Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש רכבים רגילים בשישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב, פתחתי בחיפוש בקשר למיפגשים וכו' ושמתי לב שהמפגשים פה הם של רכבי אספנות בימי שבת, אני שומר שבת ואין לי רכב אספנות והייתי שמח אם היה מתקיים מפגש של מכוניות רגילות וכו' (הכוונה לא אספנות) בימי שישי, אשמח להגיע, תודה לכולם !

פורסם
הדתיים מפסידים מתענוגות החיים !, מה פה אסור ? לראות מכוניות בשבת ?

מותר לו לראות מכוניות, אין לו איך להגיע לשם בשבת.

למה להיות סרקיסטי ולא להבין את הבנאדם

ואף אחד לא מפסיד ולא מרוויח - ההפסד והרווח תלויים בעין המתבונן.

פורסם
הדתיים מפסידים מתענוגות החיים !, מה פה אסור ? לראות מכוניות בשבת ?

מאיפה אתה שולף את היציאות האלה לכל הרוחות? וממתי נהיית נציג הדת בפורום? תחשוב לפני שאתה זורק שטויות מהמותן.

פורסם

יש מפגש כזה והוא מתקיים כרגע בהיכל נוקיה בת"א שנמצא בשכונת יד אליהו בת"א

המפגש מתקיים בכל שישי בין השעות 16:00 ועד שממצאים וכולם הולכים יש שם גם מכוניות רגילות וגם מכוניות בכלל לא רגילות וגם אספנות של מועדון החמש ואתה רק תבחר איפה אתה רוצה להיות בכל מקרה אם אתה מעוניין להגיע ולא יודע איך צור איתי קשר בפרטי ואני יסביר לך בדיוק איך מגיעים בכל מקרה צבוא פעם תהנה ואל תשכח לצאת לדרך חזרה לפני שנכנס שבת.

פורסם

לי-רוי, אתה טועה,

אין שם מכוניות רגילות,

בשעות השיא יש שם מכוניות "משוברות" עם מנועים "ככה" ענקיים ואגזוזים "ככה" גדולים, נסיעה מאחוריהם מרעידה את כל הדשבורד וצמיגים קטנים מאוד שגורמים למע"צ[או עיירית תל אביב] בעיות קשות של אספלט חרוך, מה גם שנכנסים לחניון הזה על 10 קמ"ש ועם רגל על הברקס מחשש לסובארו/הונדה/סיאט טועה שתיכנס באם אימו של האוטו שלך.

בקיצור, רק אופניים.

----

פורסם

באמת צריך לעשות מפגש לכל המכוניות המשופרות או החדשות יותר

כי כרגע יש מפגש רק של מכוניות אספנות ולמכוניות המשופרות אין לאן ללכת אז הולכים למפגש של המכוניות אספנות ודיי מפריעים להם שם..

פורסם

יש מפגש בסופר-מרקט ברמלה מול בית הסוהר כל יום שישי בין השעות 10:00:14:00.

הרכבים האופיינים במפגש:

- הונדה סיויק "משופרת" של בני המיעוטים בעיר.

- הונדה סיויק "משופרת" של הערסים בעיר.

- סובארו פשע "לא משופרת" של הצדיקים בעיר.

- פיאט אונו "משופרת" של הסטודנטים בעיר.

אתה מוזמן להגיע.

Xbox12341

פורסם

קודם כל - כל הכבוד על הרעיון

אבל אני רוצה, ברשותך, לקחת אותו צעד אחד רחוק יותר:

מפגש אנשים רגילים ברחוב.

כלומר, לדתיים יש את הקטע הזה של מפגש כל חג ומועד בבית-הכנסת, אני אומר, למה רק להם?

בואו ניפגש סתם, ברחוב, במעברים בסופר, בתור לקופת חולים.

