Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IRDA - הפורשים: עדכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאתה אומר אף פעם לא תהיה התאחדות כי תמיד יהיה מי שיתנגד (מסיבות כאלה ואחרות), השאלה היא מה מונע מעמותה כזאת או אחרת להכריז שהיא התאחדות ולסגור עניין.

מה שקורה זה שאתם רבים ולא מתקדמים לשום מקום ואם מישהו לא יפרוץ קדימה בצורת הכרזה שהוא התאחדות, אני לא רואה לאן זה יתקדם גם בעשור הקרוב.

תומר,

ההתאחדות יכולה לקבל סמכויותה רק מהרשות הממשלתית. כרגע הרשות בוחרת לדחות החלטתה.

בפועל IRDA מתפקדת כהתאחדות בלית ברירה. IRDA היא זו שגרמה לכך שיהיה סיכוי בכלל לספורט מוטורי חוקי בארץ. לזה שבכלל יש רשות לספורט מוטורי היום. IRDA יזמה שניי פרוייקטים שהחלו לרוץ עכשיו - אחד מהם אליפות ישראל והשני קידום נהגים צעירים. יש עוד דברים רבים שהעמותה עושה ואני גם מאמין שבסוף IRDA תהיה המייצגת של הראלי בהתאחדות - לא משנה מי הנהגים שיהיו בה. יש בה היום את רוב הנהגים והדבר הזה לא ישתנה גם אם עסקנים יקימו עוד אלף קורי עמותות ועמותות בנות ועמותות בנות של בנות. גם הנהגים הפורשים בסוף יצטרכו לשבת מול עצמם וקבל החלטות אמיתיות. האמת יוצאת לאט אבל יוצאת. במקרה הרע - עוד שנה - הרשות תקבל החלטה שהייתה צריכה לקבל לפני חודשיים.

זו דעתי,

אלון

נ.ב.

להצלחה (אם לזה יקרה בכלל הצלחה) אבות רבים. יקומו עשרות שיגידו שבזכותם הספורט. אבל,

את הבג"ץ IRDA הגישה - וגם ניהלה ומימנה את המאבק המשפטי.

את הלוביסטים בכנסת - וכל ההוצאות שהעברת החוק מסביב IRDA מימנה.

בסופו של יום - יש עוד הרבה שתרמו מסביב - אבל, כשביקשנו שיסייעו בכסף הרב שהיה צריך - כמעט אף אחד לא היה שם - חוץ מחברי IRDA. מי שהוביל אז את המהלכים - היה דני לוי. המון ביקורת נשפכה עליו גם ממני, בסופו של יום - אם וכאשר יהיה פה ספורט מוטורי חוקי זה נשען הרבה על הכתפיים שלו וזה צריך להיאמר לזכותו.

אלון

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
..מכשירי קשר עם מגברים מחולקים למספר תדרים, שעלותם קצת יותר ממכשיר סימפלקס פשוט.

בדר"כ אני מעדיף לשתוק, אבל כשרושמים פרטים לא נכונים, זה מקומם ומרגיז!

מעולם, אבל מעולם לא זילזלנו בחשיבות מכשירי הקשר! ומחלק מהתגובות שלך נובע זילזול כלפינו (8 ק"מ - ספרינט), מצייר אותנו כמארגנים אירוע בפעם הראשונה.

בשני האירועים האחרונים (ובכלל בכל אירוע שאנחנו עורכים) עבדנו על 2 תדרים, עם מעל 20 מכשירי קשר (ולא סימפלקס פשוט!), עם 14 עמדות פיקוח לאורך 7 ק"מ (באירוע האחרון), שנתנו לנו את היכולת לראות מי חותך את המסלול ומי לא!

תבדוק את המקורות שלך לפני שאתה יורה באויר, ומה שיותר חשוב לי להעביר לך - אל תזלזל בנו! אם היית עם ראש קצת יותר פתוח , היית גם יכול ללמוד דבר או שניים (שלא פעם הערנו כביקורת בונה!) .

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

עזוב אלון,

איך כתב זלמן - לא יכולים לא צריכים ולא רוצים לאלף סוסים זקנים.

מעניין אותי מה זכויות ההצבעה בעמותה שלו? באיזו עמותה בכלל נרשמו - יש לו 5...6... הפסקתי לספור.

בזו הוא נשיא... בזו הוא יו"ר... בזו נשיא כבוד.... הוא לא מחליט כלום - הכל הועד.

בסוף על פיו ישק דבר.

אני בעד לשים את כל המלחמות בצד.

שיעשו הם מה שהם רוצים. נעשה אנחנו מה שאנחנו חושבים שטוב לנהגים.

איך גבי אמר לי שהוא אמר ליוסי ניסן - קבעתם עוד שנה - עזוב אותי לשנה. (משהו בסגנון - גבי מוזמן לתקן - יש לו תמליל, כי הוא ביקש את אישורי להקליט את השיחה - והסכמתי כמובן - תראו לאן הגענו!!!!!!!!!).

