שהוא דיבר עם סוכן הביטוח של הפוגעת והוא אומר שהיא מכחישה כל קשר למקרה ואין לה מושג על מה אני מדבר. :mad:

מה עושים עכשיו?

אנשים תנו עצות אני בקריזה!!!!

נ.ב

היא מכוערת ברמה.

פורסם
החייל יכול לתת עדות אפילו שהיא היתה נחמדה אליו ולקחה אותו טרמפ...

אני רק מקווה שהוא לא יהיה עד עויין!

לא יודע מה מערכת היחסים ביניהם , אבל כשקיללתי,צעקתי ואיימתי עליה הוא לא התערב.

ואם הוא היה מתערב הוא היה חוטף!

פורסם

ארהם ארהם תסלח לי אבל פה באמת עבר הגבול

ואם היא מכחישה אז גם אתה יכול!!!

יש לך פרטים שלה, לך לבית שלה פוצץ לה את המכונית ותכחיש!

פשוט תכחיש זה שם המשחק

ואם בא לך להיות מניאק לך תצלם את הפגיעה בכנף שלה ותראה את זה כעדות שלא סתם אתה מאשים אותה אלא באמת האוטו שלה פגעה בך

אני מאמין גם שהפגיעה הספיקה כדי להראות מבחינת נהיגה שהיא אכן ביצעה את מה שביצעה

אני מתכוון לזה שאם מישהו נכנס בך מהצד עם הכנף שלו מן הסתם יש סימנים בכנף שלו ובאוטו שלך שמעידים על פגיעה מסוג זה.

לכן צלם את הרכב שלה לפני שהיא תתקן

אני מאמין שגם אצלך צילמו לפני שסידרו ולך לתבוע אותה ואם אפשר תביא את החייל (שלם לו 100 שקל מהצד)

tAoS FoReVeR

פורסם

תרשה לי להבין ..

היא מכחישה אחרי שהביטוח שילם כבר והכל נכון ?

תקשיב מה תעשה...

לך אליה הבייתה , לא באלימות אלא ברוגע...

ותגיד לה בפנים שהיא תפתח לך את הדלת " איך את יכולה להכחיש" ... שתראה אותך ..

נראה מה יש לה להגיד על זה...

אם זה לא עובד אז זה מילה שלך נגד שלה...

ואז זה לא עובד... אז יאללה הכיף מתחיל ... הולכים אליה.. מטפלים לה באוטו ומכחישים.

פורסם
תרשה לי להבין ..

היא מכחישה אחרי שהביטוח שילם כבר והכל נכון ?

תקשיב מה תעשה...

לך אליה הבייתה , לא באלימות אלא ברוגע...

ותגיד לה בפנים שהיא תפתח לך את הדלת " איך את יכולה להכחיש" ... שתראה אותך ..

נראה מה יש לה להגיד על זה...

אם זה לא עובד אז זה מילה שלך נגד שלה...

ואז זה לא עובד... אז יאללה הכיף מתחיל ... הולכים אליה.. מטפלים לה באוטו ומכחישים.

מעניין איך היא תסביר את העובדה שיש לי את כל פרטי הביטוח שלה...

בנוגע לטיפול באוטו - "צדיקים - מלכתם נעשית בידי חברים".

פורסם

קלי קלות!!

קודם כל תרשה לי לתת לך עצה כללית - אתה נכנס עכשיו למערכת בירוקרטית, אז אתה צריך המון סבלנות. לחשוב על כל צעד ולא לאבד את העשתונות.

את כל העצות הנוגעות לכיסוח הרכב שלה - תשמור לאחרי שההליך מסתיים (אבל אז כבר לא יתחשק לך)

מעכשיו - עשה הכל בכתב.

כל שיחת טלפון עם הצד שלה - תקליט.

כל שיחה לא מוקלטת - תכתוב מיד אחריה זכרון דברים קצר, או מכתב שתשלח לצד השני ונפתח במילים: "בהמשך לשיחתנו הטלפונית מיום.... הריני להעלות את הדברים על הכתב".

עכשיו - תבקש מסוכן הביטוח שלך שיבקש מסוכנות הביטוח שלה תגובה בכתב.

אם היא מכחישה בכתב שהיא בכלל ראתה אותך - חייך, שתה משהו ולך לישון.

למחרת קום, שים פניך לכיוון בית המשפט הקרוב למקום מגוריה (עליך להגיש תביעה באזור מגוריו של הנתבע) והגש תביעה קטנה נגדה בה אתה מפרט בדיוק מה שקרה.

הנתבעת תתקשה מאד לשכנע את השופט כיצד יש לך את כל הפרטים שלה כשהיא מעולם לא ראתה אותך.

אם היא תשנה גרסה ותטען שהיא כן מכירה אותך אבל אתה פגעת בה - היא תתקשה להוכיח טענה זו כשלך יש את הפרטים שלה, ולה אין הפרטים שלך.

אם היא תשנה גרסה לגרסה הגיונית - תוכל לטעון שזו "עדות כבושה" - היא היתה צריכה לטעון זאת קודם. דבר שיפגע באמינות גרסתה...

בהצלחה!

אני כאן בה"פ לכל עצה שאתה צריך.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

טוב. בוא נרד לרגע מ"להביא חברים". אנחנו לא ערסים. קח בחשבון שיקח זמן עד שתראה כסף.אבל אל תתייאש. זה כסף שבסוף תקבל. מעבר לזאת - לקח:

מעכשיו סחוב מצלמה באוטו. יש לי אחת מעאפנה שבכלל לא עובדת, אבל זה עושה רושם על אנשים. מניסיון - זה גם עושה רושם על שוטרים.

