Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחרי רכב מסווים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני אני רואה תופעה די מוזרה, חונות מספר מכוניות במקביל לצד כביש שיש בו תנועה די ערה כאשר כולן אחת אחרי השנייה למכירה ו"במקרה" לכולן יש מודעת למכירה על החלון האחורי ועל החלון צד שפונה לכביש, ראיתי את זה בקריות, חיפה ונהריה ורציתי לשאול האם זו שיטה חדשה (או שאולי היא ישנה ורק עכשיו שמתי לב) של סוחרי הרכב למכור מכוניות ? וכך להתחזות למוכר פרטי.

פורסם

לא רק סוחרי רכבים מחנים את רכבהם בכבישים ראשיים, גם אנשים פרטיים אשר מעוניינים למכור את הרכב במהרה מחנים את רכבהם במקומות בהם נהגים ואנשים יוכלו לראות את הרכב, ועדיף כך מאשר שהרכב נמצא בחניה פנימית ובו רק קומץ של אנשים בודדים רואה את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העניין של הכביש הראשי הוא פחות רלוונטי, מה שרלוונטי זה שעומדות כ 10 מכוניות אחת אחרי השנייה עם שילוט מכירה זהה ולא אופייני בד"כ (שלט על החלון צד=חלון אחורי), רציתי לדעת האם זו גם שיטה של סוחרי רכב לנסות לעבוד על אנשים

פורסם

זו העבודה של סוחרי הרכבים למכור רכבים, והם יעשו זאת בכל דרך אפשרית.

כשעבדתי במתחם קימעונאי בפ"ת, היה סוחר רכבים שיש לו מגרש בסמוך לכביש די ראשי במקום.

בנוסף לרכבים שהיו נמצאים במגרש באופן קבוע, הוא היה מוציא את חלק מהרכבים לכביש הראשי עם שילוט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אלו מקומות קבועים שאנשים משאירים את הרכבים שם כדי לנסות למכור.

יש מספר מקומות כאלו בחיפה, ולא בהכרח סוחרים

פורסם

כל עוד זה עם שילוט אז אין בעיה, אבל הרכבים האלה מוצגים למכירה כרכבים פרטיים והדבר היחיד שהעלה אצלי חשד זה העובדה שיש כ10 מכוניות ברצף עם שלטים למכירה (שלטים רגילים לא כאלה המעידים על סוחר).

פורסם
פעם מישהו אמר לי שזה בכלל לא חוקי (?) להדביק מודעת "למכירה" ע"ג הרכב כאשר הוא חונה/נוסע בחוץ ולא בחצר.

יכול להיות?

הסתכלתי בספר התקנות ונוסחי האישום, אין שום סעיף המציין שאסור לתלות שלט למכירה על גבי רכב.

ל'

פורסם
אלו מקומות קבועים שאנשים משאירים את הרכבים שם כדי לנסות למכור.

יש מספר מקומות כאלו בחיפה, ולא בהכרח סוחרים

נפוץ ביותר בגוש דן,בצמתים מרכזיים,לדעתי מתבצעות די הרבה עסקאות בדרך הזו.

ומה רע

פורסם
זו העבודה של סוחרי הרכבים למכור רכבים, והם יעשו זאת בכל דרך אפשרית.

כשעבדתי במתחם קימעונאי בפ"ת, היה סוחר רכבים שיש לו מגרש בסמוך לכביש די ראשי במקום.

בנוסף לרכבים שהיו נמצאים במגרש באופן קבוע, הוא היה מוציא את חלק מהרכבים לכביש הראשי עם שילוט.

ל'

נו ו.....

אז מה?

גם אזרח מהשורה יכול לנהוג כמותם

פורסם
כל עוד זה עם שילוט אז אין בעיה, אבל הרכבים האלה מוצגים למכירה כרכבים פרטיים והדבר היחיד שהעלה אצלי חשד זה העובדה שיש כ10 מכוניות ברצף עם שלטים למכירה (שלטים רגילים לא כאלה המעידים על סוחר).

אם סוחר רכב הוא נוכל, הוא גם יציג את הרכב בלוחות מכירת הרכבים כרכב פרטי.

ל'

פורסם
לא רק סוחרי רכבים מחנים את רכבהם בכבישים ראשיים, גם אנשים פרטיים אשר מעוניינים למכור את הרכב במהרה מחנים את רכבהם במקומות בהם נהגים ואנשים יוכלו לראות את הרכב, ועדיף כך מאשר שהרכב נמצא בחניה פנימית ובו רק קומץ של אנשים בודדים רואה את הרכב.

ל'

:ok:

נאה דרשת:beerchug:כולנו יכולים לנהוג כך,אם מותר?זו כבר סוגייה אחרת

פורסם
נו ו.....

אז מה?

גם אזרח מהשורה יכול לנהוג כמותם

לא הבנתי מדוע צטטת אותי?

ולמה אתה מתכוון בהודעתך?

ל'

פורסם

השיטה ידועה מאוד ואני רואה את זה יום יום בכביש מרכזי בעיר ששם

חונות שורה של מכוניות ולכולם ידוע שהאיזור "שייך" למכירת רכב של סוחרים.

אגב, סוחר שאני מכיר אמר לי שהמשטרה עושה לסוחרים בעיות עקב חנייה זאת ואף

אמר לי שהוא קיבל לא מעט דוחות ותלונות מהמשטרה על העניין.

פורסם
לאחרונה אני אני רואה תופעה די מוזרה, חונות מספר מכוניות במקביל לצד כביש שיש בו תנועה די ערה כאשר כולן אחת אחרי השנייה למכירה ו"במקרה" לכולן יש מודעת למכירה על החלון האחורי ועל החלון צד שפונה לכביש, ראיתי את זה בקריות, חיפה ונהריה ורציתי לשאול האם זו שיטה חדשה (או שאולי היא ישנה ורק עכשיו שמתי לב) של סוחרי הרכב למכור מכוניות ? וכך להתחזות למוכר פרטי.

זה לא לאחרונה יש לזה וותק.

ככל שמתגבר אנו למדים על העייפות השוררת בענף הרכב יד 2 !:multi:

כמו כן למדים מה לא הולך בשוק,מאין ססמוגרף רחוב שכזה....:smilecolr

למשל הפיזו שלי,כן,רכב מעולה במחיר עגלת תינוקות יד שנייה!עגלת תינוקות מהחנות מאוד יקרה :mrgreen:

• תוכן חדש...