בואו נכבד את הרשות - כולם יעזבו את כולם לשנה. עוד שנה ילך -טוב - לא ילך - אות קין על כולם!

אות הקין הזה כבר קיים - למחוק אותו יהיה קשה - מחלק מהאנשים הוא לא ימחה לעולם!

אלון (חלווה)

שלא תתבלבלו עם אלון (קונדסון).

פורסם

דרך אגב אלון, אני לא בטוח שהוא כיוון אלינו - נראה לי דווקא להיימן (כי ביקשתי שישווה מחירים לנועם).

אבל שטויות - מה זה באמת משנה.

רק העובדות מדברות:

1. הוא טען שלא ניתן להוריד מחירים - הוא הוכיח ההיפך.

2. הוא טען בפנינו שכל ה 150 ש"ח הולכים לביטוח - סוכן הביטוח שלו טוען אחרת!

מותר לאדם להיכשל בלשונו. מותר לו להרוויח. יש לו זכויות. יש בו הרבה טוב. זה בא עם יותר מידי רע עבורינו.

החלטנו כרגע - לא מדובשו ולא מעוקצו. מי שטוב לו (הפורשים) ישים גורלו בידי מר שליט (ד"א - אני לא מאמין ואמרתי גם לגבי - שוב, גבי הקליט, שגבי ישים גורלו בידי ברוך לאורך זמן - זה פשוט כרגע משרת את מטרתו העיקרית לדעתי - הכל, רק לא IRDA - אגו וזהו, זו דעתי).

כשברוך יקהה קצת את העוקץ שלו ותאמין לי זה יקרה יותר מהר ממה שכולם חושבים - יהיה על מה לדבר.

אלון (חלווה)

פורסם

בגלל 50 או 100 ספורטאים,

עוד כמה מאות - יחכו עכשיו עוד שנה, עוד שנתיים או עד אין סוף על מנת שהסכסוך המטופש שלכם ייגמר !

במילה אחת - עצוב.

בשתי מילים - עצוב מאוד !!

:cry:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ערן,

תרשה לי לתקן אותך.

זו לא הפעם הראשונה שאתה אומר דברים מסוג זה והם אינם נכונים

ומטעים אחרים.

בין הריב/מחלוקת/סכסוך או איך שתקרא לזה בין IRDA לבין ממ"י לבין סרוגו וחברו

אין דבר וחצי דבר לעכובים בפועל כיום.

הסכסוך המטופש הזה כפי שאתה מפרש אותו הוא בין הצדדים הללו בלבד.

אין לו השפעה עליך כרגע. לפחות לפי הבנתי מהפגישה האחרונה עם מנכ"ל

משרד הספורט.

את האשם יש לתלות במשרד לספורט מוטורי וברשויות השונות שלא תומכות בו

להוצאת התקנות.

הבעיה המרכזית שיוצר הסכסוך אינה נוגעת לענפי הספורט המוטורי האחרים

שאמורים לקבל הכרה כהתאחדות..., מתי איני יודע, אך וודאי שהדבר אינו קשור

בנו או בסכסוך/ריב/מחלוקת.

מה שכן, הסכסוך הזה משהה את ההחלטה להכרה כהתאחדות בענף הראלי/ראלי ספרינט/

ראלי קרוס/אוטו קרוס ועוד.

אני מקווה שהצלחתי להעביר את המסר ואת העובדה המרכזית כי מה שמעכב את הספורט

המוטורי אינו קשור כלל לעמותת IRDA, שאגב, היא הנפגעת העיקרית מהתנהלות ממ"י,

סרוגו, ולא רק הם.

נ.ב.

אני מעריך ומכבד אותך, וכך גם את פועלה של העמותה שלכם.

הנפשות הפועלות אצלכם, בין היתר, הם שהובילו אותנו לנסות וליצור

התאחדות רחבה..., שכפי שהבנת אינה עומדת עוד על הפרק,

לפחות לא במבנה המקורי שרצינו.

המשך יום נעים

ניר

פורסם

אלון

1. IRDA חזקה, IRDA כול יכול, יש ב-IRDA את כול אנשי הספורט המוטור...? אז למה אתה בוכה כול הזמן? אני אדבר עם יוסי לתת לכם את ההתאחדות , בסדר! תישן טוב הלילה? לא תתעורר יותר עם חלומות רעים?
  2. אין לך מילה אמרת שאתה יורד השרשור לא? רד חבל זה לא משרת את הציבור! הציבור למד כבר את הדברים! יש לך דחף של הרס עצמי! קרה את סיום הדברים שוב בכול קטע שכתבתי, למרות כול ההתנגחות אני לא לוקח אותם קשה אם בכלל, סוס זקן כמוני עבר מספיק קרבות ושרד תשאל את זקני הדור ותלמד פרק אחד או שניים מה עשיתי ומה לא, רד ותעבור לפסים מעשיים, ברור לך שאני וחברי לא יושבים בדיוק בשקט אבל פועלים בלי לעשות הרבה רעש.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
אלון