מי שלא יכול לבוא ברגל - שיבוא באוטו הרגיל שלו :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
קודם כל - כל הכבוד על הרעיון

אבל אני רוצה, ברשותך, לקחת אותו צעד אחד רחוק יותר:

מפגש אנשים רגילים ברחוב.

כלומר, לדתיים יש את הקטע הזה של מפגש כל חג ומועד בבית-הכנסת, אני אומר, למה רק להם?

בואו ניפגש סתם, ברחוב, במעברים בסופר, בתור לקופת חולים.

מי שלא יכול לבוא ברגל - שיבוא באוטו הרגיל שלו :)

רון.

כן תמיד אמרתי שאתה מצחיק:roflmao:

עכשיו ברצינות

מישהו מעוניין לערוך מפגש שכזה ?

תודה לכולם !

פורסם

לא רוצה לבאס אותך, אבל מה המטרה של המפגש?

לכל מפגש כזה יש מטרה.

לאספנים יש את העניין של האספנות, לרודסטרים יש את זה שהם מדברים על רודסטרים (מן הסתם), ולאלו שמזדנבים אחרי מועדון החמש יש גם מטרות (שאני לא אומר אותן כאן).

פורסם
שלום לכולם וערב טוב, פתחתי בחיפוש בקשר למיפגשים וכו' ושמתי לב שהמפגשים פה הם של רכבי אספנות בימי שבת, אני שומר שבת ואין לי רכב אספנות והייתי שמח אם היה מתקיים מפגש של מכוניות רגילות וכו' (הכוונה לא אספנות) בימי שישי, אשמח להגיע, תודה לכולם !

מכיוון ששינו את שעון הקיץ השבת נכנסת מאוחר יותר בסביבות השעה 18:40, כך שיש לך מספיק זמן להגיע למקום עם רכב להתרשם ולהספיק לשוב הביתה לפני מועד כניסת השבת.

כל יום שישי מתכנס מועדון ה 5 במספר מקומות שונים ברחבי הארץ.

תל אביב, חיפה, בשרון וירושלים.

אין צורך להיות חבר במועדון ה 5 ולא חובה שיהיה ברשותך רכב אספנות על מנת להנות ממפגשים אלו.

מועדון ה 5 בירושלים לדוגמא מתכנס השבוע מאוד מוקדם החל מהשעה 15:00, ובתל אביב החל מהשעה 16:00.

במידה וחשקה נפשך ברכבים שאינם אספנות, ניתן להגיע לחניה הפתוחה של היכל נוקיה בימי שישי ולצפות ברכבים מסוג זה.

מקווה שסייעתי לך בנושא.

נשמח לראותך באחד המפגשים

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מכיוון ששינו את שעון הקיץ השבת נכנסת מאוחר יותר בסביבות השעה 18:40, כך שיש לך מספיק זמן להגיע למקום עם רכב להתרשם ולהספיק לשוב הביתה לפני מועד כניסת השבת.

כל יום שישי מתכנס מועדון ה 5 במספר מקומות שונים ברחבי הארץ.

תל אביב, חיפה, בשרון וירושלים.

אין צורך להיות חבר במועדון ה 5 ולא חובה שיהיה ברשותך רכב אספנות על מנת להנות ממפגשים אלו.

מועדון ה 5 בירושלים לדוגמא מתכנס השבוע מאוד מוקדם החל מהשעה 15:00, ובתל אביב החל מהשעה 16:00.

במידה וחשקה נפשך ברכבים שאינם אספנות, ניתן להגיע לחניה הפתוחה של היכל נוקיה בימי שישי ולצפות ברכבים מסוג זה.

מקווה שסייעתי לך בנושא.

נשמח לראותך באחד המפגשים

ל'

תודה רבה לך !

אשמח אם תתני לי פרטים מדוייקים יותר על היכל נוקיה, איזה שעות, ואם אגיע אם רכב "רגיל" - יהיו דומים לי ?

תודה רבה :)

• תוכן חדש...