Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב - לאנצ'יה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזאת לנצ'יה גאמא

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי זאת היא הלאנצ'יה בטה.

בשנים אני ממש לא בטוח אבל משהו כמו 1975-85

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

זו לאנצ'ייה בטא-הלאנצ'ייה הראשונה שתוכננה תחת כנפי פיאט,ועשתה שימוש במנועי ה TC הנהדרים שלה.

למרות שהתיכנון נעשה כאמור בזמן שלנצ'ייה היתה בשליטת פיאט,השתמשה הבטא במרכיבי שילדה וניהוג שהיו ייחודים לה,והתוצאה היתה מכונית מעולה בעלת ביצועים והתנהגות כביש ברמה גבוהה מאד.

רק חבל שנגע החלודה הכריע אותן כה מהר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זו לאנצ'ייה בטא-הלאנצ'ייה הראשונה שתוכננה תחת כנפי פיאט,ועשתה שימוש במנועי ה TC הנהדרים שלה.

למרות שהתיכנון נעשה כאמור בזמן שלנצ'ייה היתה בשליטת פיאט,השתמשה הבטא במרכיבי שילדה וניהוג שהיו ייחודים לה,והתוצאה היתה מכונית מעולה בעלת ביצועים והתנהגות כביש ברמה גבוהה מאד.

רק חבל שנגע החלודה הכריע אותן כה מהר.

שלום.

אתה לא תמיד צודק אבל הפעם כן!

אני רק אוסיף כמה מילים בצרקסית מדוברת.

הלציה בטה נסעה משהוא סוף הדרך [בן-זונה לא יכול להתאפק :lol:]

המנוע נילקח בשלמותו מפיאט 125

המחלה של הרכב מה שקבר אותו בסופו של דבר היה הפח הרקוב האיטלקי המחורבן הידוע לשימצע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רכב מגניב ביותר. חבל שהיה לה כזה פח. מעניין אם הו כאלה בארץ? אם כן, האם שרדו כמה אקזמפלרים עד היום?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כפי שציינו לפני, מדובר על דגם מסדרת הלנציה בטה...

להלן מס' השלמות:

לסדרה היו מס' תצורות מרכב ודגמים ולכן ראוי להשלים:

התמונה היא של לנציה בטה סלון - (מנועים :1300, 1600 ו2000 סמ"ק)

דגמים אלו הובאו לארץ (עדיין יש זכר מהן)...

יצור בין השנים:1972-1981 .

ראוי לציין שהדגם החביב בסדרה היה הספיידר (מנועים:1600 ו2000 סמ"ק).

וגם את הבטה HPE (מנועים:1600 ו2000 סמ"ק).

מריוס

פורסם

נדמה לי שמהבטא סלון לא נותר זכר בישראל,לפחות לא כזה שנוסע,מה שנשאר אלו קופה,HPE וזאגטו-ספיידר.

שכחתם לציין את דגם ה-1400 סמ"ק שהיה חלק ממערך הדגמים.

הבטא היתה לא פחות ממדהימה לתקופתה,לפחות אני מכיר רק עוד רכב אחד ממנו נהניתי כמו מהבטא וזו הלנצ'יה תמא...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא. לא נשארה אפילו אחת במצב שקרוב אפילו לנסיעה, כולן החלידו למוות ולא היה מי שישמור על אחת במצב טוב מכיוון שהן אף פעם לא היו נחשקות.

מי זוכר את לוח השעונים בדגמי הבטה ברלינה בסדרה ה -3?

הוא היה מאוד ייחודי ובעל צורה שכמו שחבר טוב אומר "גבינה צהובה".

והרקבונות שלה לא מהעולם הזה.... (מניסיון קשה...)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני לא מזמן (טוב, נו, משהו כמו לפני 4 שנים לפחות) ראיתי אחת בורדו, במצב טוב, אפילו טוב מאד, כזכור לי, ועשה רושם, שמי שמחזיק אותה, לא מחזיק אותה סתם. אני מקווה, שנשארה ככה! עוד אמרתי לעצמי: וואללה, איזה אוטו מעניין ונדיר, כמה זמן לא ראיתי!:shock: אני לא סגור ב-100% שהייתה כזאת בדיוק, אבל כמעט בטוח. היה משהו דומה מאד, שיכולתי להתבלבל?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ואף אחד לא מזכיר את מנועי ה VOLUMAX?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...