Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש מאזדה mpv שנת 94 ולפני כחצי שנה היא עשתה עם הרכב תאונה לא רצינית, היא עלתה על עמוד שהיה על מדרכה וכתוצאה מכך הלך כל החלק שהגלגל הקידמי מצד ימין , היא הלכה למוסך ושם החליפו לה את הכנף את הברקסים ועוד כל מיני דברים קטנים ולגבי הבית מיסב אמרו לה שיש שתי אופציות או לישר את זה או להחליף את זה וקנות חדש ואמא שלי בחרה באופציה של לישר את זה וכשעליתי היום על הרכב הרגשתי שההגה נותה ימינה וגם יש פעמים שכאשר עושים פניה אז ההגה לא חוזר לבד (היה לי כמעט תאונה היום!) ישר נסעתי למוסך שאמא שלי סידרה את זה ושם אמרו לי שאמרו לאמא שלי שיהיה עם זה בעיות והיא העדיפה בכל זאת לסדר את זה ,

אז אמרתי לבעל מוסך אם הוא יכול עכשיו להחליף את החלק הזה והוא אמר שאין בעיה אבל קשה מאוד למצוא את החלק הזה ,גם משומש וגם מפרוק ואם אני אמצא אז אני יביא לו והוא ירכיב את זה

יש לכם מוסג איפה אפשר להסיג את החלק הזה עדיף מפירוק....

תודה לכל העוזרים!

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אז אפשר לדעת איפה אני מסיג חלק כזה? וכמה הוא עולה?

אני גר באזור השרון,

זה דחוף , זה מפחיד אותי לעלות לרכב....

ואהבת לרעך כמוך

• ספונסר פורום
פורסם

גש למכון פרונט לבדיקת כיוון פרונט\גלגלים,לעתים אפשר לכוון גם עם הנאבה(בית מייסב) עקומה מעט,בכל מקרה,לרוב יהיה סיכוי טוב יותר למצוא את החלק במכון פרונט.

אורן

פורסם

לא נראה לי שזה יעזור כיון שלאחר שישרו את הבית מיסב והרכיבו אותו אז שלחו אותו לכיון פרונט ככה שלא נראה לי שיעזור כיון חדש , אלא רק לקנות את החלק

אני אבדוק אם מוכרים את זה פה אצלנו,

אם אפשר טלפונים של מקומות שמוכרים אני אשמח

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אין אף אחד שיכול לעזור לי ולהגיד לי איפה אפשר למצוא באזור השרון את החלק הזה? או מישהו שמוכר אפי' מפירוק אם לא ניתן להשיג חלק חדש ...

זה די דחוף!

ואהבת לרעך כמוך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצתי את הנושא כיון שהרכב אמור לעבור טסט , הוא יעבור ככה ? או שזה גורם שיפריע?

נ.ב. עדין לא מצאתי את החלק, אם מישהו יעזור אני אשמח מאוד.....

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

לאור העזרה המרובה שעזרו לי פה בפורום לגבי השאלה של הטסט , נאלצתי לקחת את ההימור ולנסות להעביר את הרכב ככה

והוא עבר!!!!! , אין לי מוסג איך כיון שזה בעיה בטיוחתית רצינית.

נ.ב. אם אני יבקש שוב שיעזרו לי למצוא את החלק או מקומות יכול להיות שהפעם יעזרו....?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

חבר , את גוגל אתה מכיר ?

יופי אז תתחיל לגגל על היבואן , מחסני החברה , מוסכים מורשים וכו' של הרכב של האמא שלך ( מזדה אמרת , כן ? )

ותעשה קצת עבודה בכוחות עצמך כדי לפתור את הבעיה במציאות ולא לנסות לפתור אותה ווירטואלית , או לחכות שגולשים כאן יאכילו אותך בכפית .

• תוכן חדש...