Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IRDA - הפורשים: עדכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך שליט היקר...

מכל המלל (שרובו ממלכתי - אך לא אומר כלום) שכתבת - קפצה לעיניי השורה בה כתבת על י.ש. מוסכי גליל.

אתייחס רק לרמיזה המכוערת שלך בעניין זה. י.ש. מוסכי גליל הינו מוסך ששייך לאבי. (זה שתרם לך את הגביעים לאירוע הראשון, זה שתורם אלפי שקלים למספר רב של נהגים במשך השנים האחרונות ותקצר היריעה מלכלול את כולם). בניגוד להסכמתו של אבי פרסמתי את ההצהרה שי.ש. מוסכי גליל יספקו חלקים לתיקון רכבי ראלי ורכבים לראלי - במחיר בו הם נקנים!!! ללא רווח!!!

ברור לך שזה לא טובת המוסך!!! גם את דודי מ OMP שיכנעתי לתת לנהגים חדשים המכינים רכב הנחות בגובה שלא ניתן עד כה בארץ - למה? כדי לקדם את הספורט. היות ומדובר רק בחמישה אנשים לכל היותר שיכנסו לפרוייקט - לפי הערכה שלי - הסברתי לאבא שלי שלא יפסיד כסף רב מהסיפור הזה (אתה יודע שזמן פועלים וזמן מחסנאי וזמן של אחי ברכישת הרכבים יקר - הוא לא מתומחר פה - הוא ניתן חינם). איזו בעייה יש לך עם זה?

נהגי IRDA התנדבו לתת הדרכות חינם בנהיגה לנהגים החדשים - מנהגים ותיקים ומנוסים כמו מישל גדז', רמי שוכטוביץ, אהוד לביא ועוד ועד "אריות צעירים" כמו קובי כהן ואחרים. מה רע בזה?

אולי זה פוגע לך בכיס? - בהדרכות שאתה מוכר יחד עם אחד מבתי הספר לנהיגה מתקדמת בארץ (באלפי שקלים)?

איך זה מסתדר עם העובדה שממ"י מלכ"ר לכאורה...? (כנראה שמצאת את רו"ח שיכשיר את זה...).

ברוך - אל תפתח נושאים שאתה לא בקיא בהם! בטח לא כאלה שאתה רוצה שאני אגיב עליהם.

י.ש. מוסכי גליל - נותן תרומה לפרוייקט הזה - מפסיד כסף. נקודה.

כך גם דודי מ OMP (שלא פעם ולא פעם תרם גם לך - למיטב ידיעתי!!!). את ההנחות שהוא נותן לפרוייקט הזה - לא ראיתי מתנדבים אחרים שמוכנים לתת!

צעד צעד אתה גודע את הידיים שמאכילות אותך...

סייג לחכמה - שתיקה!

אלון חלווה

נ.ב.

ישנו גם יבואן רכב שנותן לחברי העמותה הנחה משמעותית - אך ביקש שלא נפרסם. גם הוא לא בסדר. העמותה דואגת לחבריה הנהגים. למי אתה דואג, ברוך?

אלון

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גילוי נאות אז גילוי נאות עד הסוף

....., החלטתנו נבעה מכך שמספר חברים שראלי-רייד אמרו ששבוע אחרינו יש אירוע גדול של נועם ולכן מבקשים להקדים את האירוע, מצד שני התבקשנו לפנות תאריך לנועם וכך עשינו ומועד האירוע הבא שלנו הוא 5.7 נכון התאריכים הם לא "ברזל" אבל אוזנינו קשובות לפניות אלינו.

....ברוך שליט

ועכשיו נפנה להתייחס להודעתך....

כמה חברי ראלי ריייד השתתפו באירוע שלך?

אני אענה - 1 בלבד! (אם מחסירים את שי שמעוני שלא מפריע לו להתחרות יום אחרי יום אז בטח לא שבוע אחרי שבוע).

תמכור את הסיפור הזה למישהו תמים אחר!!!

העברת את תאריך האירוע רק כדי לפגוע באירוע של IRDA. זו דעתי - ושהציבור ישפוט!

אלון

פורסם

1. IRDA שכיום מארגנת מרוצים זה בסדר! ואל תספרו לי על מארגן בשם מישל גדז', הוא חבר IRDA!

ברוך שליט

IRDA לא נתנה לך לארגן עבורה אירועים גם בעבר כאשר מוביל הפורשים (וחבר חדש לדבריך בעמותה שלך) היה היו"ר. IRDA דואגת לנהגים. עובדה שלפתע אתה יכול להוריד מחירים! זה רק בזכות IRDA. תחרות טובה לצרכן מר שליט.

