Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למכירה או החלפה באופנוע או וספה אספנות משופצים בלבד.

רנו 12 שנת 76 גיר רגיל .טסט ל5 חודשים .צמיגים חדשים.האוטו עבר פחחות וצבע לפני כמה חודשים שכללה חיתוך פחים.גיר חדש מקדימה .האוטו נוסע טוב מאוד.

0525702260 לירוי .האוטו כגע עומד בחניה מכוסה וממתין לבעלים חדשים

מחיר הזדמנות לראשון שבא לראות. לא נותן מחיר בטלפון .מי אמר אני ולא קיבל

למחפשי מציאות

חלקים 051.jpg

חלקים 069.jpg

DSCF3593.JPG

DSCF3865.JPG

DSCF3878.JPG

DSCF4001.JPG

DSCF3997.JPG

DSCF3638.JPG

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשלח מייל לבחור מפנסילבניה - 4 גלגלים בחמישים דולר + משלוח ( מודגש צבע כחול ) .

בהצלחה !

triumph spitfire wheels - $50 (collegeville pa)

Reply to: [email protected] [?]

Date: 2008-10-02, 5:59AM EDT

for sale 4 steel wheels for a triumph spitfire. solid, rusty. $50.00 for all 4 P155/80 R13 collegeville pa location

פורסם
האם אתה מתכוון למכסאות השסתומים!?

בכל מקרה משומשים תמצא אצל ברוך חלפים שנמצא באיזור התעשיה מול לב המפרץ יש לו בד"כ הכל...בחור זהב שיעזור לך בכל.בהצלחה.

רם חלפים,חפש בדפי זהב נמצא בעיר התחתית חיפה.

תודה אחי

אבל אני מתכוון לחלק המתכת הזה מתחת למעבירי שמן..

נראה כזה חלק מתכת פשוט.. אי חושב שהוא רק כזה הגנה למעבירי שמן.. ( אבל יש שאומרים לי שהוא בשביל קירור או משהו...)

אני מחר מסיים להרכיב את המנוע בלי החלקים האלה.. אבל אני פוחד לסוע כך .. כי אולי זה באמת חשוב !! :(

פורסם

למכירה סט של 4 גלגלים רחבים + צמיגים לשטח מתאימים ללנד רובר דפנדר. צמגי BUCKSHOT וג'נט חמישי להשלמת הסט.

הגנטים בגודל 15 במצב סביר מאוד, הצמיגים דיי ישנים אבל כסט לשטח הם יעשן את העבודה מצויין.

מחיר מצחיק, לפנות בה"פ.

יורם

IMG_0183.jpg

IMG_0185.jpg

IMG_0182.jpg

IMG_0181.jpg

פורסם

1930 פורד מודל A

1אפשר לדעת מה המחירון? (מצב בינוני)

2האם יש משהו כזה בארץ?

תודה יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

מחפש מחיר במחירון קראוס לרכב שנת 1980 מדגם מרצדס G 300D בסיס גלגלים קצר גיר אוטומטי - לטובת יבוא אישי בעוד כשנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...