Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

איזה שיטת העברת נתונים עדיפה?

USB2 ?

FIREWIRE ?

האם הוא יכול לשמש כוכנן שיהיה מחובר קבוע ולהשתמש בו באופן שוטף?

או שהוא יכול לעבוד רק ככונן גיבוי?

התקציב הוא 500-600

תודה.

E46 330CI

פורסם

אהלן.

USB2 ?

FIREWIRE ?

האם הוא יכול לשמש כוכנן שיהיה מחובר קבוע ולהשתמש בו באופן שוטף?

או שהוא יכול לעבוד רק ככונן גיבוי?

התקציב הוא 500-600

תודה.

יש לי כונן חיצוני של SEAGATE 500GB

אני מרוצה , אצלי כבר כמה חודשים

כדאי לך לקנות USB , זה הכי נוח מתחבר בשניה לא צריך לעשות התקנה לשום דבר אתה מחבר ויוצא לך הכונן ב"מחשב שלי"

גם אצל אנשים אחרים זה עובד לקחתי אותו לחברים והעברתי דברים

http://www.techshout.com/images/seagate-freeagent.jpg

יש לי את זה שעומד

בקשר לשאלה שלך , הוא משמש כונן לכל דבר כל עוד הוא מחובר , ברגע שהוא מנותק הוא לא מופיע במחשב , ברגע שתחבר יופיע לך עם כל המידע שלך זה ככה פשוט

=]

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

USB2 ?

FIREWIRE ?

האפשרות השלישית הכי טובה: eSata 8)

זה אבל דורש שיהיה לך את החיבור הזה במחשב (במקרה שהמחשב שלך יחסית חדש ותומך בזה, זה פיצ'ר של הלוח-אם שמייצא את אחת מכניסות ה-sata שמשמשות לכוננים הקשיחים, ליציאה חיצונית (פיזית זה מעט שונה מהחיבור הפנימי). אגב, גם אם אין אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה).

מה שזה אומר זה שאתה מקבל אפשרות לחיבור חיצוני בצורת plug-and-play להרד-דיסק לכל דבר ועניין.

קצב העברת הנתונים הרבה יותר גבוה מ-usb והוא בעצם זהה לגמרי לחיבור פנימי של הדיסק.

זה עדיין לא קיים בכל הדיסקים החיצוניים אבל זה יחסית לא מאוד מייקר את המכשיר.

ל-seagate שהציעו לך יש גם דגמים כאלה ויש גם את המכשירים הנפוצים של WD (לא גרסת essential אלא home או studio).

זה גם פחות או יותר בתקציב, איזור ה-600 (במקום 500 לדגמים בלי זה).

ניר

פורסם

יש לי מחשב בן שנה ככה שאני מאמין שיש לי את הכניסה הזאת. רק איפה בדיוק היא נמצאת? בתוך המחשב או מאחוריו?

הWD מומלצים באופן כללי? שמעתי שיש להם בעיות אמינות (אין לי מושג למה התכוונו כשאמרו את זה).

מה ההבדל בין 2 אלו?

http://zap.co.il/model.asp?model_id=689077

http://zap.co.il/model.asp?model_id=590772

תודה!

E46 330CI

פורסם

דווקא רוב הסיכויים שאין לך את הכניסה הזאת.

זה גם היום ממש לא טריוויאלי אז בטח שלפני שנה.

אני את הלוח שלי בחרתי במיוחד שתהיה לו את הכניסה הזאת (גם לפני שנה בערך) וזה לא היה כזה נפוץ.

הכניסה היא כמובן מחוץ למחשב, מאחורה (זה כל הרעיון ב-external-Sata).

לגבי הדגמים, ה-WDG (קצת יותר גדול/מרובע עם עיגול כחול) זה הדגם הקודם שלהם (אני חושב שזה הראשון שיצא עם esata) אבל תכלס לא נראה לי שיש הבדל גדול אז זה לא ממש משנה (רק לוודא שיש את החיבור כי יש כל מיני תתי-דגם).

לגבי בעיות אמינות, לא יודע עד כמה זה נכון. זאת סה"כ חברה טובה וכמו בכל החברות יש סדרות דפוקות וקורה שדיסקים נדפקים (לי זה קרה עם IBM). עניין נדיר שצריך לבדוק נקודתית לדגמים וסדרות ספציפיות.

אולי יש בעיה בדור הראשון (ואז לא כדאי לקנות את ה-WDG), אם מדובר על בעיות עם הדיסקים עצמם אז סה"כ זה דיסק פנימי רגיל בפנים אז זה לא ממש קשור לחיצוני או לא, ואם מדובר על בעיות בחיבורים אז להערכתי זה יהיה מינימלי עם esata מאחר וזה כמעט זהה לחיבור הרגיל (בניגוד ל-usb שבאמת מכניס מורכבות נוספת מעל הדיסק הרגיל שיושב בפנים).

הקטע המצחיק שהמחיר לדיסק פנימי כמעט זהה לחיצוני (שזה פנימי עם אקסטרה), אז ברגע שבנוסף גם אפשר כבר לחבר אותו בצורה זהה מבחוץ כך שיתפקד כדיסק פנימי לכל דבר עם מהירות זהה, לי זה נשמע כמו קומבינה 8).

אני לא יודע למה אבל בארץ יש שליטה כמעט בלעדית ל-WD בחיצוניים (הם באופן כללי שולטים בתחום וגם בפנימיים אבל לא בצורה כזאת קיצונית) וזה אומר שהתחרות גדולה יותר ויותר קל למצוא את הדגמים שלהם ובמחיר טוב.

יכול להיות ש-seagate עדיף אבל הוא פחות משווק פה וקשה יותר למצוא אותו במחיר טוב.

אם אתה מוצא במחיר טוב אז סבבה.

אגב, יש גם הבדל בתקופת האחריות, ב-WD זה 3 שנים וב-seagate זה 5 (למרות שהבנתי שזה חלקי, כלומר תקופה דומה לאחריות מלאה ואז 2-3 שנים של אחריות חלקית (זיכוי חלקי, או שמקבלים דיסק מחודש, לא יודע)).

סה"כ אין לי אף-אחד מהם בבית אז אני לא מדבר מניסיון אבל יש לי כוונות לקנות בקרוב וחפרתי לא מעט בנושא.

ניר

• תוכן חדש...