Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש זוג סאבים קטנים(6.5) שיוכלו להיכנס בדלתות. הבחירה הזאת היא בגלל חוסר מקום ברכב, ולכן החלטתי להתקין זוג סאבים קטנים כאלו בדלתות האחוריות.

עכשיו מה ההמלצות שלכם לסאבים כאלו?

לגבי מחירים, אני לא יודע ממש, אין לי מדד מחיר לסאבים כאלו בינתיים.

תודה.

פורסם

יש בעיה של מקום...לא אפרט למה...

הבגאג' צריך להיות ריק לגמרי(ולכן גם המגבר הולך להיות מותקן מתחת לכיסא הנהג).

לכן אני לא יכול לשים סאב בתוך תיבה, לכן אני מעוניין בזוג סאבים(זוג כדי לחפר על בעיית הגודל של הסאבים).

פורסם

יש לאודיובאן וופרים 6.5 דיי מפציצים ולא מאוד יקרים. נדמה לי AMD6 או משהו כזה. הם 3 אום ולדעתי יכנסו לדלתות. חפש באתרים בארה"ב.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה מדבר על זוג וופרים חזקים אז יהיה צורך גם בבידוד הדלת.

מעבר לזה, אם אתה לא יכול לשים סאב בבגאז' - למה לא לשים שני וופרים על המגש האחורי? יש סאבים שמסוגלים לעבוד בנפחים מאוד גדולים או ב free air, ואפילו זוג שמיניות (שאמורים לשבת בתוך תיבה) יעשו גם כן עבודה מצויינת, בהתחשב במגבלות.

אם זכור לי נכון, יש בחור שמנסה למכור כבר כמה שנים זוג וופרים 6X9 של ג'נסיס. לא ידוע לי הדגם ומעולם לא שמעתי אותם, אך במקרה שלך הם יכולים להיות אופצייה מעניינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש דגם דיי חדש של זוג סאבים 6X9 היה על זה דיבור בפורום יכול להיות עם מגבר מובנה אבל לא בטוח... תעשה חיפוש...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

באיזה רכב זה אמור לשבת ביכלל? לא כל 6.5 יכול להתאים יש כאלה עם מגנט קטן או גדול ועוד מידות שיכולות להישתנות חוץ מהקוטר 6.5 ומה התקציב, איזה מגבר, סט שני חלקים או שלוש טויטרים וכ'ו תפרט יותר לעומק

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...