1. IRDA חזקה, IRDA כול יכול, יש ב-IRDA את כול אנשי הספורט המוטורי, ....? אז למה אתה בוכה כול הזמן? אני אדבר עם יוסי לתת לכם את ההתאחדות , בסדר! תישן טוב הלילה? לא תתעורר יותר עם חלומות רעים?
  2. אין לך מילה אמרת שאתה יורד השרשור לא? רד חבל זה לא משרת את הציבור! הציבור למד כבר את הדברים! יש לך דחף של הרס עצמי! קרה את סיום הדברים שוב בכול קטע שכתבתי, למרות כול ההתנגחות אני לא לוקח אותם קשה אם בכלל, סוס זקן כמוני עבר מספיק קרבות ושרד תשאל את זקני הדור ותלמד פרק אחד או שניים מה עשיתי ומה לא, רד ותעבור לפסים מעשיים, ברור לך שאני וחברי לא יושבים בדיוק בשקט אבל פועלים בלי לעשות הרבה רעש.

ברוך שליט

לא הבנתי מה אתה רוצה ממני. עשיתי לך משהו רע???

IRDA היא רק דבר אחד - נציגת הנהגים בשביל הנהגים. (נכון, לא כל הנהגים לצערי).

תדבר עם יוסי... נו טוב.... - תדבר.

אלון

נ.ב.

לידיעתך - IRDA הודיעה לרשות שתקבל כל החלטה של הרשות גם אם היא תהיה בחירת נציג אחר לספורטאים שאינו IRDA. אתה רגוע?

אז מה אתה עוד רוצה ברוך...? מה גבי רוצה? מקליטים לי שיחות, מאיימים עלי בתביעות... צאו לי מהוריד.

נמאס לי מכולכם - הנה עצבנתם גם אותי.

אלון

פורסם
בגלל 50 או 100 ספורטאים,

עוד כמה מאות - יחכו עכשיו עוד שנה, עוד שנתיים או עד אין סוף על מנת שהסכסוך המטופש שלכם ייגמר !

במילה אחת - עצוב.

בשתי מילים - עצוב מאוד !!

:cry:

ערן,

ברגע שיעברו התקנות יהיו מירוצים חוקיים - עם התאחדות או בלי!!!

הרשות מתכוונת לשמש כהתאחדות בתחילת הדרך. כל עמותה - גם שלך - תוכל לערוך אירועים חוקיים.

חבל שלא הרמת טלפון.... אני תמיד עונה.

היית חוסך לשנינו דיו....

:wink:

אלון

פורסם

ברוך הנה הגענו לנקודת השבירה שלך, מה קרה ברוך האמת כואבת? דבר תוציא הכל החוצה ברוך, חדל ברוך להיות לעמותות הספורט מדריך, תתחיל להתעסק בעניינים שלך, לא נמאס לך? וגם לך אין מילה ברוך כתבת אתמול שאתה סיימת עם השרשור הזה מה קרה ברוך? חדלללללללללללללל. מכל השרשור הזה ברוך שאף אחד לא מ מ.י ולא מהחברה הפורשים תומכים בך?? הספורים שלך ברוך ברורים (שקרים) ולכן אין תגובות מצד חבריך לא הפנמת את זה כבר???? חדללללללללללל

וצר לי שמגיע לזה פה אבל האמת חייבת לצאת לאור פעם אחת ולתמיד.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם
חוץ מזה ערן - אתה שמו...... לא יכולת להזמין לאירוע שלכם.

אולי הייתי נותן לאיזו אימפרזה בראש...

:twisted:

אלון

אתה מוזמן תמיד, הבעיה היא שבשביל להשתתף אתה צריך להיות חבר מועדון.

עכשיו הקלפים אצלך, מתי אתה מצטרף למועדון ?? :wink:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

זלמן

1. בשביל השקט הנפשי שלך הענה לך,י קראתי את ההשתלכות שלך בי, חכם גדול מזה לא יצאתה, נזק תדמיתי על העמותה שאתה מייצג בהחלט אתה מביא איתך. חבל!
  2. איזו אמת אתה מביא לידיעת הציבור? הכפשות ושוב הכפשות.
  3. אתה רוצה למשוך בעט הסופרים דע איך לעשות זאת, שום דבר ממה שכתבתה אינו חייב התיחסות אתה ממשיך להשאר איש קטן ופטתי.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
אתה מוזמן תמיד, הבעיה היא שבשביל להשתתף אתה צריך להיות חבר מועדון.

עכשיו הקלפים אצלך, מתי אתה מצטרף למועדון ?? :wink:

אם תקבלו אותי עם הקסארה של אישתי - אני בפנים!

אני חבר PSI - זה בסדר... לא "תחרימו" אותי?

אלון

נ.ב.

ויותר ברצינות... ברורה לי בעיית הפרסום - גם אנחנו נתקלים בה.

אבל תודיע פעם הבאה מראש בהודעה פרטית. אני מפרסם את תאריכי האליפות שלנו היום או מחר. נשמח אם תגיעו.

אלון

• תוכן חדש...