Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IRDA - הפורשים: עדכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד עדכון אחרון לפני שדובי נועל,

הועד של IRDA החליט היום לקרוא לכל נהגי IRDA להשתתף באירוע הקרוב של נועם היימן! הועד מברך את נועם על היוזמה ואני אישית מודה לו (בשמי - אבל אני בטוח שהועד מצטרף) על ניסיונותיו לגשר - גם אם לא צלחו.

נהגי IRDA שירצו ישתתפו באירוע, גם עם הפורשים וגם עם המושהים וגם עם ברוך שליט אם הוא יתחרה שם. הועד יבחן כל אירוע לפני קיומו שאינו פוגע בפעילות העמותה (למשל קביעת תאריך בכוונה על תאריך של העמותה או בסמוך לו) או במטרותיה (למשל: הכרתה כהתאחדות) ויקרא לנהגים להשתתף בכל אירוע ללא כל קשר מי מארגן אותו או מי משתתף בו.

עכשיו אתה יכול לנעול דובי... או שלא...

אלון חלווה

פורסם

שלום לכולם.

ברוך הכפשות? תתבע אותי אתה בין השאר גם עורך דין לא? כך לפחות אתה מספר. ברוך זכור כל מה שכתבתי אמת היא ורק אמת.

אני איש קטן ופתטי? הצחקת אותי ברוך, גם בעוד 40 שנה לא תגיע למה שהגעתי עד הלום ולא רק במה שקשור לספורט המוטורי.

ובזה אסיים את התגובות שלי ולא ברוך לא אשבור את מילתי. ימים יגידו מי שביננו משקר ומי דובר אמת הוא.

בברכה זלמן

פורסם

זלמן

ברוך הבא למועדון נפגעי ברוך שליט, אתה מס' 158 :-)

בחייך, עזוב אותך ממנו זה לא לרמה שלך .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

חברים,

ימים קשים עוברים על כולנו,

עוד קצת סבלנות ונידרש להפגין ביצועים,

כולי תקווה כי הרשות תפרסם את החלטתה באופן מסודר, והתקנות יעברו בחודשים הקרובים.

משם הכל יהיה "על המסלול".

ערן,

אני לא מכיר אותך אישית, אבל התגובה שלך מנוגדת למשפט שבחתימתך. לפי דבריך אני מתרשם כי אתה מספיק חזק לממשו וכן הרכב שלך (לפי דברי אלון).

ממליץ לאמץ את המשפט - הוא נכון ויעזור להתמודד באופן בונה וארוך טווח.

"דברים קשים אינם קורים כדי שתהיה ממורמר ותיכנע; הם קורים כדי לשבור אותך לרסיסים ולבנותך מחדש, כך שתוכל להיות כל מה שרצית."

היו שלום,

ומעסלאמה,

עפר שורץ

פורסם

ערן,

אני לא מכיר אותך אישית, אבל התגובה שלך מנוגדת למשפט שבחתימתך. לפי דבריך אני מתרשם כי אתה מספיק חזק לממשו וכן הרכב שלך (לפי דברי אלון).

ממליץ לאמץ את המשפט - הוא נכון ויעזור להתמודד באופן בונה וארוך טווח.

"דברים קשים אינם קורים כדי שתהיה ממורמר ותיכנע; הם קורים כדי לשבור אותך לרסיסים ולבנותך מחדש, כך שתוכל להיות כל מה שרצית."

היו שלום,

ומעסלאמה,

עפר שורץ

סה"כ אמרתי "עצוב מאוד" - לא התכוונתי שאני מרים ידיים, אלא שזה קצת מייאש :wink:

בכל מקרה כולנו נמתין - כי אין לנו ברירה.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תוכן חדש...