והנהגים הם הצרכן.

מישל הוא קודם נהג ואח"כ מארגן בלית ברירה.

מישל יזם לסייע לך באירוע בחינם. מישל דוחף שאתה תארגן אירועים. מישל לא רוצה לארגן לנו אירועי ראלי. הוא עושה את זה כי הועד החליט. חייב אותו! הועד קובע את המחיר - לא מישל! מישל מקבל רק כיסוי הוצאות של האירוע לאחר פירוט!

ל IRDA היום יש שתי אופציות - לארגן לבד או לשכור את שירותיו של נועם היימן. IRDA תשתמש בשתי האופציות האלו לטובת הנהגים. רוצה להצטרף - תשווה מחירים לנועם היימן. תהיה כנה מולנו - אל תמכור לנו "סיפורי ביטוח". (לי אישית אמרת שכל ה 150 ש"ח הם לביטוח הסוכן טוען גם עכשיו שהעברת רק 60) - יש עוד ביטוח פתאום? סוכן אחר?

אתה נתפסת - חובתך להוכיח!

אמרתי לך בעבר - הלוואי ותרוויח מיליונים - את כל מה שהשקעת בספורט - מגיע לך! באמת!

אבל אל תרכב על התמימות שלנו.

אלון

פורסם

.......אנחנו נמשיך בפעילותנו מבלי לפסול איש או גוף ההפך מהחלטות IRDA שפסלו ועדין ממשיכים בפסילות למרות כול ההכרזות גוף כזה אין מקומו לא כהתאחדות ואף לא בהתאחדות לכן אני באמת וברצון ללא כול החלטות מוקדמות מציע שבו איתנו היום המפה הדמוגרפית שונה "הכעסים מעוורים את עיניכם" לא כך צפינו את פני הדברים בספורט המוטורי יש גם דרך אחרת דרך של שלום ושיתוף.

...קריאה אישית לאלון - סייחים צעירים בועטים לכול עבר למי שמתקרב אליהם בסופו של עינין מאלפים אותם, אין בכוונתי לאלף אותך אך בהחלט לנתב את היכולות הדמגוגית שלך לנתיבים שיכולים להביא לספורט המוטורי תועלת, אנחנו באותו צד של המתרס אני לא רואה בך יריב או מתחרה ולכן כדאי שנמשיך לטפל בדברים האמיתיים ולא בקרבות ווירטאליים, אנחנו לא יצרנו את המצב ואתה יודע זאת טוב מאד, המצב השתנה שנה כיוון!

ברוך שליט

ברוך,

לא תפסול איש? לא תפסול נהג שמקצר? לא תפסול נהג שעובר על תקנון העמותה שלך?

אל תמכור לי סיפורים...

רק דוגמת המחיר ש"פתאום" אתה כן יכול להוריד מוכיחה את ניגוד העניינים בינך לבין הנהגים ויש עוד דוגמאות לרוב!

אתה לא יכול לייצג נהגים. אמרתי לך, אמרתי לרמי לימון, לאסף שדמה -לסרוגו לברוך טולדאנו - לכל מי שמבין בתחום. עד שלא תבין שהנהגים - לא רוצים שתייצג אותם (או לפחות רוב הנהגים - ואני חושב שגם אלו שחתומים אצלך - נראה מה סרוגו יחשוב עוד חודשיים) - כנראה שיקשה עלינו לשתף איתך פעולה. יש לנו אינטרסים מנוגדים. אתה מארגן - אנחנו נהגים.

אפשר לשתף פעולה בחלק מהתחומים - אי אפשר לתת לך לנהל אותנו!

אין לי נגדך כלום וגם לא רצון לבזבז זמן על מלחמות מולך. אני גם מאד מעריך את תרומתך בעבר ופרגנתי לה גם מעל דפי פורום זה. רק מה? הטוב שאתה מביא איתך גורר איתו "מס כבד" שאנחנו כנהגים - לא מוכנים לשלם כרגע.

תנטרל את הפגיעה באינטרס הנהגים - יהיה על מה לדבר.

אלון

נ.ב.

7 השנים האחרונות שלי בספורט המוטורי לימדו אותי כמה הפכפכות הדעות של כולכם בענף! היום אתה פה מחר שם. גבי פה מחר שם. אני מנסה להיות עיקבי בדעותיי - וכנראה בינתיים מצליח בזה לא רע - יודע למה? אין לי אינטרס אישי.

קו אחד רציף ואחיד - טובת הנהגים. זה מוביל לעקביות.

