Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום ולהתראות :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בימים הקרובים כבר לא תראו אותי משוטט בין דפי הפורום... אני כנראה עוזב את הפורום, לטובת כמה דברים אחרים. אל תדאגו - אני לא עורק לפורום אחר. זהו הפורום הטוב ביותר שיצא לי לראות במהלך חיי, ואמת - יש פה המון אנשים נחמדים, אלו אנשים שאני מעריך מאוד, והלוואי שיצא לי לפגוש אותם.

להתראות,

מנחם פ. :cry:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מוזר. ואני חשבתי שכל הקטע של פורום באינטרנט זה שאתה לא חייב להיות פיזית בתוכו, אלא יכול ללכת ולבוא כרצונך כל עוד יש לך מחשב המחובר לאינטרנט. בהנחה ואתה לא עוזב לבקתה מבודדת בטימבוקטו למשך השנים הקרובות, אני לא רואה סיבה להיות כל כך מלודרמטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מוזר. ואני חשבתי שכל הקטע של פורום באינטרנט זה שאתה לא חייב להיות פיזית בתוכו, אלא יכול ללכת ולבוא כרצונך כל עוד יש לך מחשב המחובר לאינטרנט. בהנחה ואתה לא עוזב לבקתה מבודדת בטימבוקטו למשך השנים הקרובות, אני לא רואה סיבה להיות כל כך מלודרמטי.

זו מלודרמטיות? אני רק רוצה להיפרד. הפורום הזה תרם לי המון, ואני רוצה על הדרך גם לומר תודה. בין השאר לך, רוני, שגם ממך למדתי המון. וגם תודה לכל אלה שגרמו לי לצחוק וללמוד. אני עוד אשוב, אבל כנראה רק עוד שנה-שנתיים. אני צריך להיות פנוי לכמה דברים אחרים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ביי גבר,

אני רוצה לנצל את הבמה הזאת כדי להפרד גם מהפורום, אני עוזב את הפורום לטובת כמה דברים אחרים (אני קופץ רגע לשירותים עם גליון של "ישראל היום" ואחר כך הולך להכין כוס קפה)

אתם תחסרו לי מאוד. מקווה שניפגש שוב בקרוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שרוני אמר, אני לא מבין איך אפשר "לעזוב " פורום. זהו לא מקום כלשהו שאתה יכול פשוט ללכת ממנו.

אתה פשוט קובע לעצמך שלא תכנס לפה יותר בכלל? או שפשוט תכנס לפעמים אבל תהיה פחות פעיל?

ואם תכנס פעם בשבוע ותראה שירשור שמעניין אותך, אתה לא תגיב?

בקיצור, גם לי נשמע מוזר אנשים שאומרים שהם נפרדים\עוזבים את הפורום.

פורסם

זכור! מעכשיו, גם אם יהיו לך 5 דקות פנויות בחיים לא תוכל להכנס לפורום ;-)

אני מציע לך לשקול שוב את מה שכתבת! שלא תתחרט ;-)

פורסם

הצעת ייעול לך מנחם.

"אני עסוק מאוד מאוד ולצערי לא אוכל לתרום מזמני לפורום. אם לא תראו אותי בפורום זמן רב אל חשש אני חי וקיים"

כך תוכל לחזור בכל עת שתחפוץ.

אלא אם עומד דבר אחר אחרי כוונתך לעזוב.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הוא הלך, תאלץ להמתין שנה שנתיים עד שישוב לתת לך תשובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...