Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פג'ו 106 ראלי דור ראשון שנת 94.

התקנתי אתמול את האזעקה הרשומה, והמתקין שם את האנטנה מבאמצע החלון מעל המראה האמצעית.

טווח הקליטה ככה ככה, 120 מטר מהרכב בתוך בניין שכולו חלונות לא קולט, אין שום חוסם מהרכה עד לבניין, רק במרפסת הבנין קולט באות חלש את הרכב ומצליח לקבל להוציא קריאה לרכב.

אשמח לדעת אם יש לי את הבעיה של השמשה שחוסמת קרינה והצעות למיקום האנטנה.

תודה לכל העוזרים, ואם דני זומרשטיין עונה ומקווה שתענה, תודה גדולה לך מראש!!

פורסם

אצלי עומדת בפינה של השמשה למעלה בצד של הנהג,והקליטה די טובה,לא בדקתי במספרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לכם עוד רעיונות אולי, אני אנסה בפינה השמאלית, בדקתי בעוד 2 מקומות בינתיים, בסוכך שמש מצד הנהג = השתפר

ובתוך הדשבורד השתפר עוד יותר.

אשמח לעוד הצעות, או דעות למה בחלק זה קולט יותר טוב ובחלק פחות טוב.

ועוד שאלה קטנה , כתוב אצלי שהשלט משדר עד 800 מטר, והרכב משדר עד 1000 מטר. אז השאלה היא אם אם יש איזור שהשלט לא מוצא את האוטו אז ייתכן ברגע שמשהו ייקרה באוטו אז השלט יצפצף כי הטווח של השידור מהרכב יותר גדול?

פורסם

כפי שידוע לי ברכבים צרפתיים יש שמשה קידמית עבה שמשבשת קליטה (בגלל זה בכל הרכבים הצרפתיים מתקינים אנטנות של דיבוריות על השמשה האחורית) לא יודע עם בשנת 94 כבר היו עושים את זה וגם לא כתבת עם השמשה מקורית (יכול להיות היא נסדקה והחליפו אותה למשהו כחול לבן תראה עם יש בפינה סמל של החברה). אמרת שכשהעברת את זה לדשבורד השתפר תנסה להצמיד את זה לשמשה האחורית נראה לי ישתפר עוד יותר...מה לא מספיק 120 מטר? שלי לא קולטת מהמושב האחורי

פורסם

שמשה מקורית, אזעקת ביפר לפי ההוראות 800 מטר אופטימלי,

בשטח רגיל עם בניין וקו ישר עם האוטו 100 מטר אמור לקלוט!

מספיק לי 400 מטר, מעבר לזה כבר גם אין טעם לרוץ...

• תוכן חדש...