אין לי ספק שעוד נשתף פעולה בעתיד. מתי בעתיד? זה תלוי רק בך!!!

אלון

פורסם
אלון אני רוצה להבין דבר אחד, מה כל העניין של כמה עמותות קשור להשלמה של החוק המוטורי (כדי שיכנס לתוקף)

האם הממשלה מחכה לתקנון מגובש על ידי עמותה מייצגת? אם כן, תכינו תקנון ותגישו אותו לממשלה, מי שיש לו בעיה עם התקנון בעמותות האחרות זאת הבעיה שלו.

אם הממשלה רוצה שתהיה עמותה אחת, מה הבעיה להגיד שאתם העמותה ולסגור עניין?

אני פשוט רוצה להבין מה חשיבות העמותות האלה להליך של כניסת החוק לתוקף

הבעייה היא - שעד שאין גוף מוסכם על רוב הנהגים שייצג אותם - לא יכולה לקום ההתאחדות! כרגע אי אפשר לקבוע איפה רוב הנהגים (- למרות שזה ברור!!!), כי הנהגים עבריינים - אין חוק! לא ניתן להגדיר מיהו נהג? האם זה שיש לו רכב? זה שהשתתף פעמיים במירוץ? זה שעשה קורס באיזה בי"ס?

לפיכך אין התאחדות.

יוסי ניסן קבע, כי עם מעבר התקנות (עוד חודשיים הוא וגם אני כמו כל הנהגים - מקווים) הרשות תשמש כהתאחדות עבור הנהגים. אז ניתן יהיה לעשות אירועים חוקיים ולקבוע מיהו נהג? היכן רוב הנהגים? כמובן, אז גם יקבע - איזו עמותה תייצג את הנהגים בהתאחדות.

אלון

נ.ב.

אמרתי קודם...

אין פערים לגביי התקנונים, כל הנושאים המקצועיים מוסכמים כמעט עד רמת הפסיק...

רק אגו של מספר בודדים מונע מאיתנו התאחדות שהייתה יכולה לקדם טוב יותר את הענף וגם את התקנות. גם להציג חזית אחידה מול המחוקק ולדחוק בו ובועדות השונות להשלים את חובתם. חובה שזמנה פג ממזמן גם על פי בג"ץ. ואין מי שיזכיר זאת - כי הרשות לא יכולה לדחוק ממש בגוף המבצע (היא חלק ממנו - פוליטיקה של מו"מ וכו') כמו שהתאחדות כן הייתה יכולה (היא מייצגת או אמורה לייצג רק אינטרס של הנהגים).

המריבות בין הנהגים ועוד גוף או שניים שרוצים להיות "ההתאחדות" - תוקעות לכולנו את הספורט.

זו דעתי.

אלון

פורסם

ברוך, הדוגמאות שנתת לגבי,זלמן דגן,אלון חלווה וי.ש. מוסכי הגליל ממש לא טובות,החבר'ה האלו רואים לנגד עינהם את קידום הספורט המוטורי,טובת הנהגים ואת דרך הישר,הם משקעים את כל האנרגיות שהספורט הזה יצליח,התרומה שלהם גדולה ומשמעותית,גם אם לא תמיד רואים את זה על פני השטח,זה קורה.

ברוך,שניפגשנו בתערוכה אמרתי לך, אם אתה אמרגן ואתה רוצה לארגן מירוצים,מצויין,תתרכז באירגון מירוצים,אבל לא באלף דברים אחרים,שאיך שלא יהיה,מתנגשים אחד בשני ויוצרים חוסר אמינות וחוסר אמון,דבר נוסף ,תהיה קשוב לנהגים,ותעמוד מאחורי דבריך...יושר היא מילת המפתח!!!

זאת הייתה ביקורת בונה,כי בסוף אתה צריך אותנו הנהגים...

