Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני ומשפחתי רוצים לקנות מכונית משפחתית גדולה ושתהיה נאמנה למשך השלוש, ארבע השנים הבאות.

התקציב שלנו הוא 150-160 אלף שקלים.

אנחנו מתלבטים על הג'טה ועל הגולף פלוס.

אם מישהו חושב שיש מכוניות טובות יותר בשוק בתקציב הזה אז הוא מוזמן להציע את עצתו.

בתודה אור

פורסם

למה דווקא אלו ?

בתקציב הזה הייתי הולך על הפורד מונדאו או הסובארו B4. בארץ שלנו המכוניות האלה מסווגות כ"מנהלים" אבל שתיהן נכנסות לכם בתקציב ושתיהן פשוט מצויינות.

פורסם

שלום רב שלומי,

אם יש לך משהו להציע חוץ מהמונדאו כי שמעתי שיש תקופת המתנה מאוד ארוכה אליה אני אשמח מאוד לשמוע

ואני לא מקובע על הג'טה או הגולף פלוס

פורסם

יש הונדה סיויק 1.8. אחלה רכב, מאמין שהשוק ושמירת ערך יהיו מעולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היינו בהתלבטות הזאת לפני מספר חודשים מועט והלכנו על הג'טה 2.0 שחורה.

המונדיאו מרשימה מאד אבל בסופו של דבר ענקית מאד ולא נעימה מהבחינה הזאת בתוך העיר ולכן אם אתה מסתובב יחסית הרבה בתוך העיר האוטו לא אידיאלי. משום מה אגב למרות מצוינותה של המונדיאו אני רואה הרבה יותר ג'טות ברחוב.

B4 לדעתי מיושנת למרות שמדובר באוטו מעולה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

בתקציב שלך הייתי הולך על מה שניקרא רכב "מנהלים" המונדאו עדיפה בהרבה על שאר הרכבים אבל אי אפשר להשיג, הייתי מיתמקד בB4 שבאמת כבר קצת מיושנת אבל עדיין רכב מעולה וגם אופציה מעניינת אפילו מאוד , זאת המאליבו החדשה שעולה 147K מאובזרת מאוד אם מנוע סופר חזק,לגבי הג'טה אז אני חושב שבמחיר שמוכרים אותה עדיף לקחת רכב מנהלים ובניגוד למה שציינו פה הג'טה לא נימכרת במיספרים גדולים ומחירה בהמשך השנים יירד ובהרבה מהמחיר של הגולף(בדיוק כמו הבורה שאותה החליפה הג'טה ).

פורסם

שימו לב שהB4 מגיעה ללא מערכת בקרת יציבות ומערכת בקרת משיכה,לרכב במחיר כזה זה לא ממש מוסיף נקודות.

בנוסף מדובר בדגם ותיק מאוד ומיושן

פורסם

האם קשה להחנות את הג'טה? כי פשוט אנחנו עוברים לגור בת"א אז ישנו את האלמנט של החנייה בעיר במקומות צפופים.

פורסם

הי,

היינו בהתלהטות הזו לא מזמן ולקיו הסיום הגיעו הB4 והג'טה.

לאחר נסיעת מבחן בשניהן אנחנו הגענו למסקנה כי הג'טה 2.0 עדיפה על הסובארו והרבה יותר מפנקת ממנה.

בסוף בשל מועדי מסירה מאוחרים הלכנו על הלאון 2.0 טורבו..והסוף כולו טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אתה עובר לת"א אז הגולף+, במידה והיא מתאימה לכם מבחינת גודל, יכולה להיות אופציה בהחלט מעניינת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...