Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיונרP770 VS ECLIPSE 5435

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מהם יותר טוב? איכותי

שתיהם נגיד אותו מחיר..

דרך אגב לאיזה מהם יש יותר שליטה על הסאב

מה ישיש לי זה סאב JBL

קומפוננט מורל פולס

ומגבר לנזר VIBE420

פורסם

זה לא משנה , עם רמת הרכיבים שיש לך פה כל פיוניר ב 500 ש"ח יעשה את אותה העבודה .

"שליטה על סאב" באה לידי ביטוי בהגדרת נקודת חיתוך ( 60 80 100 120 ) וב BASS BOOST כזה או אחר , דבר כזה יש לכל פאנל נורמאלי ב 500 ש"ח ויותר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כה אבל יש תרכיבים האלה ב 800 שקל יד שניה כמובן אז חשבתי בא בטוב?

אבל אם בכול זות לא כדי לי אז אולי נוותר

בכול מיקרה מעדיף לישמוע תשובה על דברים אלה כי אם אני קונה רדיו דיסק פשוט חדש מהחנות ב 700 לא עדיף להוסיף 100 ליקנות משהוא הרבה יותר איכותי?

פורסם

כסף זה לא בדיוק השוואה לכמה זה טוב בארץ ה"קודש" .

בכל מקרא קנה Panasonic 5401 ב 750 ש"ח ותהנה , אני לא מכיר תמורה גדולה יותר לכסף במחיר הזה .

זה לא משנה כל כך כי רמת הרכיבים שלך נמוכה , כל פאנל יתאים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הסברתי לך שמחיר זה לא מדד לאיכות .

עד לא מזמן הפאנאסוניק הזה עלה 1000 ש"ח .

לטעמי , וגם כי שמעתי פיונירים , בפאנאסוניק יש הפרדה טובה יותר , סאונד נקי יותר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יחי ההבדל הקטן בין הפנסוניק לאקליפס. היה לי אקליפס ועכשיו יש לי פנסוניק סדרה 7 (לא חשוב למה) ויש הבדל תהומי בין ה2. ברור שלרכיבים כמו שלך אתה לא צריך את האקליפס אבל אם אתה יכול לקנות אותו באותו מחיר כמו הפנסוניק אז אין פה בכלל התלבטות! יגרע זה בטוח לא. את הפנסוניק תוכל לקנות תמיד את האקליפס במחירים כאלה סביר להניח שלא.

• תוכן חדש...