בברכה,

קובי כהן

פורסם

אלון

1. מזל שיש ברוך אחרת איך הייתם מלכדים את השורות צריך תמיד להיות הגורם התורן לליכוד השורות ב-IRDA פעם הפורשים פעם מועדון מרוצי ישראל ועכשיו ברוך, די תתבגרו תחיו בזכות עצמכם ולא בבכיינות
  2. נכון המוסך של אביך אל תספר סיפורים בכול "טוב לב" יש מטרה לא רציתי להכנס לזה, אתה עושה את זה מספיק טוב אנשים לא טפשים, ובוודאי שונה מפיטסטופ שהיא חברה כלכלית ללא קשר לעמותה, מה לעשות שלך יש קשר למוסך ולעמותה והדברים אומרים דרשני.
  3. לגבי הכשרות נהגים כבר כתבתי תעשה שעורי בית לפני שאתה כותב.
  4. אנחנו מלכ"ר בטרם נוסדה IRDA וכבר עמדתי בכמה מבחנים של בדיקת העמותה וגם במבחן העכשווי נעמוד בו וצורת הכתיבה שלך המרמזת על דברים שאינם כשרים לכאורה לא עושה לך טוב במיוחד אתה פשוט מגזים בלשון המעטה ואני לא רוצה להכנס איתך לסחרחרה של התבטאויות שלא יתאימו לאף צד.
  5. מעניין כשזה מגיע ל-IRDA מישל עושה את הדברים מחוסר ברירה "כמה עולה חוסר הברירה" אנחנו לא עושים מחוסר ברירה אנחנו עושים מאהבת הספורט המוטורי.
  6. לגבי חברי הראלי רייד אז תיקון היו שניים, במקרה זה כול הצדק וכול מה שתומר לזכותך, ואף כתבתי, התנצלתי שבדיעבד לו ידעתי שזה כך זה לא היה קורה, נאמרו הרבה מילים בנושא ואני חוזר ואומר מצטער באמת.
  7. לגבי השוואת מחירים, אנחנו לא משווים את עצמנו לאף אחד, אבל בהחלט מנסים להוזיל מחירים בדרכים שונות, מעבר לזה מדוע אתם מתעסקים עם הכיס שלנו, רוצים תשתתפו לא רוצים אל תשתתפו ההפסד בפעילות כולו שלכם, את מה שאנחנו יודעים לעשות לא תמצא אצל אף אחד אחר.
  8. אלון! באמת די עם הבכיינות בוא נצא לדרך חדשה, את מה שקרה אין להשיב לאחור עוזבי IRDA נמצאים איתנו, כמו שכתבתי ובטח קראתה אנחנו לא מגבילים אף אחד לא פוסלים שום גוף ובטח אם ירצה מישהו מחר לעזוב אותנו ולחבור אליכם גם זה בסדר כול זמן שהדברים נעשים בצורה נכונה, אתם כרגע בצורת הפעילות לא עושים לעצמכם טוב גם לאחר הפגישה שלכם במנהל הספורט, טוב מזה לא יצא לכם אתם עושים טעות אחר טעות אני מציע לשבת ולדבר לא מעמדת כוח או עליונות של אף צד דלתנו פתוחה! הכדור במגרש שלכם הטלפון ידוע ואף אחד מכם לא אויב שלי או של חברי, לכול אחד יש דעה משלו וזאת זכותו אבל על פערים יכולים לגשר רק אותם אלו שיצרו אותם.
  9. מבחינתי השרשור הזה מגיע כאן לסיומו.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
אלון

....מבחינתי השרשור הזה מגיע כאן לסיומו.

ברוך שליט

אם יש כל מוסך של כל יבואן שמוכן להצטרף לתמיכה בפרוייקט הזה באותם תנאים - הוא מוזמן! בוא נראה עוד מוסך שקונה חלקים ב 40% הנחה ומוכן למכור אותם לנהגי IRDA ב 40% הנחה.

אין פה שום טוב לב. הייתה החלטה שלי. כמו ש - י.ש. מוסכי גליל שפך על הספורט המוטורי עד היום אלפי שקלים (חוץ מעשרות אלפי השקלים או יותר ששפך על הרכב שלי ושל ישראל בעבר - זה לא נחשב) כולל תרומה לך מר שליט, מוזמנים עוד מוסכים לעשות כך.

נראה עוד מוסך קונה מ"המאגר" רכב ב X כסף ומוכר אותו לנהג באותו X כסף (קבלות מדברות, ברוך).

הכסף שאתה גובה על הדרכות עם ביה"ס לנהיגה הולך לאן אמרת?

עזוב שטויות ברוך...

ענית להכל - ולא ענית לכלום!

גם מבחינתי הגיע השרשור לסופו!

אלון

פורסם

חברים שלום לכולכם. אני מקוה מאוד שהתמונה התבהרה והתחלתם להבין מה שקורה פה. זורקים שאלה והבן אדם עונה בשאלה. שאלה אחרונה לי למה ברוך הוא זה שעונה על כל השאלות ולא יושב ראש עמותת הפורשים החדשה ?? אה סליחה לא ראיתי מי יושב ראש העמותה בכלל, או את רשימת החברים בה. יש עמותת ראלי חדשה? ומה הקשר של מ.מ.י לעמותה החדשה? ברוך תשאר מארגן מירוצים ועשה מליונים. וחדל לעשות גלים הכל שקוף. תתרום את הידע שלך בעשיה ופחות התעסקות במה שאחרים עושים. וכך אולי נגיע לעמק השוה.