ל-ה-ק-ל-י-ט!! תאונה? שוטר? אין בעיה. מחייגים מהפלאפון הביתה אל התא הקולי, שמים את הפלא. בכיס ונהנים לראות את הצד השני (במקרה שלי שוטר) מחוויר ומתפתל.

עזוב אותך מאלימות והצהרות מטופשות. בכביש אל תהיה צודק...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
קלי קלות!!

קודם כל תרשה לי לתת לך עצה כללית - אתה נכנס עכשיו למערכת בירוקרטית, אז אתה צריך המון סבלנות. לחשוב על כל צעד ולא לאבד את העשתונות.

את כל העצות הנוגעות לכיסוח הרכב שלה - תשמור לאחרי שההליך מסתיים (אבל אז כבר לא יתחשק לך)

מעכשיו - עשה הכל בכתב.

כל שיחת טלפון עם הצד שלה - תקליט.

כל שיחה לא מוקלטת - תכתוב מיד אחריה זכרון דברים קצר, או מכתב שתשלח לצד השני ונפתח במילים: "בהמשך לשיחתנו הטלפונית מיום.... הריני להעלות את הדברים על הכתב".

עכשיו - תבקש מסוכן הביטוח שלך שיבקש מסוכנות הביטוח שלה תגובה בכתב.

אם היא מכחישה בכתב שהיא בכלל ראתה אותך - חייך, שתה משהו ולך לישון.

למחרת קום, שים פניך לכיוון בית המשפט הקרוב למקום מגוריה (עליך להגיש תביעה באזור מגוריו של הנתבע) והגש תביעה קטנה נגדה בה אתה מפרט בדיוק מה שקרה.

הנתבעת תתקשה מאד לשכנע את השופט כיצד יש לך את כל הפרטים שלה כשהיא מעולם לא ראתה אותך.

אם היא תשנה גרסה ותטען שהיא כן מכירה אותך אבל אתה פגעת בה - היא תתקשה להוכיח טענה זו כשלך יש את הפרטים שלה, ולה אין הפרטים שלך.

אם היא תשנה גרסה לגרסה הגיונית - תוכל לטעון שזו "עדות כבושה" - היא היתה צריכה לטעון זאת קודם. דבר שיפגע באמינות גרסתה...

בהצלחה!

אני כאן בה"פ לכל עצה שאתה צריך.

:mm_yeah: כל מילה בסלע , Sue her ass!!!

נקמות כאלה ואחרות אכן ייתנו לך סיפוק לא קטן , אבל לא כסף .

כמו שבוקסר אמר , תתחיל עם מכתב רשום אליה (כולל אישור מסירה ,לא לשכוח) , תוך פירוט כל העובדות , ובקשה לפיצוי בעבור הנזק . על המכתב ,מתחת לתאריך , רשום את המילים -מבלי לפגוע בזכויות- , ושלח את המכתב. אם , כמו שצויין , לא תקבל תגובה שתענה לדרישתך , אז - לתביעות קטנות ,תוך פירוט נזקים מקסימליים (פגיעה ברכב ,אובדן ערך ,ימי עבודה ,וכו').

בהצלחה .

פורסם

אוף טופיק קטן ברשותכם אבל עדיין יש קשר:

הבנתי שזיסו לא נתן לה את פרטי הרשיון והביטוח שלו, במקרה שפוגעים בי אני לא חייב לתת את הפרטים הללו לפוגע?

או שנהוג אכן להחליף את הפרטים?

L'amour Toujours

פורסם

קודם כל, כמו שתומר כתב, אנחנו לא ערסים...

בינתיים אתה מקבל את הכסף מהביטוח שלך, ומה שיש לך זה לתבוע אותה, ובמקרה שתזכה בתביעה זה לא ייחשב לך כתביעת ביטוח שתעלה לך את הפרמיה.

מה גם שכנראה היא תרצה לסגור את זה קצת לפני, אחרי שהיא תראה שאתה רציני בעניין התביעה. 90% מהאנשים נכנסים לפאניקה שמונח להם בתיבה זימון לבית משפט.

גם לאיפה שהיא גרה, אם היא לא תיקנה את הכנף צלם את זה, היא תתקשה

להסביר איך יש לה פגיעה בכנף ולך את הפרטים שלה.

אם היא תיקנה את זה, אתה יכול לנסות לברר באיזה מוסך היא עשתה את זה.

תהיה יצירתי, תתקשר אליה ותגיד שמדברים מהמוסך או משהו כזה, כמובן שתקליט את זה.

אתה גם יכול לגשת אליה ולדבר איתה, ולנסות להוציא ממנה שהיא קשורה לתאונה. תשתמש בשיטה של תומר עם הפלאפון והתא הקולי בבית.

בהצלחה

פורסם
אוף טופיק קטן ברשותכם אבל עדיין יש קשר:

הבנתי שזיסו לא נתן לה את פרטי הרשיון והביטוח שלו, במקרה שפוגעים בי אני לא חייב לתת את הפרטים הללו לפוגע?

או שנהוג אכן להחליף את הפרטים?

האמת היא שכן נתתי לה את הפרטים שלי.

• תוכן חדש...