ובאמת אם עד עכשיו לא הבינו פה מה שקורה אז אנו בצרות.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם
הבעייה היא - שעד שאין גוף מוסכם על רוב הנהגים שייצג אותם - לא יכולה לקום ההתאחדות! כרגע אי אפשר לקבוע איפה רוב הנהגים (- למרות שזה ברור!!!), כי הנהגים עבריינים - אין חוק! לא ניתן להגדיר מיהו נהג? האם זה שיש לו רכב? זה שהשתתף פעמיים במירוץ? זה שעשה קורס באיזה בי"ס?

לפיכך אין התאחדות.

יוסי ניסן קבע, כי עם מעבר התקנות (עוד חודשיים הוא וגם אני כמו כל הנהגים - מקווים) הרשות תשמש כהתאחדות עבור הנהגים. אז ניתן יהיה לעשות אירועים חוקיים ולקבוע מיהו נהג? היכן רוב הנהגים? כמובן, אז גם יקבע - איזו עמותה תייצג את הנהגים בהתאחדות.

אלון

נ.ב.

אמרתי קודם...

אין פערים לגביי התקנונים, כל הנושאים המקצועיים מוסכמים כמעט עד רמת הפסיק...

רק אגו של מספר בודדים מונע מאיתנו התאחדות שהייתה יכולה לקדם טוב יותר את הענף וגם את התקנות. גם להציג חזית אחידה מול המחוקק ולדחוק בו ובועדות השונות להשלים את חובתם. חובה שזמנה פג ממזמן גם על פי בג"ץ. ואין מי שיזכיר זאת - כי הרשות לא יכולה לדחוק ממש בגוף המבצע (היא חלק ממנו - פוליטיקה של מו"מ וכו') כמו שהתאחדות כן הייתה יכולה (היא מייצגת או אמורה לייצג רק אינטרס של הנהגים).

המריבות בין הנהגים ועוד גוף או שניים שרוצים להיות "ההתאחדות" - תוקעות לכולנו את הספורט.

זו דעתי.

אלון

לפי מה שאתה אומר אף פעם לא תהיה התאחדות כי תמיד יהיה מי שיתנגד (מסיבות כאלה ואחרות), השאלה היא מה מונע מעמותה כזאת או אחרת להכריז שהיא התאחדות ולסגור עניין.

מה שקורה זה שאתם רבים ולא מתקדמים לשום מקום ואם מישהו לא יפרוץ קדימה בצורת הכרזה שהוא התאחדות, אני לא רואה לאן זה יתקדם גם בעשור הקרוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברוכים הבאים למדינת היהודים.......

אל תרגישו מיוחדים.זה קורה בהמון איגודים בארץ.....

מניסיון וידע אישי.

שני יהודים בתחרות זה שלושה יותר מידי.......

פורסם
ברוכים הבאים למדינת היהודים.......

אל תרגישו מיוחדים.זה קורה בהמון איגודים בארץ.....

מניסיון וידע אישי.

שני יהודים בתחרות זה שלושה יותר מידי.......

אם אין לך משהו חכם לומר עדיף ולא תאמר בכלל.

וזו תרופה מקדימה לכל מי שיקפוץ על הגל ויראה כמה שהוא

"ראוי" והמאבקים והמחלוקות כאן הן עלבון ופגיעה בספורט

וכל הגדרה אחרת שתבחרו... שמרו אותה לעצמכם.

האנשים שמתווכחים כאן (גם אם לא הם עצמם אז הגוף/מועדון/עמותה

שייכים לה) הם אלה שיצרו את הספורט המוטורי בארץ. קצת ריספקט.

עוד לפני שהרוב ידעו מה לעשות עם כלים של 2 או 4 גלגלים.

יום טוב

ניר

פורסם

משפט אחד לברוך.

אתה מתהדר בהיותכם מלכ"ר, שפועלים לא למען עשיית כסף ורווח.

אבל משום מה המשפט שחרוט בזכרוני מהישיבה בנורדיה

הוא המשפט שיצא לך, ברוך, מהפה..., "תבואו לקראתנו, אנחנו רוצים גם להרוויח

מהסיפור הזה". בתרגום חופשי אם אתה מתקשה להיזכר..., כבר אז דיברנו על העלויות,

כבר אז אמרת לנו שאתה לא יכול להוריד כי אתה רוצה גם להרוויח.

(להסרת הספק, דיברת כנציג ממ"י ולא כאדם פרטי).

משפט אחד.

ניר

• תוכן חדש...